Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (23/05)

277

Σήμερα το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του αλλάζει ζώδιο και από σήμερα θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, κάτι που θα αλλάξει εντελώς και τον τρόπο επικοινωνίας αλλά και τις προτεραιότητές σου. Από το νέο του ζώδιο ο Ερμής μπορεί να γίνει περισσότερο επίμονος προκειμένου να καταφέρει κάτι και σε συνδυασμό με την αναδρομή του μπορεί να φέρει και κάποιες επιπλέον δυσκολίες στην επικοινωνία. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο  είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Συνεννόηση και ομαλότητα θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, θα είστε εφοδιασμένοι με κατανόηση και διαλλακτικότητα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Με φιλικά και οικογενειακά άτομα οι συζητήσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη, οι μεταξύ σας κουβέντες θα είναι ειλικρινείς, θα εστιάσετε στα πραγματικά αισθήματα. Σε θέματα που εμφανίζετε αναποφασιστικότητα ζυγίστε τις καταστάσεις για να είστε σε θέση να κάνετε σωστές επιλογές. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης μη φανείτε υπερβολικά ενθουσιώδεις, η στάση σας θα πρέπει να είναι ώριμη και προσγειωμένη. Βάλτε σε πρόγραμμα τακτοποίησης τους λογαριασμούς σας, μην αμελήσετε τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, σκεφτείτε προνοητικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα θέσετε νέες ερωτικές επιδιώξεις, τα γεγονότα θα σας δώσουν το άνοιγμα να μιλήστε και να προσεγγίσετε με επιτυχία. Ευγενικός, θερμός, αλλά αντισυμβατικός θα είναι ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Νέες γνωριμίες θα ενισχύσουν την εσωτερική σας δύναμη, θα περάσετε σε ουσιαστικά ερωτικά ρίσκα ακολουθώντας εσώψυχες επιθυμίες. Εξομολόγηση που θα σας κάνει πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να θερμάνει την καρδιά σας, θα αποκτήσετε ερωτικές βλέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ευδιαθεσία και θετική σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα δε θα θελήσετε πιέσεις και αγχωμένες καταστάσεις, ενδεχομένως να παραμελήσετε κάπως τις εργασιακές σας υποθέσεις. Ανάγκη σας θα είναι να περάσετε όμορφα, απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, επιθυμία σας θα είναι να βρεθείτε σε κοινωνικούς χώρους, να μιλήσετε για ευχάριστα θέματα. Στον οικογενειακό σας τομέα θα υπάρξουν συναντήσεις με συγγενικά και αγαπημένα σας άτομα, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας. Εσείς οι στρεσαρισμένοι σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις απαισιόδοξες σκέψεις, αλλάζετε οπτική γωνία εστιάζετε στις αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές. Θα λάβετε φιλική πρόταση για να βγείτε έξω, η στάση σας θα είναι δεχτική, οι συναναστροφές σας θα είναι ανέμελες, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποβάλλετε το άγχος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα κατάλληλα λόγια και να φέρετε κοντά σας το πρώην ταίρι σας, τερματίζοντας τη διαδικασία χωρισμού. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα επέλθει στην ερωτική σας σχέση, θα συνοδεύεται με ειλικρινείς εξομολογήσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα κρύβει όμορφες εξελίξεις. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας μακροχρόνιων προδιαγραφών.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, συγκαταβατική και πρόθυμη θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να συνεργαστείτε. Λύνεται διαφωνία ή δυσκολία που υπήρχε στον εργασιακό σας χώρο, θα προκύψουν ξεκαθαρίσματα, θα ακουστούν παράπονα και υποσχέσεις. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, θα την δεχτείτε με ευχαρίστηση, σας φανερώνω πως το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει της οικονομικές σας απαιτήσεις. Προσοχή σε σπατάλες και σε ανούσιες αγορές, δείξτε σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Θα έχετε την επιθυμία να ξοδέψετε και να ανανεωθείτε ωστόσο βάλτε κάποιο όριο. Θετικό αποτέλεσμα θα έχουν οι επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα ανοίξουν προοπτική ανόδου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απελευθερωθείτε από αναγκαστικούς συμβιβασμούς που καθιστούν στάσιμη την ερωτική σας ζωή. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και αυθόρμητα, χωρίς πρέπει και περιορισμούς. Φιλική θα είναι η διάθεσή σας, ο τρόπος που θα χειριστείτε μια καινούργια γνωριμία θα έχει θετική κατάληξη. Συνομιλία με ελκυστικό πρόσωπο, θα κλείσει με μια τολμηρή και πολύ θερμή πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας και η πνευματική σας διαύγεια, η αντίληψη σας θα είναι σωστή, δε θα παρεκκλίνετε από τους πρωταρχικούς σκοπούς ούτε θα παρασυρθείτε από λόγια τρίτων. Ίσως να σας απασχολήσουν παρελθοντικά ζητήματα, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε κάποιες αρνητικές καταστάσεις, μιλήστε ανοιχτά στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να φαντάζετε και να ονειροπολεί, σε καταστάσεις που θα σας προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό, προσοχή στις επιπολαιότητες, καλό θα είναι να μην ενεργήσετε ή αποφασίσετε υπό την επήρεια υπερβολικής αισιοδοξίας. Ανάγκη σας θα είναι η αναζωογόνηση, θα βρείτε διαθέσιμο χρόνο για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση, θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες. Προσπαθήστε να φανερώσετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, δώστε το άνοιγμα να σας εκδηλωθούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ανανεωμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις. Οι τυχαίες συμπτώσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα της ζωής σας, για εσάς που περνάτε στάδιο ερωτικής μοναχικότητας τώρα θα σημειωθεί ανατροπή. Θα εμφανιστεί άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, εκδηλώστε άφοβα την έλξη που θα νιώσετε για το συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η επιλογή σας να μη εστιάσετε στα λόγια ή στις καταστάσεις που σας εκνευρίζουν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την υπομονή σας, ψύχραιμη θα είναι η στάση σας. Από τις πράξεις σας θα λείπει το επίμονο πείσμα, θα αποφύγετε να μπλεχτείτε σε διαφωνίες ή συγκρούσεις, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε και όχι να συναγωνιστείτε. Στόχο βάζετε την εσωτερική και συναισθηματική σας ισορροπία, σε επαγγελματικά θέματα ενδεχομένως να είναι κάπως περιορισμένη η δράση σας, για την ώρα τα ρίσκα τα αφήνετε στην άκρη. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και διαφόρων ειδών επαφές, οι συναναστροφές που θα έχετε θα πορευτούν σε φιλικό και θερμό κλίμα. Τη βοήθεια σας θα προσφέρετε σε πρόσωπο που άμεσα θα σας φανερώσει πως χρειάζεται τη συμπαράσταση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, οι όψεις της ημέρας θα σας ενθαρρύνουν για πράξεις διεκδίκησης, σήμερα θα θελήσετε με τα λόγια σας να εντυπωσιάσετε. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για αποφασιστικά βήματα, θα κατακτήσετε με πάθος κάτι που κυνηγάτε εδώ και παρά πολύ καιρό. Απελευθερωμένη θα είναι η σεξουαλικότητά σας, ιδιαιτέρως ελκυστικούς θα σας βρει το ερωτικό σας ταίρι. Για τους ερωτικά μόνους, έρχονται σημαδιακά γεγονότα που θα φέρουν αλλαγές, μακροχρόνιες και ριζικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δεκτικότητα και συμπόνια θα δείξετε στα πρόσωπα που σας περιβάλουν, θα είστε συγκαταβατικοί και εξωστρεφείς. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με συγγενικό πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Θα είστε εξοπλισμένοι με θετική διάθεση, θα δικαιολογήσετε και θα κατανοήσετε. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα έχει θετική εξέλιξη, ανοίγεται δίοδος βελτίωσης. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις τα συμπεράσματα και τα πορίσματα σας δε θα πρέπει να είναι βιαστικά. Οι κινήσεις και οι επιλογές σας θα είναι εύστοχες, διορθώνετε λανθασμένες παρελθοντικές πράξεις, τώρα θα είστε σε θέση να καταλάβετε ποιες ενέργειες σας ήταν λάθος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας σας φέρει ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, θα δραστηριοποιηθείτε προς νέες ερωτικές κατευθύνσεις. Θα σας προσεγγίσει ελκυστικό πρόσωπο που ίσως να διχάσει τη σκέψη σας, δεν αποκλείεται να φέρει συναισθηματικό δίλημμα στην καρδιά σας. Όσοι έχετε την ανάγκη να ξεκινήσετε έναν καινούργιο έρωτα, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αναστολές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αισιόδοξη και θετική σας διάθεση θα σας ωθήσει στο να οραματιστείτε, θα καταλαγιάσει τις ανασφάλειες σας και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τυχόν αναστολές. Παίρνετε την απόφαση να απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που περιορίζουν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία των κινήσεων σας. Αξιοποιήστε την εξωστρέφεια που θα σας χαρακτηρίζει, προσεγγίστε, εκδηλώστε και εκφράστε αυτό που νιώθετε. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σημείο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας θα είναι σωστός καθοδηγητής. Φανείτε επιφυλακτικοί σε πράξεις ή αποφάσεις έντονου ρίσκου, σας δίνω τη συμβουλή για την ώρα να προστατεύσετε και να ασφαλίσετε τα ήδη κεκτημένα. Σκεφτείτε προνοητικά, κινηθείτε μεθοδικά, τα βήματα σας θα πρέπει να πατούν γερά στο έδαφος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η εκφραστικότητά σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, ιδιαιτέρως ελκυστικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου, τόσο με τα θερμά σας λόγια, όσο και με την ερωτική γοητεία που θα εκπέμπετε. Θερμή, ρομαντική και ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, το ταίρι σας θα προσκολληθεί επάνω σας, το ενδιαφέρον του θα είναι επικεντρωμένο σε εσάς. Ευχάριστη κουβέντα θα σας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Καλοδιάθετη θα είναι η στάση σας, η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει πρόσχαρους, θετικοί θα είστε για διαφόρων ειδών συναναστροφές και επαφές. Λογική και ευστροφία θα παρατηρηθεί στη σκέψη σας, ξεκάθαρος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι τόσο στις επαγγελματικές σας συνομιλίες όσο και στις φιλικές σας κουβέντες. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας και τα επιχειρήματα που θα θέσετε θα τακτοποιήσουν οριστικά ένα εργασιακό σας θέμα που σας ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό καιρό. Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με την σταθερότητα στις απόψεις σας θα καταφέρετε να κερδίσετε θετικές εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια, προχωρήστε τα βήματα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, εξωστρεφής θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, επιθυμία σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες, στοχεύοντας στον εντυπωσιασμό, αλλά και στο άμεσο ξεκαθάρισμα. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα υπάρξει μεταξύ σας ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία, αναλυτικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει ευκαιρία καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, θα συνομιλήσετε με άτομο οικείας και προσιτής προσωπικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα εκδηλωθείτε και θα εκφραστείτε με άνεση και αυθορμητισμό. Φεύγουν οι ανασταλτικοί προβληματισμοί, ευδιάθετη και αισιόδοξη θα είναι η στάση σας. Η θετική σας σκέψη θα καταφέρει να ανανεώσει τη διάθεση σας, στις συνομιλίες σας ειλικρίνεια και αμεσότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα περάσετε σε προτάσεις και θα ξεσηκώσετε ιδέες που η μεθοδική εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν στη βελτίωση. Συνετός θα είναι ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα χρήματα σας, δεν θα υπάρξουν υπερβολές στα έξοδα σας. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε το κάλεσμα που θα λάβετε, φιλικά τηλεφωνήματα και όμορφες προτάσεις θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια ευχάριστη μέρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, έντονη θα είναι αυτοπεποίθηση σας, απαιτητική στάση θα έχετε στις συζητήσεις σας, σήμερα θα κυνηγήσετε με πάθος την αλήθεια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις και θα σας ομολογήσω πως η επικοινωνιακή τακτική που θα εφαρμόσετε, θα βγάλει στο φως κρυμμένα αισθήματα. Ερωτισμός και έντονη σεξουαλικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, κάποιο πρόσωπο θα κολλήσει για τα καλά επάνω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ανανεώνεστε και βγαίνετε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν, είτε αυτές αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε τον κοινωνικό. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για χαλάρωση και ψυχαγωγία, το νου σας να μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, φανείτε οργανωτικοί. Θα έχετε προτάσεις για φιλικές ή κοινωνικές επαφές και εσείς οι ίδιοι θα ανοιχτείτε, αν προσκαλέσετε ή προτείνετε θα πάρετε θετικές απαντήσεις. Στον οικογενειακό σας τομέα θα υπάρξει ισορροπία στις επαφές σας, δείξτε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στα συγγενικά σας άτομα, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει. Μη πάρετε αψήφιστα θέματα ή καταστάσεις που θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στο μέλλον σας, κινηθείτε προνοητικά και όχι παρορμητικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, έντονη θα είναι η όρεξή σας για δημιουργικές ερωτικές δραστηριότητες, δε θα έχετε καμία διάθεση να περιορίστε τον ενθουσιασμό που θα σας διακατέχει, ρομαντικές ίσως και κάπως εκκεντρικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, με διαφόρων ειδών άτομα θα ‘ρθείτε σε συνομιλία, παλιά ή καινούργια. Κάποιο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, μη δείξετε το αντίθετο απ’ αυτό που θα αισθανθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Χαλαρότητα και τάση ονειροπόλησης θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεώσετε τις βλέψεις και τα όνειρα σας παροντικά ή μελλοντικά. Ευχάριστα ανοίγματα θα εμφανιστούν, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, θα υπάρξουν συναναστροφές και κοινωνικές επαφές που θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε σε επίπεδο γνωριμιών. Η συμπεριφορά σας θα είναι οικεία, φιλική και αυθόρμητη, καινούργια πρόσωπα θα σας γνωρίσουν και θα σας δείξουν τη συμπάθεια τους. Κινηθείτε αποφασιστικά, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας, σε προσωπικά θέματα προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα πρέπει να αποφύγετε την ανυπόμονη στάση. Το φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, ευχάριστες θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, ανοίξτε συζητήσεις συναισθηματικής φύσης θα βρείτε κατανόηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα θελήσετε ξεκαθαρίσματα και δημιουργικά αποτελέσματα, επιθυμία σας θα είναι να επενδύσετε συναισθηματικά και αν όντως το κάνετε, δε θα απογοητευτείτε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, επικεντρωθείτε στη δύναμη της γοητεία σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αυτοπεποίθησή σας και καλοδεχτείτε τα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν. Θα υπάρξει άνοιγμα για νέα ερωτική γνωριμία με πρόσωπο που ο ευγενικός και θερμός τρόπος προσέγγισης του θα σας εντυπωσιάσει.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα κινηθείτε με εξωστρέφεια, γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε πρόσχαρη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Θα εμφανίσετε την ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις, για επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε απόψεις, ιδέες και σχέδια, εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συνομιλίες, στα επίμαχα ζητήματα θα καταφέρετε να βρείτε δίοδο λύσης ή τακτοποίησης, δε θα θελήσετε να τρενάρετε άλλο τις καταστάσεις. Σε περίπτωση που έρθουν χρήματα στα χεριά σας προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές. Μια ευχάριστη συνάντηση θα σας βγάλει από τη ρουτίνα, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, οι κουβέντες σας θα είναι ανέμελες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, δε θα έχετε διάθεση να πιέσετε ή να πιεστείτε. Μια ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση και συνομιλία θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας, ανανεώνοντας την ερωτική σας διάθεση. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας χαροποιήσει, τα λόγια σας θα ανοίξουν προοπτική σταθερών ερωτικών επαφών.