Δήμος Κατερίνης – ΔΕΔΑ: Το πρώτο υπαίθριο γυμναστήριο στο Δημοτικό Πάρκο

Η ΔΕΔΑ ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα δωρεάς που διατύπωσε ο Δήμος Κατερίνης

595

Το πρώτο ολοκληρωμένο υπαίθριο γυμναστήριο, κατόπιν δωρεάς της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) αποκτά ο Δήμος Κατερίνης. Πιο συγκεκριμένα, η ΔΕΔΑ ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα που διατύπωσε ο Δήμος Κατερίνης, με αποτέλεσμα, όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου, τα οποία έχουν προδιαγραφές αντοχής παντός καιρού, καλύπτουν όλα τα διεθνή στάνταρ και πρότυπα ασφαλείας, ενώ διαθέτουν ειδικές οδηγίες χρήσης, να τοποθετηθούν ήδη στο δημοτικό πάρκο (πλησίον του dog park).

Η ΔΕΔΑ μερίμνησε επίσης, για την κατασκευή ξύλινης περίφραξης και μετά την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα και λαμπτήρων φωτισμού, το υπαίθριο γυμναστήριο θα είναι δωρεάν και ελεύθερο προς χρήση από όλους τους δημότες.

Επιτόπια αυτοψία στο χώρο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αυτεπιστασίας & Κοινοτήτων Γιώργο Κυριακίδη, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου & Αθλητισμού Γιάννη Μπεινά, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο κος Κουκοδήμος ευχαρίστησε τη ΔΕΔΑ, για τη δωρεά αυτού του οργανωμένου χώρου άθλησης, ενώ όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι, η δημιουργία του οποίου συναντά και τις δικές μας προτεραιότητες  για ιδανικές συνθήκες και λειτουργικούς χώρους άθλησης για τους συνδημότες μας. Η ΔΕΔΑ με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης, «προσφέρει χαμόγελα» και αναβαθμίζει την καθημερινότητα των δημοτών όλων των ηλικιών».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πάρκο των Ευαγγελικών, καθώς και στο πίσω μέρος του γηπέδου του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (στο χώρο για τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων και για τους περιπατητές), προγραμματίστηκε και θα δημιουργηθεί από τον Δήμο Κατερίνης, υπαίθριο γυμναστήριο με αθλητικά όργανα.