Ο πρίγκιπας του Μονακό πληρώνει τη γυναίκα του €12.000.000 για να τον συνοδεύει

Ο 64χρονος γαλαζοαίματος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να έχει την πριγκίπισσα στο πλευρό του!

618

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό φέρεται να έχει υπογράψει ένα «άκρως απόρρητο συμβόλαιο», βάσει του οποίου θα καταβάλλει στη σύζυγό του Σαρλίν σχεδόν 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να εκπληρώνει τα βασιλικά της καθήκοντα – αυτό τουλάχιστον δημοσιεύουν διάφορα γαλλικά ΜΜΕ!

Όπως αναφέρουν τα ταμπλόιντ, η κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγος του Αλβέρτο, επέστρεψε πρόσφατα στο Μονακό, μετά από μια μακρά περίοδο ασθένειας που την υποχρέωσε σε αλλεπάλληλες νοσηλείες και θεραπείες στη Νότια Αφρική και την Ελβετία. Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι η βασιλική οικογένεια χρησιμοποιεί τα προβλήματα υγείας που όντως αντιμετωπίζει η Σαρλίν για να καλύψει την αυξανόμενη απόσταση ανάμεσα στο ζευγάρι και την κρίση στον γάμο τους, καθώς τα δημοσιεύματα για τις απιστίες του Αλβέρτου δίνουν και παίρνουν.

Η 44χρονη Σαρλίν και ο Αλβέρτος εμφανίστηκαν μαζί με τα δίδυμά τους, την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και τον πρίγκιπα Ζακ, στο τουρνουά ράγκμπι Sainte Devote το περασμένο Σάββατο. Ήταν μία από τις ελάχιστες κοινές εμφανίσεις της «θλιμμένης πριγκίπισσας» (όπως αποκαλούν κάποια ΜΜΕ τη Σαρλίν) και του Αλβέρτου τον τελευταίο χρόνο.

Την αποκάλυψη για το άκρως εμπιστευτικό συμβόλαιο που ζήτησε από τον 64χρονο σύζυγό της η Σαρλίν έκανε το περιοδικό Voici, με την Daily Maily να αναφέρει πως «Το Παλάτι στο Μόντε Κάρλο αρνείται να κοινοποιήσει πληροφορίες για οικονομικές συμφωνίες, ωστόσο [είναι γνωστό πως] το πριγκιπάτο πληρώνει περίπου 40 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο για να καλύπτει τα έξοδα του θεσμού. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν λαμβάνουν μισθό, κι αυτό σημαίνει ότι η Σαρλίν βασίζεται πιθανόν στον Αλβέρτο- που είναι δισεκατομμυριούχος- για τα προσωπικά της έξοδα».

Ανώνυμη πηγή με εσωτερική πληροφόρηση για τις υποθέσεις της βασιλικής οικογένειας δήλωσε στη Daily Mail πως, παρόλο που η πριγκίπισσα απολαμβάνει σημαντικά προνόμια ως σύζυγος του Αλβέρτου, το εισόδημά της σε μετρητά δεν είναι εγγυημένο. «Πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό είναι λογικό για την ίδια να προσπαθήσει να εξασφαλιστεί» επισήμανε.