Ξυλοκόπησαν άγρια αστυνομικό στη Σκιάθο – Έκανε έλεγχο σε ιδιοκτησία εφοπλιστή

410

Η Σκιάθος είναι το “πριγκιπάτο” της αυθαιρεσίας και η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Οικοδόμοι στο νησί , που κατασκεύαζαν συγκρότημα κατοικιών σε ιδιοκτησία εφοπλιστή με αυθαίρετες κατασκευές στη θάλασσα , έδειραν αστυνομικό, που έσπευσε μετά από καταγγελίες να διερευνήσει τι συνέβαινε με την καταπάτηση του αιγιαλού.

Τρεις αλλοδαποί εργαζόμενοι , που ζουν χρόνια στο νησί , τον απείλησαν και τον ξυλοκόπησαν. Πρόκειται για ένα ζευγάρι και έναν ακόμη άντρα. “Φύγε από δω κωλόμπατσε, η ιδιοκτησία είναι του εφοπλιστή και θα σε “γ@@@@ει”, του έλεγαν. Τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια τον έσπρωχναν και τον χτυπούσαν ακόμα και όταν έπεσε στο έδαφος. Ο αστυνομικός έζησε την απόλυτη βία και αφού κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους έγιναν συλλήψεις. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αλύπητα τον χτυπούσε και η σύζυγος του χτίστη.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάϊο του 2020 στην θέση “Αχλαδιές” και χθες που θα εκδικαζόταν η υπόθεση στα δικαστήρια του Βόλου οι κατηγορούμενοι ζήτησαν αναβολή, ενώ η εταιρεία real estate που είχε αναλάβει την διαχείριση του συγκροτήματος κατοικιών στην ιδιοκτησία του εφοπλιστή, κατέθεσε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο δεν είχε δώσει εντολή για κατασκευή κτισμάτων στον αιγιαλό…

Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 30 Ιανουαρίου του 2023.