Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (24/05)

210

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η διαίσθηση σας δεν θα σας ξεγελάσει. Για εσάς που αναζητάτε νέα αρχή θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία, διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές και θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Διευρύνεστε κοινωνικά, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Άμεσο και πρακτικό ενδιαφέρον θα δείξετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ίσως να χρειαστεί να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένα θέματα, θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση. Βγείτε έξω με φίλους, καλέστε κόσμο στο σπίτι σας, η μέρα σας θα είναι γεμάτη και ευχάριστη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα δείτε την κατάσταση από την αισιόδοξη και φιλοσοφική της όψη, θα ψάχνετε τρόπους απόδρασης από αρνητικές και ή δεσμευτικές καταστάσεις. Θετική έκβαση θα έχει η συνάντηση σας με πρόσωπο από το παρελθόν, εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση θα σας έρθει στο πιάτο. Το πρώην ταίρι σας θα είναι σε θέση να ξεχάσει και να αναθεωρήσει. Ξαφνική συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα αναστατώσει τις ερωτικές σας αισθήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αισιοδοξία θα σας διακρίνει, υποχωρούν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, βγάζετε από τη σκέψη σας τις δυσοίωνες προβλέψεις και εκδοχές. Κάπως απρόβλεπτη θα είναι η συμπεριφορά σας, γενικότερα η στάση σας θα είναι ανέμελη, δε θα θελήσετε έγνοιες. Η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας επηρεάσει σε βάθος, αλλάζετε σκέψη και στάση, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ανατρεπτικές πράξεις. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας πιέζουν. Θα εμφανιστείτε εξωστρεφείς, ειλικρινείς συζητήσεις θα λύσουν προβλήματα, μπαίνει φως σε σκοτεινά σημεία που σας δημιουργούν αναστολές και αμφιβολίες. Στις προσωπικές σας επαφές δεν αποκλείεται να ακουστούν κουβέντες συναισθηματικού βάθους, ίσως να γίνουν εξομολογήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να περάσετε σε αποτελεσματική δράση, προκειμένου να ολοκληρώσετε κάποια καινούργια σας ερωτικά σχέδια. Τώρα θα τη φιλοσοφήσετε την κατάσταση, δεν θα αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει. Απρόσμενα συμβάντα θα φέρουν αλλαγές στις συνθήκες της καρδιά σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων και να περάσετε στις τολμηρές προτάσεις που σκέπτεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ομαλή εξέλιξη θα έχουν οι συζητήσεις σας, θα λείπουν οι έντονες ή ανασταλτικές αντιπαραθέσεις. Θετική στάση θα κρατήσετε σε θέματα αλλαγών,  θα κάνετε την προσπάθεια να διαφοροποιήσετε συνθήκες που σας αγχώνουν ή σας προβληματίζουν. Αποφασιστική θα είναι η στάση σας, τα καινούργια ενδεχόμενα θα τα δείτε με ανανεωμένη διάθεση, ναι μεν θα είναι αισιόδοξη η σκέψη σας ωστόσο θα είστε σε θέση να κρίνετε και να εκτιμήσετε με οξυδέρκεια. Ενθουσιασμός θα σας διακατέχει όμως δεν θα αφήσετε στην άκρη τη λογική, θα βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε τη σκέψη σας. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, εξωστρεφείς θα είστε στις συζητήσεις σας, τη γνώμη σας θα τη διατυπώσετε χωρίς συγκαλύψεις. Στις διεκδικήσεις σας υλικές ή συναισθηματικές κινηθείτε σκεπτόμενα και μεθοδικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, καταφθάνει καινούργια ερωτική γνωριμία, που δε θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους. Ίσως να αποφασίσετε να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση, γι’ αυτό και δε θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που με θερμή διάθεση θα σας πλησιάσει. Κρατήσετε δεκτική στάση, θα σας βγει σε καλό, θα σας φέρει άνοιγμα για μελλοντικές εξελίξεις ανοίγοντας προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας, προχωρήσετε με σταθερές κινήσεις, αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα δε θα λείψουν από πλευράς σας οι παρορμητικές ενέργειες, θα είστε επιρρεπείς στους ξαφνικούς ενθουσιασμούς. Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες που θα δώσουν πνοή αισιοδοξίας στο σκεπτικό σας. Σε κοινωνικό επίπεδο ο τρόπος που θα εκφραστείτε και θα συζητήσετε θα είναι οικείος και ευθύς θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια πρόσωπα. Σε θέματα δέσμευσης και οριστικοποίησης σας συμβουλεύω η στάση σας να μην είναι επιφανειακή ή επιπόλαιη,  κινηθείτε με υπευθυνότητα. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρο σας διεκδικήσεις,  προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μελετήστε και την αρνητική ή επικίνδυνη πλευρά των επιλογών σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για έντονη δραστηριοποίηση με στόχο να μπουν σε εφαρμογή τα σχέδια σας, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία και τη βιασύνη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα ενδυναμώσει τις εσωτερικές σας άμυνες, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αποφασιστικοί, δε θα έχετε σκοπό να καταθέσετε εύκολα τα όπλα. Ερωτισμός και ελκυστικότητα θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ερωτικοί, πρόσχαροι και ελκυστικοί θα είστε, όχι μόνο στο ερωτικό σας ταίρι, αλλά και σε κάποια καινούργια άτομα, που θα βρουν τρόπο να σας προσεγγίσουν ή που εσείς οι ίδιοι θα τολμήσετε να πλησιάσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Επιθυμία σας θα είναι να ισορροπήσετε ψυχολογικά, θα νιώσετε την ανάγκη να εκτονώσετε την πίεση που έχει συσσωρευτεί μέσα σας τον τελευταίο καιρό. Θα επιδοθείτε σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, φιλικές προτάσεις θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις με αποτέλεσμα να ανέβει η διάθεση σας. Κάποιοι από εσάς  ίσως να περάσετε σε προτάσεις ανανέωσης, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Στα οικογενειακά σας θέματα θα δείξετε άμεσο και πρακτικό ενδιαφέρον, σε γονείς και αδέλφια θα προσφέρετε τη βοήθεια σας. Σε περίπτωση που αναγκαστείτε να δώσετε υποσχέσεις το νου σας στις υπερβολές, μη τάξετε κάτι που θα είναι δύσκολο να το προσφέρετε, οριοθετήστε τον ενθουσιασμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα σας διακατέχει αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση ερωτικών στόχων. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναποδογυρίσετε αρνητικές υποθέσεις και να στρέψετε την κατάληξη υπέρ σας. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, θα υπάρξει ραντεβού και θερμή συνομιλία. Αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου ατόμου, που θα καταφέρει τελικά να σας απομακρύνει από όλες τις παλιές σας ερωτικές ιστορίες. Ξεκινά νέος ερωτικός κύκλος, με επιτυχημένη κατάληξη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η αισιοδοξία θα είναι αυτή που θα καθοδηγεί τις ενέργειες σας, σήμερα θα νιώσετε απελευθερωμένοι από συναισθηματικούς φραγμούς, με όποιον συνομιλήσετε δεν θα κρύψετε τις διαθέσεις σας, θα φανερώσετε σκέψεις, θα προχωρήσετε σε προτάσεις. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, δημιουργικές θα είναι κάποιες συγκεκριμένες ιδέες σας, η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένη κατάληξη. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε. Ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπα με τα όποια θα ανοίξετε συζητήσεις που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά.  Σήμερα στις συνομιλίες σας δε θα υπάρξει αρνητική διάθεση, θα είναι καλή μέρα για εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, απρόσμενος έρωτας θα χτυπήσει την καρδιά σας, ίσως να υπάρξει το ενδεχόμενο να μπλεχτείτε σε συναισθηματικό δίλημμα. Έρχονται ξαφνικές ερωτικές αναστατώσεις, που όμως δε θα επιτραπούν οι επιπολαιότητες, προσοχή σε κινήσεις διπλού ερωτικού ταμπλό. Επειδή αυτό που θα αναζητήστε θα είναι ένα ευχάριστο ανέμελο παρόν αδιαφορώντας για τις μελλοντικές συνέπειες, γι’ αυτό το νου σας να μη πληγώσετε το πρόσωπο που ήδη πρωταγωνιστεί στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Χαλαρότητα θα υπάρξει στις ενέργειες σας θα φανείτε ενθουσιώδεις, αποφύγετε τάσεις ανυπομονησίας. Η δοτικότητα σας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων και οικογενειακών σας προσώπων, το κλίμα θα είναι ευχάριστο και συνεννοήσιμο. Παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, κατασταλάξτε στις απόψεις και στις βλέψεις σας, μην παγιδευτείτε στα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και ενδυνάμωση δεσμών. Σήμερα με συμφιλιωτική κατάληξη θα κλείσει ένα ζήτημα κόντρας, η δυναμική και προσγειωμένη σας στάση θα καταφέρει να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δοθεί λύση. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, προσπαθήστε να οργανώσετε τις κινήσεις σας για θέματα που αφορούν τη μελλοντική σας εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ερωτικά ζωηρή θα είναι η στάση σας, στόχο θα έχετε να φέρετε ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Τολμηρή και θερμή θα είναι η καρδιά σας, η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η εμφάνιση ενός γοητευτικού ατόμου θα φέρει έντονες αναστατώσεις στη σκέψη σας αλλά και στην καρδιά σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα είναι καλή μέρα να αποφορτιστείτε και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ηρεμούν. Αφήστε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί, κινηθείτε ανέμελα, δραστηριοποιηθείτε και σε θέματα εκτός επαγγελματικής εργασίας. Εσείς που έχετε επιβαρυμένη ψυχολογία ασχοληθείτε με κοινωνικές δραστηριότητες, αποκτήστε συλλογικό ενδιαφέρον. Εκφράστε τις απόψεις σας θα καταφέρετε να επηρεάσετε κάποια άτομα, αποβάλετε τον αρνητισμό. Έλατε κοντά με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, συζητήστε για θέματα συναισθηματικής φύσης θα ακουστούν κουβέντες που θα καταφέρουν να σας πείσουν πως οι μεταξύ σας δεσμοί είναι γεροί και βασίζονται στην ειλικρίνεια. Οι μοναχικοί κοινωνικοποιηθείτε, βγείτε έξω με τους φίλους σας, φανείτε δεκτικοί στις καινούργιες παρέες. Εσείς οι τσακωμένοι ή απόμακροι περάστε σε προσεγγίσεις, κάντε το πρώτο βήμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα ξυπνήσει τον δυναμισμό σας, θα σας εφοδιάσει με έντονη ζωτικότητα και ενέργεια. Έντονη θα είναι η ελκυστικότητα και ο ερωτισμός σας, τώρα θα είστε σε θέση να δείξετε εμπιστοσύνη στα προσόντα σας και να κινηθείτε χωρίς αμφιβολίες. Τυχαία συνάντηση θα σας οδηγήσει σε προσωπικές συναισθηματικές συζητήσεις, ενδεχομένως να υπάρξει επανασύνδεση σε θέμα χωρισμού. Κάποιο πρόσωπο θα σας αναγκάσει με έναν πολύ θερμό τρόπο να του ανοίξετε επιτέλους την καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει, ναι μεν θα θελήσετε ελευθερία κινήσεων ωστόσο θα είστε σε θέση να περιορίστε την απαιτητικότητα σας, συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σας. Πρακτικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας, θα βρείτε λύσεις, δεν αποκλείεται να γίνουν απ πλευράς σας διπλωματικοί συμβιβασμοί.  Σήμερα συνειδητά θα αποφύγετε τις εντάσεις, διαλλακτική θα είναι η στάση σας, στα δύσκολα ζητήματα θα βρείτε τη χρυσή οδό στην επικοινωνίας σας. Εσείς που έχετε μετανιώσει για κάποιες συγκεκριμένες παρελθοντικές σας ενέργειες θα βρείτε τρόπο να διορθώσετε και διαφοροποιήσετε δεδομένα που δημιουργήθηκαν από δικά σας λάθη. Στον κοινωνικό σας τομέα προσεγγίσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν για περεταίρω επαφές, θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες συναντήσεις που θα τονώσουν τη θετική σας διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, περιπέτειες θα αναζητήσει η καρδιά σας, γι’ αυτό θα φανείτε δεκτικοί στην ερωτική πρόκληση που θα λάβετε από ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Δε θα λείψουν οι ριζοσπαστικές ενέργειες, θα αναλάβατε ρίσκα εστιάζοντας στο παρόν και όχι τόσο στο μέλλον. Εσείς που είστε σε σχέση, ως προς το ερωτικό σας ταίρι καλό θα είναι να αποφύγετε την αλλοπρόσαλλη ή επιπόλαιη συμπεριφορά. Στο δρόμο σας θα εμφανιστεί πρόσωπο-έκπληξη, το νου σας να μην μπλεχτείτε σε διφορούμενες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα δε θα υπάρξει ατονία στις διαθέσεις σας, η ζωτικότητα που θα σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τις υποθέσεις της καθημερινότητας σας με δυναμισμό και διαίσθηση, θα καταφέρετε να δώσετε άμεσες λύσεις και να κλείσετε αρνητικά ζητήματα. Θετική εξέλιξη θα δοθεί σε συζητήσεις και επαφές συναισθηματικής φύσης. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να εξηγήσετε και να ερμηνεύσετε με τον σωστό τρόπο. Ειλικρινή στάση θα κρατήσετε σε συζήτηση σας με οικογενειακό σας πρόσωπο, σήμερα θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, θα περάσετε σε δηλώσεις. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα βγείτε έξω με φίλους, όπου χρειαστεί να συμπαρασταθείτε θα το κάνετε με τρόπο θερμό, θα προσφέρετε τη βοήθεια που θα σας ζητηθεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δυνατή θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, έντονη η μαχητικότητά σας, άμεση ίσως και ανατρεπτική η δράση σας. Σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η αισθησιακή και σεξουαλική πλευρά του χαρακτήρα σας, στις προσεγγίσεις σας αποφύγετε τις υπερβολές, για να μην υπάρξει κίνδυνος αποτυχίας. Εσείς που είστε σε σχέση αν φανείτε σταθεροί και σίγουροι ως προς τις επιθυμίες σας, τότε θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε δύσκολα θέματα, δίνοντας οριστικές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ευαισθησία θα δείξετε στις προσωπικές και συναισθηματικές σας υποθέσεις. Σε θέματα ρίσκου προσοχή να μην σας συνεπάρει ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η έντονη ευδιαθεσία και ξεχάσετε να σκεφτείτε λογικά. Έρχονται απρόοπτες εξελίξεις που θα δώσουν ώθηση στα γεγονότα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί νέο άνοιγμα, ωστόσο οι υπερβολές θα σας στοιχίσουν. Ενθουσιασμός, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τους στόχους σας όμως αν κινηθείτε με παρορμητική απερισκεψία τότε ενδεχομένως να παγιδευτείτε στις επιλογές σας. Καταφθάνουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το καθιερωμένο και το αναγκαστικό, η συμβουλή μου είναι να πράξετε με προνοητικότητα και ορθολογισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυθορμητισμός και αισιοδοξία. Η σημερινή όψη θα σας βγάλει στο κυνήγι αναζητήσεων, εκφράστε σκέψεις και αισθήματα, θα έχετε άμεση επιτυχία. Καταφθάνει ερωτικό συμβάν που θα σας δώσει την δυνατότητα να ζήσετε καινούργιες ερωτικές εμπειρίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας, δίνοντας κίνητρο ερωτικής έλξης. Αποφύγετε τον υπερβολικό αυθορμητισμό, ακολουθήστε την καρδιά σας αλλά προσοχή στις ανεξέλεγκτες αντιδράσεις, είτε πρόκειται για πάθος, είτε για αδιαφορία.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Έρχονται απρόσμενα ανοίγματα, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν καινούργια ενδεχόμενα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε έκταση στις δυνατότητες σας,  ίσως να αλλάξετε βλέψεις ή όνειρα, θα έχετε τη διάθεση να οραματιστείτε. Κρατήσετε θετική στάση στις προτάσεις που θα ακούσετε, θα σας δώσουν τη ευκαιρία να βγείτε από  τις καθιερωμένες καταστάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε συναισθηματικά και ψυχολογικά. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί στις επαφές σας προσωπικές ή φιλικές, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα θα φέρει συνεννόηση. Σε θέματα οικογενειακών σχέσεων δείξτε προσιτή στάση, προσπαθήστε να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε και να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, δείξτε με πράξεις το ενδιαφέρον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μην αρκεστείτε στα δεδομένα αλλά να κυνηγήσετε οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στην προσωπική σας βελτίωση. Η σημερινή μέρα θα περικυκλώσει την καρδιά σας πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να ταράξει τα ερωτικά σας νερά. Αποκαλύψεις και εξομολογήσεις θα τερματίσουν τους αρνητισμούς και τις απαισιόδοξες σκέψεις, τώρα ανοίγεται για εσάς νέα ερωτική περίοδος.