Αιγάλεω: Αυτοκίνητο έπεσε σε τζαμαρία εμπορικού – Συνελήφθη ένας άνδρας

341
Φωτο SKAI

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά τις 11:00, στο Αιγάλεω, για τον εντοπισμό άνδρα που οι αρχικές αναφορές έλεγαν ότι ήταν οπλισμένος. Το συμβάν σημειώθηκε στο ύψος που βρίσκεται το εμπορικό κατάστημα River West.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, σε αρχικό στάδιο η Άμεση Δράση έλαβε σήμα που ανέφερε πως δύο κακοποιοί μέσα σε αυτοκίνητο, πιθανότητα με στόχο να κάνουν ληστεία, έγιναν αντιληπτοί και κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν έπεσαν πάνω σε τζαμαρία του εμπορικού.

φωτο SKAI

Στη συνέχεια και οι δύο εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, ενώ ο ένας φερόταν πως ήταν οπλισμένος, σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα.

Λίγη ώρα μετά, ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ νωρίτερα είχε πέσει -για άγνωστο λόγο- πάνω στην τζαμαρία του εμπορικού καταστήματος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εντός του οχήματος βρέθηκαν ψυχοτρόπα φάρμακα και έτσι, εξετάζεται εάν το άτομο πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, σημειώνεται πως το πρώτο σήμα που δόθηκε στην Άμεση Δράση έκανε αναφορά για ένοπλο άτομο.