Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (22/05)

273

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους.

Μπορεί να διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή όμως η αρμονική συνάντηση της Σελήνης μαζί του, δείχνει πως η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να «μπουν σε τάξη» κάποια πράγματα, κυρίως αν αυτά έρχονται ή σχετίζονται με το παρελθόν. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες -είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές- αλλά και για να τακτοποιήσεις τα θέματα που βρίσκονται σε αναμονή. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας, ανανεώνεται το σκεπτικό σας, τώρα βασική σας προτεραιότητα θα είναι να διεκδικήσετε και να εξελιχτείτε με στόχο την προσωπική σας βελτίωση επαγγελματική και οικονομική. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν νέες συνεργασίες, οι προτάσεις σας θα είναι ουσιαστικές και άμεσες. Η επαγγελματική σας πορεία μπαίνει σε τροχιά σταθερότητας και μελλοντικής εξέλιξης. Σε κοινωνικό επίπεδο εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, με δεκτικότητα θα χειριστείτε τις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Η αναπτερωμένη σας διάθεση θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας, ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα προσεγγίσετε θα κερδίσει τις συμπάθειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα είστε εξοπλισμένοι με γοητεία, ερωτισμό και έντονη διαίσθηση. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις ερωτικές σας υποθέσεις, θα εμφανιστεί στο παρόν σας πρόσωπο από το παρελθόν, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να το διεκδικήσετε. Σήμερα εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σας, ενδεχομένως να αποτελέσετε επίκεντρο ενδιαφέροντος, κάποιος θα σας πιάσει την κουβέντα με σκοπό. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες, ανοίγεται δρόμος ερωτικών περιπετειών.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε τις προσωπικές εσωτερικές σας ισορροπίες, καλό θα είναι να διατηρήσετε υπό έλεγχο την κυκλοθυμία και την αντιδραστικότητας, το νου σας στην έκταση που θα πάρει μια διαφωνία ή ένας συναγωνισμός. Προσοχή στις κουβέντες σας, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να ειπωθούν λέξεις  ή να δοθούν υποσχέσεις που μετά θα είναι δύσκολο να αναιρεθούν. Οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως ορμητικές, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε εγκρατείς, σκεφτείτε με ορθολογισμό. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε σε θέματα οικογενειακά,  οι καταστάσεις θα απαιτούν υπομονή, αποστασιοποιηθείτε και δώστε χρόνο στα γεγονότα. Βγείτε έξω με φίλους, οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να βγει στην επιφάνεια η χαλαρή και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, έντονη θα είναι η διάθεσή σας να διεκδικήσετε, ωστόσο τα αισθήματα σας θα εμφανιστούν κάπως μπερδεμένα. Ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αγνοήσετε τα ερωτικά υπονοημένα που θα σας ρίξει. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις, έρχονται ευχάριστες ερωτικές ανατροπές, μην τις δείτε με αδιάφορο ή επιπόλαιο μάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας με έντονη τη θέληση για ολοκληρωμένες και ουσιαστικές επαγγελματικές διεκδικήσεις. Σωστή θα είναι η οικονομική διαχείριση που θα εφαρμόσετε, σε συνετά πλαίσια θα κινηθούν τα έξοδα σας, μια συζήτηση σχετικά με μια καινούργια επαγγελματική ιδέα θα αποδειχτεί άνοιγμα αποδοτικό. Για εσάς που θέλετε να διαφοροποιήσετε ή να αλλάξετε τελείως τα επαγγελματικά σας δεδομένα μια απρόσμενη ευκαιρία θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στην ταχύτητα των ενεργειών σας, θα είναι λάθος αν φανείτε αναποφάσιστοι ή αν  την τελευταία στιγμή σας καταβάλει το άγχος. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν για φιλικές εξόδους, πλησιάστε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Θετικότητα θα εκπέμπει η στάση σας, θα είστε σε θέση να κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η ερωτική σας στάση δεν αποκλείεται να είναι κάπως ρομαντική. Θα χαρακτηρίζεστε από έντονη ελκυστικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ερωτικές προσεγγίσεις και για συναισθηματικές αποκαλύψεις. Ευχάριστες φιλικές συναναστροφές και νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν το ερωτικό σας κατεστημένο. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα σας δώσει άνοιγμα για σχέση, ωστόσο αμφίβολο θα είναι αν θα δείξτε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημιουργικές ενέργειες, θα δείξετε προθυμία σε συναδέλφους και συνεργάτες, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις, περάστε σε άμεσα ξεκαθαρίσματα. Θα νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας γι αυτό θα αποφύγετε τα επικίνδυνα οικονομικά άλματα, συγκροτημένες θα είναι οι κινήσεις σας. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να λάβετε θετική απάντηση σε συγκεκριμένη επαγγελματική σας υπόθεση, εσείς που ψάχνετε εργασία μείνετε σε ετοιμότητα κάτι ευχάριστο θα προκύψει. Προοπτική για παρόν και μέλλον θα αναζητήσετε, συνεχίστε τις προσπάθειες σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην εγκαταλείψετε. Στον οικογενειακό σας τομέα περνάτε σε περίοδο συνεννόησης και σταθερότητας, θα υπάρξουν συμφιλιώσεις. Η στάση σας θα καταφέρει να δώσει ώθηση στα γεγονότα, βάζετε φρένο στις ενοχλητικές καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας κάνει αισθαντικούς, ονειροπόλους και αρκετά ρομαντικούς. Σήμερα δε θα αφήσετε κανέναν να καταπιέσει την ψυχολογία σας, θα βυθιστείτε σε ονειροπολήσεις, θα διεκδικήσετε επιθυμίες που κρύβετε από το παρελθόν. Θα είστε πρόθυμοι για διαφόρων ειδών ερωτικές περιπέτειες, ωστόσο προσοχή στις ακρότητες, θα είστε επιρρεπείς σε συναισθηματικές υπερβολές. Εσείς που είστε σε σχέση, θερμή και αλληλέγγυα θα είναι η στάση σας, με το ταίρι σας θα υπάρξει αλληλοϋποστήριξη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα τα γεγονότα που θα προκύψουν δε θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει δυναμισμός στη διάθεση σας και αποτελεσματικότητα στις πράξεις σας.  Αποφασιστική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι ενέργειες σας θα έχουν μελετημένη τακτική και όχι παρορμητική αντίδραση. Μια συνάντηση για ένα επαγγελματικό ζήτημα θα δημιουργήσει ευκαιρία νέας συνεργασίας με πολύ δυνατές προδιαγραφές, προμηνύεται άνοιγμα μελλοντικής βελτίωσης. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές, θα σημειωθούν γεγονότα που δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με την μελλοντική σας πορεία. Εσείς οι δραστήριοι χαρακτήρες θα επεκτείνετε τις βλέψεις σας, θα δώσετε διαστάσεις στη δράση σας.  Ορθολογισμός και αντικειμενικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα θα αντιληφθείτε και θα αξιολογήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, προσοχή να μην εγκλωβιστείτε σε ανασφάλειες, μην αμφισβητήσετε τις ερωτικές σας δυνατότητες και τα θελκτικά σας προσόντα. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στην επικοινωνιακή σας συμπεριφορά, ίσως να εμφανιστούν αναστολές και επιφυλάξεις. Θα υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που σας φανερώνω πως στο τέλος θα γυρίσουν όλα υπέρ σας. Η όψη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο ανέμελο και πιο ρομαντικό κλίμα μέσα στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Επάνω σε νέα βάση θα ξανά σκεφτείτε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις των προηγούμενων ήμερων ίσως και περιόδων. Ουσιαστικές θα είναι οι ενέργειες σας,  αναδομείτε, αναθεωρείτε. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε οικογενειακά ζητήματα. Αν είχατε τσακωθεί με κάποιο πρόσωπο σας θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκατασταθεί η σχέση σας, θα ακουστούν λόγια που θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Οξυδέρκεια και ώριμη αντιμετώπιση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να λύσετε θέματα φιλικά ή επαγγελματικά. Απρόοπτα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη η ψυχολογία σας και γενικότερα η ζωή σας. Οι συζητήσεις σας θα κλείσουν με δημιουργικό αποτέλεσμα, μιλήστε με ειλικρίνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με συναισθηματισμό, ερωτισμό, και σωστή διαίσθηση. Ίσως να κολλήσετε συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το παρελθόν, σας συμβουλεύω να αποφύγετε την επίμονη ή ανυπόμονη συμπεριφορά. Για εσάς που αναζητάτε κάτι νέο και διαφορετικό, απρόσμενες συμπτώσεις θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, ωστόσο η κατάληξη που θα πάρουν οι επαφές σας, θα εξαρτηθούν από τη δική σας στάση και κυρίως από τις προσωπικές σας βλέψεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Κρατήστε τις κυκλοθυμίες και τις εξάρσεις σας σε ισορροπημένο και ελεγχόμενο πλαίσιο, καλό θα είναι να μην ξεφύγουν και δημιουργηθούν ρήξεις,  αν παγιδευτείτε στην επιμονή ενδεχομένως να υποπέσετε σε εγωκεντρικές πράξεις. Τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα εφαρμόσετε σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα επαγγελματικά ή προσωπικά, κινηθείτε μεθοδικά. Για να υπάρξει θετική κατάληξη σε μια συγκεκριμένη σας οικονομική κίνηση ή συμφωνία θα πρέπει να είστε σε θέση να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας. Σκεφτείτε προνοητικά με στόχο την εξασφάλιση και την κατοχύρωση, τα ρίσκα σας θα πρέπει να έχουν ρεαλιστική υπόσταση. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα θελήσετε να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες, φανείτε προσιτοί και φιλικοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα βγάλει την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις ρομαντισμού και ονειροπόλησης. Θερμές θα είναι οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια νέα ερωτική αρχή. Το ένστικτό σας θα είναι δυνατό, ικανό να σας υποδείξει τι πρέπει να διεκδικήσετε και με ποιο τρόπο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για διαφοροποιήσεις, οι προσπάθειές σας θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές και συγκεκριμένα στις οικονομικές σας εξελίξεις, θα εμφανιστείτε ενθουσιώδεις, θα τον κυνηγήσετε τον στόχο σας. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω σκεφτείτε με ορθολογισμό. Σε θέματα που  υπάρχουν εμπόδια δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε,  κινηθείτε μεθοδικά, όλα θα πρέπει να γίνουν μέσα σε ισορροπημένα πλαίσια χωρίς ακρότητες. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα,  ίσως να προχωρήσετε σε αγορές ή πωλήσεις. Στόχος σας θα είναι να διευρύνετε  τις προοπτικές, να βελτιωθείτε οικονομικά και να εξασφαλίσετε. Ανοίγονται καινούργια ενδεχόμενα, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα αποδειχτούν προσοδοφόρες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει το προαίσθημα σας, διορατικές θα είναι οι ικανότητες σας, σωστό το ένστικτο σας. Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, από την μια θα αναζητάτε νέα γνωριμία, από την άλλη το μυαλό σας θα είναι κολλημένο στο πρώην ερωτικό σας ταίρι. Συναντήσεις και τηλεφωνήματα θα μετατοπίσουν απόψεις και αισθήματα, συναισθηματικές αποκαλύψεις θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να εστιάσετε σε έναν συγκεκριμένο στόχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σε τόνωση θα βρίσκεται η  αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε τη θέληση να κατευθύνετε τα γεγονότα τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον προσωπικό. Ανησυχία θα υπάρξει στη σκέψη σας κατ επέκταση και στις επιθυμίες σας , ο αυθορμητισμός και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από συνεργασίες ή οικονομικές επιλογές που αποδείχτηκαν ασύμφορες, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένα. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας, βγαίνετε από την αδράνεια, αποφασίζετε να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για επανασύνδεση. Κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρώην ερωτικό σας ταίρι, με τον θελκτικό και κολακευτικό τρόπο έκφρασής σας θα καταφέρετε να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Θερμή θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά, με έντονη τη διάθεση να εκδηλώσετε την έλξη σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να φέρει την κουβέντα σας σε ερωτικό επίπεδο, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε, να ξεκαθαρίσετε και να συζητήσετε προκειμένου να λυθούν μπερδεμένες ή στενάχωρες καταστάσεις. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, αξιοποιήστε το προαίσθημα σας, διατηρήστε την ευδιαθεσία που θα νιώσετε. Η στάση που θα έχετε σχετικά με ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα φέρει λύση άμεση, θα ανανεωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και σε κοντινά οικογενειακά σας πρόσωπα αδέλφια ή γονείς. Ευχάριστη πρόταση θα ακούσετε, δώστε θετική απάντηση το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Σχετικά με οικονομικά ζητήματα προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη υποχρεώσεις και οφειλές, εξισορροπήστε έσοδα με έξοδα. Δημιουργική θα είναι η σκέψη σας αυτό που θα θελήσετε θα είναι να διαμορφωθούν οι συνθήκες κατά τέτοιο τρόπο που να μπορείτε να προγραμματίσετε και να σταθεροποιηθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ίσως να προκληθούν αναστατώσεις στις ερωτικές επαφές σας. Ναι μεν θα είναι βαθιά τα αισθήματα σας, η στάση σας όμως, θα είναι ανυπόμονη ίσως και αρκετά κτητική. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας φέρουν δίπλα σε ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Αν δε φερθείτε με ανασφάλεια και αν δείξετε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, τότε πολύ γρήγορα θα βρεθείτε να διανύετε πορεία δεσμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα μιλήσετε ανοιχτά δε θα έχετε σκοπό να κρυφτείτε πίσω από τις λέξεις. Η αμεσότητα στα λόγια σας θα βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις σε επικοινωνιακά εργασιακά ή προσωπικά σας ζητήματα.  Θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο συνεννόησης, θα μιλήσετε με συγκαταβατική διάθεση, άμεσο αποτέλεσμα θα έχουν οι συμφωνίες ή οι υποσχέσεις που θα δοθούν. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο  που ενδεχομένως να είχατε τσακωθεί τις προηγούμενες μέρες. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές. Εσείς οι πιεσμένοι ή απογοητευμένοι δίνετε τέλος στις απογοητευτικές σκέψεις, αναλαμβάνετε δράση, παίρνετε δυναμικές αποφάσεις τόσο για επαγγελματικά θέματα όσο και για προσωπικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας, η διαίσθησή σας δεν πρόκειται να σας προδώσει. Έρχονται ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις, η διάθεσή σας για φλερτ θα βρει τον κατάλληλο στόχο. Συγκαταβατικοί θα φανείτε σε πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, δεν είναι σίγουρο όμως αν θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε ή να διαγράψετε καταστάσεις που σας έκαναν να νιώσετε αδικημένοι.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αυτογνωσία και ρεαλισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, την συμπαράσταση σας θα προσφέρετε, θερμές και γενναιόδωρες θα είναι οι διαθέσεις σας. Δυναμικότητα και ορθολογισμός θα είναι τα δυο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές αποφάσεις, κύριο μέλημα σας θα είναι η τακτοποίηση και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για συνεννόηση θα σας κάνει συζητήσιμους και συγκαταβατικούς. Σας δίνω τη συμβουλή να περάσετε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε στον στόχο σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή σας σκέψη και δράση, οι φιλοδοξίες σας  θα έχουν δυνατότητα υλοποίησης, μην αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα φανείτε ρομαντικοί, επικοινωνιακοί, θερμός ερωτισμός θα διακρίνει τις ενέργειές σας. Σήμερα θα υπάρξει ξαφνικό ερωτικό γεγονός, θα προκύψει τυχαία συνάντηση που θα έχει τη δυνατότητα να σας ωθήσει σε πράξεις επανασύνδεσης. Κάποιοι από εσάς θα είστε δεκτικοί στις καινούργιες γνωριμίες, θα σας κινήσει το ενδιαφέρον πρόσωπο υψηλών προδιαγραφών.