Συνεχίζονται οι δράσεις μάθησης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου

287

Συνεχίζονται οι δωρεάν δράσεις μάθησης που πραγματοποιούνται στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιτοχώρου μέχρι 31 Μαΐου 2022 (πρωί και απόγευμα) στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Plus «Οι περιφερειακές βιβλιοθήκες ως κέντρα υποστήριξης της οικογενειακής επιχειρηματικότητας». Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο Οικονομολόγος Σύμβουλος – Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ιωάννης Σβάρνας.

Οι έως τώρα συμμετέχοντες διαπίστωσαν ότι τα προγράμματα Erasmus Plus δεν αφορούν μόνο μαθητές και φοιτητές, αλλά και ενήλικες, αφήνοντας παράλληλα τα θετικά τους σχόλια. Ασχολήθηκαν με τον διαχωρισμό ιδεών και ευκαιριών, το μάρκετινγκ, τις μορφές επιχειρηματικότητας, τα μαθησιακά παιχνίδια για την επιχειρηματικότητα, τους τρόπους μάθησης ακόμη κι από τα ίδια τους τα λάθη, κ.λπ.

Για δηλώσεις συμμετοχής στις πρωινές ή απογευματινές εισηγήσεις μέχρι την 31η Μαΐου 2022 μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2352350127 ή μέσω email στα [email protected] ή [email protected]. Θα δοθούν βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες για τον εμπλουτισμό του βιογραφικού τους, εφόσον παρουσιαστούν σε μία βιωματική δράση.

Πραγματοποιήθηκε επίσης η εκδήλωση που αφορούσε τους βιβλιοθηκονόμους, ώστε να εφαρμόσουν το εν λόγω πρόγραμμα στις βιβλιοθήκες τους, στο πλαίσιο της διάδοσης των αποτελεσμάτων του έργου. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην κα Ηρώ Τζορμπατζάκη, αντιπρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημών Πληροφόρησης, βιβλιοθηκονόμο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για την πρόσκληση της να παρουσιαστεί το διαδραστικό εργαλείο μάθησης για την επιχειρηματικότητα στο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιβλιοθηκών στην Κρήτη.