Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (27/05)

342

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου.

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο και από τη νέα της θέση θα σταθεροποιήσει κάποιες καταστάσεις οι οποίες μέχρι στιγμής ήταν ρευστές, είτε αυτές αφορούν τον επαγγελματικό τομέα είτε προσωπικές υποθέσεις. Η ημέρα θα είναι πολύ βοηθητική για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και οτιδήποτε άλλο θέλεις να πεις χωρίς να παρεξηγηθείς. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Εμπνευσμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, σήμερα ενδεχομένως να δώσετε διαφορετικές εκδοχές στις καταστάσεις. Στις συνεργασίες σας το κλίμα θα είναι συνεννοήσιμο, εσείς από πλευρά σας θα εμβαθύνετε, υψηλός θα είναι ο συναισθηματικός σας δείχτης. Καταφθάνουν έσοδα και αμοιβές ωστόσο επειδή θα θελήσετε να κάνετε αγορές καλλωπισμού και ανανέωσης προσοχή να μην υπερβείτε των οικονομικών σας δυνατοτήτων.

Αν κινηθείτε με σύνεση και σκεφτείτε με λογική τότε οι επιλογές σας θα είναι συμφέρουσες και δημιουργικές. Ευδιαθεσία και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ενισχυμένη θα είναι η θετική και καταδεχτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει βασικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις αμφιβολίες, βάζετε φρένο σε αμφισβητήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεφύγετε από το πιεστικό ή το προκαθορισμένο, οι πράξεις σας θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες. Ισορροπία θα υπάρξει στην ερωτική σας συμπεριφορά, η διαίσθησή σας θα είναι δυνατή, δε θα λείψουν τάσεις ρομαντισμού. Κάποιο πρόσωπο θα κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας, θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας ερωτικής σχέσης!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα ενδεχομένως να μην έχετε και πολύ όρεξη για εργασία, ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θα αναζητήσετε ξεκούραση, ουσιαστικά θα θελήσετε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές έγνοιες και υποθέσεις. Σε περίπτωση που κάνουν την εμφάνιση τους ψυχολογικά σκαμπανέβασμα καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, κρατήστε σε ισορροπία τις αντιδράσεις σας. Αν σκεφτείτε λογικά θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι θέλετε, τι έχετε ανάγκη και από ποιες καταστάσεις θα πρέπει να απεγκλωβιστείτε.

Μην αφήσετε στον αέρα τη διευθέτηση ανοιχτών επαγγελματικών σας υποθέσεων που απαιτείται τακτοποίηση. Προσπαθήστε να τερματίσετε τυχόν έκρυθμες καταστάσεις, αν τις αφήσετε να πάρουν έκταση ίσως να δημιουργηθούν προβλήματα. Σε οικονομικά θέματα ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, αποφύγετε τις τελεσίδικες απαντήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από τον κάθετο ρεαλισμό. Στις συζητήσεις σας θα είστε διαλλακτικοί και εποικοδομητικά συνεννοήσιμοι, στο ταίρι σας θα βγάλετε θερμή και τρυφερή στάση. Ερωτική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα είστε προσιτοί σε πρόσωπα που θα σας συστήσουν για πρώτη φορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, ανέμελη θα είναι η στάση σας, θα είστε ξέγνοιαστοι, ενθουσιώδεις, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, η σκέψη σας θα εστιάσει σε τρόπους απόδρασης. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για αγορές και ψώνια, σήμερα θα τα ξοδέψετε τα χρήματα σας.

Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, η πνευματικότητα σας θα έχει έκταση και βάθος, διεισδυτική θα είναι η σκέψη σας. Δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθείτε από απαισιόδοξες θεωρίες, ωστόσο μην παραβλέψετε και την άλλη πλευρά των καταστάσεων, θα πρέπει να ενεργήσετε και να σκεφτείτε με αντικειμενικότητα. Ένα καινούργιο επαγγελματικό ενδεχόμενο θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε οικονομικά, ανοίγονται νέες προοπτικές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εναντιωθείτε σε τυχόν αποπνικτικές συνθήκες. Θα θελήσετε η μέρα σας να είναι ελαφριά και ανέμελη, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από συναισθηματικές πιέσεις. Με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα είστε ιδιαιτέρως θερμοί, θα κυνηγήσετε την αίσθηση, θα εκδηλώσετε την ερωτική σας έλξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Από σήμερα, ερχονται απρόοπτα και θετικά ανοίγματα που θα αναζωογονήσουν σκέψεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, αποτελεσματικοί θα είστε στην εργασία σας, θελκτικοί στο φιλικό σας περιβάλλον. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις, η γνωριμία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συμβάλει στην επαγγελματική σας άνοδο.

Σήμερα θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε την αλλαγή, θα αποφύγετε τις αναβολές και τα τρεναρίσματα. Σε οικογενειακά ζητήματα θα καταφέρετε να ισορροπήσετε έκρυθμες καταστάσεις, οι πράξεις σας θα είναι αποφασιστικές. Σε περίπτωση που υπήρχαν τσακωμοί ή αντιπαραθέσεις τώρα θα βρεθεί η μέση οδό, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναισθηματικά ευαίσθητοι θα εμφανιστείτε, θα θελήσετε να ξεγλιστρήσετε και να ξεφύγετε, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική και αρκετά ρομαντική. Με ειλικρίνεια θα περάσετε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, γεγονός που θα φέρει ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις και επανασύνδεση σε πρόσφατους χωρισμούς. Θετικοί θα είστε στην προοπτική νέας γνωριμίας, δε θα νιώσετε κανένα είδος ερωτικής αναστολής, γι’ αυτό θα ανταποκριθείτε άμεσα στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, θα θελήσετε να χαλαρώσετε ίσως και να ονειροπολήσετε, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους αναμνήσεις. Επιθυμία σας θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, δε θα κουράσετε τη σκέψη σας με μεγαλεπήβολα σχέδια. Στις επαφές και στις σχέσεις σας θα υπάρξει σταθερότητα, θα περάσουν σε ισορροπημένο επίπεδο οι επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Την τάξη και την ασφάλεια θα επιδιώξετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον, η στάση σας θα είναι συναισθηματική, θα απουσιάζει ο εγωισμός και το αντιδραστικό πείσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο η απόφαση σας να αφήσετε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας θα έχει θετικά αποτελέσματα, θα γίνετε προσιτοί και συμπαθείς. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θετική η σκέψη σας, ψυχαγωγηθείτε, αποφύγετε τις βαριές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, αυθόρμητη και οικεία θα είναι η στάση σας, θα δείξετε κατανόηση, επιθυμία σας θα είναι να χαλαρώσετε και να απελευθερωθείτε. Στόχος σας θα είναι οι ανέμελες στιγμές, θα αφήσετε διάχυτο τον ερωτισμό σας με αποτέλεσμα να δώσετε νέα τροπή στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας από τα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε. Φιλικό σας άτομο θα πάρει ερωτική μορφή, θα βγάλει τη μάσκα της τυπικότητας και θα σας δείξει το ερωτικό του πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, κλείνουν τα αρνητικά θέματα, έρχονται ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν νέα πνοή στην ψυχολογία σας. Σοβαρή και ουσιαστική πρόταση θα λάβετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, ορθολογική θα είναι η κρίση σας. Δεν θα απορρίψετε επιχειρηματικά ή εργασιακά ανοίγματα ούτε και προκλήσεις.

Σε ανεβασμένο επίπεδο θα βρίσκεται η κοινωνικότητα σας, σήμερα θα συζητήσετε με χαλαρή διάθεση, θα είστε σε θέση να αποδεχτείτε την διαφορετικότητα των απόψεων ή των πεποιθήσεων. Η προσοχή και το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένα στα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από κουραστικές υποθέσεις και γενικά από καταστάσεις που σας αγχώνουν. Συγκυρίες και τυχαία συμβάντα θα δημιουργήσουν πεδίο ερωτικής δράσης. Ιδιαιτέρως συμπαθητικοί και ελκυστικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι αν η εξέλιξη σας πάρει ερωτικές διαστάσεις ή αν θα διακόψετε άδοξα την πορεία των επαφών σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, αυθόρμητη ίσως και κάπως ανέμελη θα είναι η στάση σας, χαλαρή και ονειροπαρμένη θα είναι η σκέψη σας, προσοχή στις μεγάλες αλλαγές σχετικά με μελλοντικούς στόχους και οικονομικά πλάνα. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο συμβάν που θα ξυπνήσει την ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να κλείσετε τα παλιά αρνητικά κεφαλαία και με δυναμισμό να ξεκινήσετε για νέα αρχή.

Έρχεται επαγγελματική ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από ασφυκτικές συνθήκες. Φεύγουν τάσεις πεσιμισμού, τώρα με αναπτερωμένη τη διάθεση και με έντονη αυτοπεποίθηση παίρνετε την απόφαση να κυνηγήσετε την εξέλιξη σας. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα σας διακρίνει, ωστόσο προσοχή να μην εξιδανικεύσετε επιφανειακές καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις εντάσεις, οι διαθέσεις σας θα είναι συμβιβαστικές, η στάση σας διπλωματική, διαλλακτική και προσιτή. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα φέρουν ήρεμο κλίμα στην ερωτική σας σχέση, για τους χωρισμένους θα υπάρξει σοβαρό άνοιγμα επανασύνδεσης, αξιοποιήστε το χωρίς επιφυλάξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, ενισχυμένο θα είναι το ένστικτο σας, σας συμβουλεύω να το ακούσετε στις περιπτώσεις που υπάρχουν διλλήματα και η σκέψη σας είναι μπερδεμένη. Οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική, με σοβαρότητα θα κινηθείτε και θα ανταπεξέλθετε. Συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, επιφυλακτικότητα θα σας διακρίνει, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα βήματα.

Οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις αβεβαιότητας, επικεντρωθείτε στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση. Εσείς οι στρεσαρισμένοι παίρνετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, αυτή τη φορά οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές, σας διαβεβαιώνω πως δε θα μετανιώσετε για τις ενέργειες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ανέμελη θα είναι η διάθεσή σας, σήμερα θα ονειροπολήσετε. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνισή του, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα υπάρξει καινούργιο άνοιγμα στην ερωτική σας ζωή στον εργατικό τομέα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ανίας ή στασιμότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, έκταση θα δώσετε στη φαντασία σας. Σχετικά με υποθέσεις που σας αγχώνουν και σας στεναχωρούν θα βρείτε τρόπο να ελιχτείτε και να απεγκλωβιστείτε. Κλείνει με αισιόδοξη κατάληξη ένα οικογενειακό σας ζήτημα, συμφιλιώνεστε με συγγενικό σας άτομο, θα τα βρείτε και θα συνεχίσετε τις επαφές σας χωρίς αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει ευκαιρία βελτίωσης και σταθεροποίησης, προχωρήστε στους διακανονισμούς σας με διαλλακτική διάθεση το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

Στις επαγγελματικές σας επαφές και σχέσεις θα συμπεριφερθείτε με ειλικρίνεια και ξεκάθαρους στόχους, στις συνεργασίες σας δε θα υπάρξουν αρνητικές ανατροπές αρκεί να κρατήσετε μια σταθερή γραμμή. Εσείς που είστε τσακωμένοι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρείτε δίοδο συνεννόησης, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε και να ακούσετε υποσχέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σε περίπτωση που νιώσετε έντονη την ανάγκη να τερματίσετε ασφυκτικές καταστάσεις, να ξέρετε πως τα συμβάντα θα σταθούν στο πλευρό σας. Εσείς οι ίδιοι με δικές πράξεις και αποφάσεις, θα δημιουργήσετε άνοιγμα που θα σας απελευθερώσει από δεσμά. Καταφθάνει ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής, ελκυστικό πρόσωπο οικείας προσωπικότητας θα θερμάνει για τα καλά τις διαθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, αυτοεκτίμηση και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, ωστόσο προσοχή στην πεισματική αντίδραση. Σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, μετριάστε τον ενθουσιασμό σας, ελλοχεύει ο κίνδυνος η αισιοδοξία σας να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες ή βιαστικές επιλογές. Χαλιναγωγείστε τις εσωτερικές σας τάσεις, καλό θα είναι να υπάρχει ισορροπία και μέτρο.

Στο οικονομικό σας τομέα, σας δίνω τη συμβουλή να βάλετε σε πρόγραμμα τις οφειλές και γενικότερα τους ανοιχτούς λογαριασμούς σας, μη δώσετε παράταση σε υποθέσεις που χρήσουν άμεση διεκπεραίωση. Τα προβλήματα σας και γενικότερα τις δύσκολες υποθέσεις σας σήμερα θα τις αντιμετωπίσετε με αμεσότητα, θα ψάξετε να βρείτε λύσεις και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας δημιουργούν αβεβαιότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα μαλακώσει τον ψυχρό σας ρεαλισμό, θα βρει τρόπο να σας βγάλει από την άκαμπτη πραγματικότητα. Σήμερα θα χαλαρώσετε, θα κυμανθείτε σε μια άλλου είδους συχνότητα, απ’ την πλευρά σας θα υπάρξουν πράξεις αγάπης και θερμού ερωτισμού. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας, η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα πάει πολύ καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, διαλλακτική στάση θα κρατήσετε, αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, θα προτιμήσετε τις φιλοφρονήσεις και όχι την αυστηρή κριτική. Έκταση θα έχει το πνεύμα σας καθώς και η διαίσθηση σας, ευρηματικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, τώρα θα νιώσετε εμπιστοσύνη για τις ικανότητες σας.

Εσείς που ασχολείστε με επαγγέλματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων θα έχετε ευχάριστα ανοίγματα. Επιθυμία σας θα είναι η σταθεροποίηση, θα αποφύγετε να ρισκάρετε κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας ασφάλεια. Σήμερα θα νιώσετε ανάγκη για ψυχική στήριξη και συναισθηματική ανανέωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ενθουσιασμός και ζωτικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, η σημερινή όψη θα δώσει μια απελευθερωμένη και ρομαντική ώθηση στις επαφές σας. Απομακρύνεστε από καταστάσεις ρουτίνας. Πρόσωπο ελκυστικού παρουσιαστικού θα εμφανιστεί στο γύρω σας, θα λάβετε πρόταση που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη στασιμότητα, ετοιμαστείτε για στιγμές έντονης έλξης!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και διαπραγματεύσεις κινηθείτε ενστικτωδώς βασιζόμενοι στη διαίσθηση σας και θα δείτε πως οι αποφάσεις που θα πάρετε θα αποδειχτούν σωστές και αποτελεσματικές. Ειλικρίνεια και ευθύτητα θα θελήσετε στις συζητήσεις και στις επαφές σας, αναζητήστε την αλήθεια, προσπαθήστε να μην δώσετε έκταση σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.

Σε οικονομικές συμφωνίες φανείτε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, αν δεν νιώθετε έτοιμοι να ρισκάρετε ή να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις τότε μη πιεστείτε, ζητήστε τον χρόνο που χρειάζεστε. Στις δύσκολες περιπτώσεις πολύ καλά θα κάνετε και θα κρατήστε διπλωματική στάση. Εσείς που αναζητάτε εργασία θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια θέση με μελλοντική προοπτική, συνεχίστε να στέλνετε βιογραφικά και να κάνετε τις ανάλογες προσπάθειες. Έρχεται ευνοϊκό άνοιγμα που θα τονώσει την αισιοδοξία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα δώσει μια πιο χαλαρή νότα στη σκέψη σας, θα καταλαγιάσει τις ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, σήμερα θα καταφέρετε να μετριάσετε τις αντιθέσεις στη συναισθηματική σας κατάσταση. Εύστοχη θα είναι η διαίσθησή σας, στόχος σας θα είναι η αρμονική επικοινωνία και το ζεστό οικείο κλίμα. Για εσάς που είστε σε διαδικασία χωρισμού, έντονη θα είναι η επιθυμία να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, περνάτε σε στάδιο επανένωσης.