Σεξ στο ντους: Οι συμβουλές που θα σε οδηγήσουν στην απόλαυση

Όσο και αν φοβάσαι το νερό, υπάρχουν τρόποι να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να το χαρείς μαζί με την σύντροφό σου.

369

Αν… βαρέθηκες το κρεβάτι και θέλεις να κάνεις σεξ σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού – ή έστω να δοκιμάσεις- τότε το ντους είναι ένα από αυτά.

Όσο και αν φοβάσαι το νερό, υπάρχουν τρόποι να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα σου προκαλέσει και να χαρείς μαζί με την σύντροφό σου τα συναισθήματα που ξυπνούν κάτω από το τρεχούμενο νερό.

Είναι αλήθεια, ότι θα πρέπει να έχεις κάνει μια μικρή προετοιμασία, καθώς ο όποιος αυθορμητισμός, μπορεί να έχει άσχημα αποτελέσματα.

Τι πρέπει να θυμάσαι

Αν επιθυμείς να φορέσεις προφυλακτικό για να αποφύγεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή τη μετάδοση κάποιου νοσήματος, τότε θα πρέπει να το έχεις κάνει από πριν, καθώς το νερό θα σε δυσκολέψει αρκετά στη διαδικασία.

Επίσης, λόγω του νερού, ξηραίνεται η περιοχή του κόλπου και έτσι η διείσδυση θα είναι πιο δύσκολη. Η λύση σε αυτή την περίπτωση είναι το λιπαντικό. Όμως πρέπει να προσέξεις που θα τοποθετήσεις τη συσκευασία του λιπαντικού, καθώς οποιοδήποτε ατύχημα, στη βρεγμένη επιφάνεια του ντους, ίσως έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

Και μην ξεχνάς, σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση. Αυτό σημαίνει ότι ο οργασμός και για τους δύο, μπορεί να έρθει με διάφορους τρόπους.

Στάσεις… υπάρχουν

Αν επιλέξεις τελικά το σεξ στο ντους ή τη μπανιέρα σου, θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να αφήσεις την άνεση του κρεβατιού σου ή του καναπέ και τεστάρεις τον εαυτό σου σε δυσκολότερες συνθήκες.

Υπάρχουν ωστόσο, στάσεις που θα σε διευκολύνουν για να πετύχεις το επιθυμητό (και για τους δύο) αποτέλεσμα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε στα όρθια (χωρίς οπτική επαφή ή με οπτική επαφή του ζευγαριού), σε στάση doggy (βολεύει αν υπάρχει διαφορά ύψους), το cowgirl (εδώ θα χρειαστείτε μπανιέρα) ή καθιστοί στο «μπράτσο» της μπανιέρας.