Π.Ε. Πιερίας: Ολοκληρώνονται με την ασφαλτόστρωση οι τεχνικές παρεμβάσεις της αγροτικής οδού “Καναπίτσα” του Δήμου Δίου-Ολύμπου

312

Ολοκληρώνεται το έργο “Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού στην περιοχή “Καναπίτσα” του Δήμου Δίου – Ολύμπου” με κωδικό 2415ΠΙΕ002ΚΑΠ20 και χρηματοδότηση από το Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Πιερίας.

Το εν λόγω έργο υλοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενώ με την ολοκλήρωσή του επιλύεται ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής, καθώς πέραν των στρατιωτικών αρχών επωφελούνται και οι κάτοικοι και ιδιαιτέρως οι αγρότες, αφού πλέον προστατεύονται οι καλλιέργειές τους,  όπως επίσης και οι επισκέπτες της περιοχής, που αναμένονται με την έναρξη της θερινής περιόδου.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Περιφερειάρχης, κος Απόστολος Τζιτζικώστας στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, στοχεύει στην αγαστή συνεργασία με φορείς και στην ικανοποίηση αιτημάτων των δήμων αντίστοιχα.