Οι τελευταίες «πινελιές» από την Καλλιτεχνική Επιτροπή στο πρόγραμμα του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου

537

Τις τελευταίες λεπτομέρειες του φετινού προγράμματος του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου, συζήτησαν τα μέλη της Καλλιτεχνικής Επιτροπής,  στη πρόσφατη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού. Ο πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ Γρηγόρης Παπαχρήστος αναφέρθηκε στη στόχευση των φετινών εκδηλώσεων , με σκοπό, ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα  που θα  καλύψει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα πρόγραμμα με βασικό άξονα το θέατρο και συμπληρωματικά  με μικρές, μεγάλες και μεγαλύτερες συναυλίες», ανέφερε  χαρακτηριστικά ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Γιώργος Χανδόλιας. «Στο φετινό  Φεστιβάλ Ολύμπου θα απολαύσουμε μουσικά δρώμενα σε όλο το φάσμα της μουσικής, κλασσική μουσική, λαϊκό τραγούδι, τζαζ και μπλουζ».

«Φέτος ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά. Των παραστάσεων, των εκδηλώσεων, των συναυλιών, με μια οργανωμένη ομαδική προσπάθεια», υπογράμμισε  ο Διοικητικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Νίκος Λακασάς.

Τα βασικά συστατικά του φετινού προγράμματος είναι όπως αναφέρει το μέλος της Επιτροπής, Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης  Γιώργος Τσιαλός η αγάπη και το μεράκι όλων των μελών, με στόχο το πρόγραμμα του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου να είναι αντάξιο των προσδοκιών των χιλιάδων φίλων και επισκεπτών του.

«Ευελπιστούμε ως Καλλιτεχνική Επιτροπή, ότι ετοιμάσαμε ένα πρόγραμμα το οποίο θα ανταποκρίνεται στη διάσταση του 51ου έτους του Φεστιβάλ. Ένα πρόγραμμα το οποίο θα στοχεύει  στο φεστιβάλ της δεύτερης πεντηκονταετίας», σημείωσε  το μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής, Ιστορικός Τέχνης,  Νίκος Γραίκος.

Η πρόταση της Καλλιτεχνικής Επιτροπής, οδεύει στη συνεδρίαση του Δ.Σ του ΟΡΦΕΟ, το οποίο συνεδριάζει την Παρασκευή για να εγκρίνει το τελικό πρόγραμμα.