Μια ονειρεμένη βραδιά στο Μουσείο Δίου με το φωνητικό σύνολο DE DROFUNDIS  διοργάνωσαν ο ΟΡΦΕΟ και η ΕΦΑ Πιερίας

263

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 18 Μαΐου, στο μουσείο του Δίου, τη μέρα της γιορτής όλων των μουσείων του κόσμου.

Οι διοργανωτές της γιορτής στο δικό μας μουσείο, Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου και Εφορία Αρχαιοτήτων Πιερίας, δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη επιλογή από το προσκαλέσουν το φωνητικό σύνολο De drofundis , να διανθίσει μουσικά τη γιορτή αυτή.

Το αποτέλεσμα ήταν συναρπαστικό. Ο σπουδαίος μουσικός και διευθυντής του συνόλου αυτού, Ευθύμης Μαυρίδης, παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα που μάγεψε όλο το ακροατήριο.

Η προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Πιερίας κ. Σταυρούλα Σδρόλια, χαιρέτησε την εκδήλωση, ευχαριστώντας τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου και τον διευθυντή της de drofundis, Ευθύμη Μαυρίδη για τη συμμετοχή τους στη γιορτή του μουσείου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, λέγοντας πως το Φεστιβάλ Ολύμπου, είναι συνυφασμένο με το Δίον και τις αρχαιότητές του, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή.

Χαιρετισμό έκανε και η βουλευτής κ. Μπέττυ Σκούφα, επιβραβεύοντας τους διοργανωτές και τη χορωδία για την πρωτοβουλία τους αυτή.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι στο μουσείο καταχειροκρότησαν το μαέστρο και τη χορωδία.