Μουσική Βραδιά στην ΕΚΑΒΗ : Τάξεις Μονωδίας και Πιάνου του Ευθύμιου Μαυρίδη

408

Ρεπορτάζ: Μαρία Βούλγαρη

Η σκόνη της καθημερινότητας ξεπλύθηκε από την ψυχή όλων εμάς που βρεθήκαμε την Τετάρτη το βράδυ στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Κατερίνης.

Οι τάξεις μονωδίας και πιάνου του μαέστρου Ευθυμίου Μαυρίδη μας παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο μουσικό πρόγραμμα, ακούσαμε όπερα, πιάνο, βιολί, ακόμη και ηλεκτρική κιθάρα και έστω και για λίγο η ψυχή αναπαύτηκε γιατί και η παύση είναι μουσική!

Παρών στην συγκεκριμένη βραδιά εκ μέρους του Δήμου ο κος. Γιώργος Τσιαλός πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ τον οποίο και ευχαρίστησε ιδιαίτερα ο κος. Μαυρίδης για την παρουσία του.

Η μουσική είναι ένας ηθικός κανόνας. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στην σκέψη, απογειώνει την φαντασία, χαρίζει χαρά στην λύπη και ζωή στα πάντα!

Είθε αυτές οι όμορφες πολιτιστικές εκδηλώσεις να συνεχιστούν γιατί μετά από αυτά τα χρόνια της σιωπής που βιώσαμε όλοι μας το έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κληρονομιά της Ελλάδας μας είναι ο πολιτισμός γι’αυτό και οι υπεύθυνοι για τον πολιτισμό ας ενώσουν τα χέρια για το καλύτερο του τόπου.