Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (25/05)

324

Σήμερα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού.

Ο Άρης περνά στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό και από τη νέα του θέση θα φέρει κινητικότητα και θα αλλάξει την ενέργεια, τη διάθεση, αλλά και τον τρόπο που βλέπεις τις υποχρεώσεις και τις επιθυμίες σου. Ο Άρης στον Κριό θα ενισχύσει την ενέργειά σου και θα σου δώσει το κίνητρο να προσπαθήσεις για αυτά που θέλεις να επιτύχεις. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η παρόρμηση η οποία φαίνεται πως θα γίνει πιο έντονη κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε αυτό το ζώδιο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προσπαθήστε να φανείτε συνεννοήσιμοι, σήμερα οι αντιδράσεις σας δε θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για συμφωνίες, η στάση σας μάλλον δε θα είναι διαλλακτική, ενδεχομένως να υπάρξουν κόντρες και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Στις δοσοληψίες σας προσπαθήστε να κρατήσετε μεθοδική και συνεργάσιμη συμπεριφορά, το πείσμα και οι εγωκεντρικές ενέργειες θα φέρουν αρνητική εξέλιξη. Αποφύγετε τα επίμαχα θέματα και τις αιχμηρές κουβέντες, επιλέξτε να συναντηθείτε και να συνομιλήσετε με πρόσωπα που σας ευχαριστούν και νιώθετε πως μπορείτε να συνεννοηθείτε. Επικοινωνιακό άνοιγμα θα έχετε με οικογενειακά σας άτομα, προσπαθήστε να περάσετε ευχάριστες και ανέμελες στιγμές, σας συμβουλεύω να μην ανοίξετε θέματα που ξέρετε που θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις και έντονες διαφωνίες. Η ισορροπία των επαφών σας θα εξαρτηθεί από την αυτοσυγκράτηση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα σας ωθήσει σε έναν αντισυμβατικό και ανατρεπτικό τρόπο σκέψης, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να εκφράσετε κάποιες εκκεντρικές σας απόψεις. Σήμερα θα έχετε τη δύναμη να περάσετε σε προοδευτικές προτάσεις, ίσως το ταίρι σας να μην είναι σε θέση ανταπεξέλθει. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας και θα δείτε πως οι εξελίξεις θα κυλήσουν υπέρ σας, έστω κι αν στην αρχή θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες. Πιθανή θα είναι η εμφάνιση καινούργιου προσώπου στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα θελήσετε να συζητήσετε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια, ωστόσο προσοχή να μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις εξουσιαστικής διάθεσης, αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαλότητα με πρόσωπα που κατέχουν στο εργασιακό σας περιέβαλαν υψηλόβαθμη θέση. Προσπαθήστε η στάση σας να είναι διπλωματική, βρείτε τρόπο να ελιχτείτε. Η κινητικότητα σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για διεκπεραιώσεις και διαφόρων ειδών οικονομικές τακτοποιήσεις ωστόσο ίσως να υπάρξουν μικρό εμπόδια. Ακμαία θα είναι η αισιοδοξία σας, θα προσεγγίσετε και θα διεκδικήσετε με δυναμισμό, αποφύγετε τις εμμονές. Θα υπάρξει ευχάριστο συμβάν που θα σας ανανεώσει, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε το πνεύμα σας, είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε σε κοινωνικό επίπεδο με άτομα που θα τονώσουν την ανατρεπτική σας διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα εναντιωθείτε στο στάσιμο, απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από συντηρητικές καταστάσεις. Ερωτικές ανατροπές θα φέρει στην καρδιά σας πρόσωπο, που ενδέχεται να το ερωτευτείτε. Ένα ραντεβού έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της καρδιά σας. Θα ακουστούν λόγια που θα σας ωθήσουν σε νέα ερωτική κατεύθυνση, η μέρα σας θα κλείσει με προοπτική καινούργιας ερωτικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας, θα οραματιστείτε και θα είστε σε θέση να κάνετε όνειρα παροντικά και μελλοντικά. Προσοχή στην έκταση που θα πάρει η ανάγκη σας για αποδράσεις, δε θα πρέπει να αφήσετε τις ονειροπολήσεις σας να δημιουργήσουν φανταστικούς κόσμους. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στις επαγγελματικές σας επαφές και συζητήσεις αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί, η συμπεριφορά σας ίσως να είναι ασυμβίβαστη. Θα περάσουν κάποιες απόψεις και ιδέες που θα προτείνετε, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία για άμεσα αποτελέσματα. Σε θέματα διαφωνιών προσπαθήστε να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας, μη παρασυρθείτε από εκνευρισμούς. Στον οικογενειακό σας τομέα, οι επαφές θα είναι αναλυτικές, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές συζητήσεις, τερματίστε τις έκρυθμες καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια την επαναστατική και προοδευτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες αναζητήσεις. Θα υπάρξει αποκαλυπτική συζήτηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, που θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει και να σας βγάλει από την ρουτίνα. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή και πολύ πιθανόν να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα συμπεράσματα που θα επιχειρήσετε να βγάλετε, ίσως να παρασυρθείτε από σκέψεις αρνητικές ή προκατειλημμένες. Αμφισβητήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε κάποια ζητήματα ελλοχεύει κίνδυνος να δώσετε λάθος εξήγηση. Σε επαγγελματικά ζητήματα που απαιτούνται αποφάσεις ή πρωτοβουλίες ενδεχομένως να υπάρξουν εσωτερικές αναστολές, διστακτική θα είναι η στάση σας. Σε περιπτώσεις οικονομικών ρίσκων πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με επιφύλαξη, αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες. Η συμβουλή μου είναι να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας, αν οι βλέψεις σας είναι μπερδεμένες οι εξελίξεις δε θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να εκφράσετε ανοιχτά αυτό που θέλετε και επιδιώκετε, καλλιεργήστε την υπομονή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα αλλάξουν για τα καλά τα μυαλά σας, σήμερα ενδέχεται να δώσετε γροθιά στο μαχαίρι. Τώρα θα είστε σε θέση να παραγκωνίσετε αναστολές, επιφυλάξεις και προκαταλήψεις, η απελευθερωμένη σας διάθεση θα ανοίξει καινούργια δίοδο στην ερωτική σας σταδιοδρομία. Πρόσκληση θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας ανοίξει προοπτική νέας ερωτικής κατεύθυνσης που θα σας ομολογήσω πως η κατάληξη σας θα ανατρέψει πολλά στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν είστε κάθετοι και απόλυτοι δυσκολίες θα έχετε στους διάλογους που θα ανοίξετε επαγγελματικούς ή προσωπικούς, προσοχή στις συζητήσεις που θα έχετε με συναδελφικά σας πρόσωπα. Για σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τα δύσκολα θέματα, μην παρασυρθείτε από θυμούς, χαλιναγωγείστε τον εκνευρισμό που θα σας προκαλέσει συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, δεν θα υπάρξει άμεση επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σας, αποφύγετε βιασύνες, άγχος και παρορμητικές αποφάσεις. Συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας θα σας οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, κινηθείτε με χαλαρότητα και αυτοσυγκράτηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ατίθαση, επίμονη και αρκετά εξτρεμιστική θα είναι η συμπεριφορά σας, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει ανιαρά ή στάσιμα δεδομένα. Σήμερα, με τις αντικομφορμιστικές σας απόψεις θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα ιντριγκάρετε την ερωτική του έλξη. Βασική σας επιθυμία και ανάγκη θα είναι οι ανατρεπτικές αλλαγές, ίσως να αλλάξετε ταίρι, ίσως να πάρετε απόφαση να περάσετε σε δεσμεύσεις με το ήδη υπάρχον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κινηθείτε με σύνεση και προγραμματισμό, προσοχή να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και ο υπερβολικός ενθουσιασμός σας ωθήσει σε στόχους έκτος ρεαλιστικού πλαισίου. Εφικτές θα πρέπει να είναι οι επιδιώξεις σας, ναι μεν θα βρίσκεται σε τόνωση η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, ωστόσο δε θα είναι σοφό να δοκιμαστείτε ή να ρισκάρετε χωρίς να υπάρχει ένα εναλλακτικό πλάνο ή ένα σίγουρο πάτημα σε περίπτωση αποτυχίας. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας οφειλές, μη παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, κινηθείτε με υπευθυνότητα σε θέματα που από καιρό αιωρούνται. Η εγκράτεια και ισορροπημένη σκέψη δε θα πρέπει να λείψουν από τις ενέργειες ή τις επιλογές σας , μην αφήστε την παρορμητικότητα να γίνει οδηγός των αποφάσεων σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα νέων γνωριμιών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει το πρωτοποριακό σας πνεύμα, ωστόσο καλό θα είναι να προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε τάσεις υπερβολής. Φροντίστε τα λόγια σας και οι σκέψεις σας να κυμαίνονται στη σφαίρα του εφικτού. Ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τρόπο ερωτικής ζωής, οι πράξεις στις οποίες θα προβείτε, θα δώσουν ώθηση σε στάσιμες καταστάσεις. Τυχαία ευχάριστα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε ερωτικώς με άτομο, που θα υποστηρίξει την ιδεολογία σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Προσοχή στις εναλλαγές και στα σκαμπανεβάσματα, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους οι κυκλοθυμικές σας διαθέσεις. Προσπαθήστε να δείξετε σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να σκεφτείτε τολμηρά, αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο γι αυτό θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρισμένες επιθυμίες και θέλω. Μια πρόταση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες σκέψεις. Τα συναισθήματα σας, θετικά ή αρνητικά, θα είναι έντονα, η σκέψη σας δεν αποκλείεται να είναι κάπως σκοτεινή ή μυστήρια. Δεν θα πρέπει να υπάρξει ισχυρογνωμοσύνη, περιορίστε το πωρωμένο πάθος στις εκφράσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, επαναστατικές αποφάσεις θα σας ωθήσουν σε επιλογές και δραστηριότητες, που θα καταφέρουν τελικά να αλλάξουν τη ζωή σας. Για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής, με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Προσεγγίστε άφοβα το άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, δεν πρόκειται να λάβετε απόρριψη. Τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να διεκδικήσετε αλλαγές, η τολμηρή σας απόφαση να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις, θα ανοίξει νέους ορίζοντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα το κλίμα ενδεχομένως να μην είναι συνεννοήσιμο, οι αντιδράσεις σας θα είναι απότομες, καλό θα είναι να μην φανείτε εριστικοί. Προσοχή στις αρνητικές σκέψεις, αποφύγετε να εγκλωβιστείτε σε παρελθοντικά απογοητευτικά γεγονότα που σας δημιουργούν αναστολές και νευρικότητα. Στα επαγγελματικά σας χειριστείτε με χαλαρότητα τις καταστάσεις και τις περιπτώσεις που οι απόψεις είναι αντίθετες από τις δίκες σας. Ανοίξτε ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτική γωνία, εστιάστε στα θετικά στοιχεία. Ο συναισθηματισμός σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις ενδεχομένως να μην καταφέρετε να τις προσεγγίσετε με ισορροπημένη σκέψη. Κρατήστε κοινωνική τη στάση σας, αν προσπαθήσετε να φανείτε φιλικοί και καταδεχτικοί θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, αισιόδοξη και ριψοκίνδυνη θα εμφανιστεί η κάρδια σας, σήμερα δεν αποκλείεται να θελήσετε να πάτε κόντρα στο ρεύμα. Ένα πρόσωπο θα προκαλέσει την έλξη και τον ενθουσιασμό σας, θα καταφέρει να σας αλλάξει τρόπο σκέψης και κυρίως έκφρασης. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο ερωτικό συμβάν που θα ενισχύσει την παρορμητικότητά σας, θα πάρετε απόφαση να εξωτερικεύσετε αισθήματα, που ως τώρα τα κρατούσατε κλειδωμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σκέψη σας μια θα γυρίζει στα παλιά μια θα επανέρχεται στο παρόν, το νου σας να μην μπερδευτείτε κρίνοντας με λάθος κριτήρια. Προσοχή στης ονειροπολήσεις σας, σήμερα ενδεχομένως να μην καταφέρετε να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να μείνετε εντός πραγματικότητας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον προσπαθήστε να υπάρχει κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας, με διπλωματικές ενέργειες αποτρέψτε προκλήσεις ανταγωνισμού. Σήμερα σε συνάντηση που θα έχετε θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε αρνητικό ζήτημα, βελτιώστε τις συναδελφικές σας σχέσεις, η στάση σας θα πρέπει να είναι χαλαρή και συνεργάσιμη. Εσείς οι συναισθηματικά ανήσυχοι ή ταραγμένοι βρείτε την ηρεμία και την εσωτερική σας ισορροπία, τερματίστε τις εντάσεις. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, με καινούργια πρόσωπα θα συνομιλήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ανεξάρτητο και πρωτοποριακό θα είναι το πνεύμα σας. Ριζοσπαστικές αλλαγές θα θελήσετε και αυτή την φορά θα τις διεκδικήσετε με σθένος, παραγκωνίζοντας επιφυλάξεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να εντυπωσιάσετε ερωτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το απελευθερωμένο σας στυλ θα κερδίσει τα κατάλληλα βλέμματα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή, τότε μείνετε σε ετοιμότητα, τα συμβάντα θα δουλέψουν υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ίσως να υπάρξουν κάποιες μικροδυσκολίες που θα φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδια σας, ωστόσο δε θα πρέπει να αφήσετε την απογοήτευση ή τον εκνευρισμό να σας οδηγήσουν στην οπισθοχώρηση. Εσείς μείνετε πιστοί και σταθεροί στα πλάνα σας, διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας, δείξτε την απαιτούμενη υπομονή και επιμονή. Ενδεχομένως χρειαστεί να κοπιάσετε προκειμένου να φτάσετε στον στόχο σας, μη το βάλετε κάτω οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα αλλάξουν τα δεδομένα, αποφύγετε ανυπομονησίες και τάσεις ηττοπάθειας. Η αγχωμένη σκέψη θα δημιουργήσει βουνά που δεν υπάρχουν, έρχονται ανοίγματα τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά, φανείτε αισιόδοξοι και διαλλακτικοί. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε ρίσκα και πράξεις αβέβαιου αποτελέσματος, σήμερα κινηθείτε εκ του ασφαλούς, αφήστε τα γεγονότα να κινηθούν από μόνα τους χωρίς παρεμβολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, συναντήσεις και συνομιλίες που θα έχετε με συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, θα κλείσουν το μεταξύ σας συναισθηματικό αδιέξοδο, περνάτε σε καινούργιο ερωτικό στάδιο. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, δε θα είναι τόσο περαστικές όσο θα νομίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ο δυναμισμός σας θα σας ωθήσει στο να ρισκάρετε, ωστόσο θα πρέπει να έχετε συγκεκριμένο στόχο, οι αοριστίες θα μπερδέψουν τις καταστάσεις. Συνειδητά θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, οι πράξεις σας θα είναι δυναμικές ίσως και κάπως απελευθερωμένες, ενδεχομένως κάποιες ενέργειες σας να ξεφύγουν από τον καθιερωμένο τρόπο χειρισμού σας. Στις δύσκολες καταστάσεις καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ελιχτείτε, η στάση σας δε θα πρέπει να είναι προσκολλημένη ή άκαμπτη. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τους οικονομικούς όρους μακροχρόνιας διάρκειας. Προσοχή στους εκνευρισμούς και στις απότομες εξάρσεις, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Ισορροπήστε τις σχέσεις σας προσωπικές και εργασιακές, χειριστείτε με υπομονή και διαλλακτικότητα ζητήματα που δημιουργούν αντιθέσεις και διαφωνίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα εμφανιστείτε αυθόρμητοι, επικοινωνιακοί και αρκετά ριζοσπαστικοί. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου ερωτικού προσώπου, το ελκυστικό σας στυλ θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά του. Φανερώστε το ερωτικό σας ενδιαφέρον και θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση. Θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αντιδραστικότητα και εναντίωση προς το ανιαρό κατεστημένο θα είναι τα βασικά σας στοιχεία, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι ουσιαστικές, ανατρεπτική θα είναι η στάση σας. Σε περίπτωση που έρθουν χρήματα στο πορτοφόλι σας δείξτε σύνεση στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Τα συμβάντα θα φέρουν θετικά ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, αυτά που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, όμως προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και παγιδευτείτε σε επικίνδυνα ρίσκα. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ωστόσο μην ξεχάσετε να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να υποπέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, οι σκέψεις σας θα είναι ξεκάθαρες, απελευθερωμένες και συνειδητές. Σήμερα θα κάνετε το βήμα να ξεφύγετε από τον κοινότυπο τρόπο σκέψης. Ευνοϊκές εξελίξεις και άμεσα ανοίγματα θα καταφέρουν να αναζωογονήσουν την ερωτική σας ζωή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εισχωρήσει στην ερωτική σας καθημερινότητα, ανανεώνοντας τις διαθέσεις σας. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε πρόσωπο που θα διαφέρει πολύ από τα στερεοτυπικά ερωτικά σας στάνταρ.