Χτύπησε 20χρονο με λοστό και τον έστειλε στην Εντατική επειδή… αντέδρασε όταν τον είδε να κάνει όπισθεν στην Εθνική

396

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια την Παρασκευή (6/5). Ένας 55χρονος άνδρας χτύπησε με τον λοστό που χρησιμοποιούσε για να κλειδώνει το τιμόνι 20χρονο οδηγό, τον τραυμάτισε στο κεφάλι και τον οδήγησε στην Εντατική.

Όπως μετέδωσε σε σχετικό του ρεπορτάζ ο Alpha όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης του αιματηρού καβγά έκανε όπισθεν σε έξοδο στην εθνική οδό προκαλώντας την αντίδραση του νεαρού.

Ειδικότερα ο 55χρονος βγήκε από την έξοδο της εθνικής για Νέα Φιλαδέλφεια με το αυτοκίνητό του και στο σημείο που ο δρόμος ενώνεται με έναν άλλον αποφασίζει να μπει στην άλλη λωρίδα και να κινηθεί με όπισθεν. Τότε ο 20χρονος διαμαρτυρήθηκε.

Ο δράστης κατά τις ίδιες πληροφορίες ρώτησε τον 20χρονο «τι θες ρε;» και αυτός του απάντησε «θα μας χτυπήσεις». Όπως είπε συγγενής του θύματος ο νεαρός έκανε το λάθος να βγει από το αυτοκίνητο και τότε δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με το μπαστούνι που ο 55χρονος χρησιμοποιούσε για να κλειδώνει το τιμόνι του οχήματός του.

«Πάει και παίρνει το μπαστούνι το πιάνει με τα δύο του χέρια, τον πλησιάζει, το είχε πίσω από τον πλάτη και τον χτυπάει» είπε η συγγενής του θύματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν 20χρονος βρισκόταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο, ο 55χρονος πήρε το αμάξι του και εξαφανίστηκε, όμως την επόμενη μέρα οι αστυνομικοί τον εντοπίστηκε και συνελήφθη.