Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (10/05)

330

Σήμερα ο Ερμής σε στάση στο ζώδιο των Διδύμων.

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε στάση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου από αύριο να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό δείχνει πως από σήμερα η επικοινωνία με τους άλλους μπορεί να έχει κάποια προβλήματα, καθώς οι συζητήσεις φαίνεται πως θα μείνουν «στάσιμες» ή ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες παρανοήσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θα νιώσετε την ανάγκη να διορθώσετε τις λάθος ενέργειες ή επιλογές των προηγούμενων ημερών. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε, συζητήστε ανοιχτά με ειλικρίνεια και συγκεκριμένες βλέψεις. Προσοχή στις συναισθηματικές σας εναλλαγές, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη την εσωτερική σας παρόρμηση, κινηθείτε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Σε περίπτωση που σας γίνουν προτάσεις δώστε θετικές απαντήσεις, καλό θα είναι να περιορίσετε τον αρνητισμό ή τον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Κοινωνική θα είναι η μέρα σας, θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, ίσως να αναθεωρήσετε για κάποιες αρνητικές απόψεις σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρύψετε ή καμουφλάρετε αυτό που νιώθετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα που σας πνιγούν ή που καταπιέζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Άστατη θα είναι η καρδιά σας, ποικιλία θα θελήσετε στην ερωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που ερωτικά είστε μόνοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε και να προχωρήσετε σε καινούργιες ερωτικές αναζητήσεις. Προσεγγίστε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα υπάρξει θετική κατάληξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Απαλλαγείτε από το άγχος και τις σκοτεινές ή απαισιόδοξες σκέψεις, ανανεώστε τους στόχους και τα όνειρα σας. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα τονώσει την αποφασιστικότητα σας, αξιοποιήστε τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με ορθολογισμό, ξεκαθαρίστε, προσπαθήστε να αποφύγετε αποφάσεις που σας δημιουργούν άγχος. Η επιλογή σας να ενεργήσετε με κατανόηση θα λήξει τυχόν εντάσεις θα περάσει τις σχέσεις σας φιλικές και οικογενειακές, σε επίπεδο πιο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Ασχοληθείτε με την πνευματική και εσωτερική σας ισορροπία, φροντίστε για την υγεία σας ψυχική και σωματική, καταπιαστείτε με δραστηριότητες ή χόμπι που σας ξεκουράζουν. Πείτε ναι σε προτάσεις για συναντήσεις, οι φιλικές συναναστροφές θα σας ανανεώσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα είστε εξωστρεφείς, προσιτοί και συζητήσιμοι. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε την στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού, σας φανερώνω πως θα έχει βλέψεις για σταθερή σχέση και όχι για εφήμερες ερωτικές περιπέτειες. Έρχονται ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις, με ενδεχόμενο μακροχρόνιου δεσμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Κάπως περίεργη θα είναι η ψυχική σας διάθεση, θα δοθούν τα ερεθίσματα που θα σας βάλουν σε έντονες σκέψεις σχετικά με τις πράξεις σας, τις δυνατότητες σας, τις επιλογές σας. Μήπως πέσατε σε λάθη που δεν πρέπει να ξαναγίνουν; Ίσως αυτό να είναι το βασικό ερώτημα που θα σας απασχολήσει και θα δρομολογήσει από δω και πέρα τους στόχους και τις κινήσεις σας. Θα την φιλοσοφήσετε την κατάσταση, θα αναλύσετε και θα επεκτείνετε τη σκέψη σας. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες. Θα μπείτε στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις ενέργειες και τις επιλογές σας, θα εντοπίσετε τα λάθη σας, θα φροντίσετε να περιορίσετε τις αδυναμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, άστατες θα είναι οι επιθυμίες σας, ωστόσο οι κινήσεις σας θα είναι μελετημένες, θα αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Σήμερα θα είστε εξωστρεφείς και ανοιχτόκαρδοι, θερμές θα είναι οι εκδηλώσεις σας. Μια νέα γνωριμία ίσως να διχάσει την καρδιά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να βάλετε στη ζωή σας νέο πρόσωπο, χωρίς όμως να έχετε την πρόθεση να απομακρυνθείτε από το παλιό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ο τρόπος σκέψης σας καθώς και η ανάγκη σας για εσωτερική αναζήτηση θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σας ή της συμπεριφοράς σας και να περάσετε αποφασιστικά σε συγκεκριμένες αλλαγές. Ουσιαστικά τώρα θα καταφέρετε να βρείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε την προσωπικότητα σας, την εικόνα σας, και γενικότερα τις αντιδράσεις σας. Παίρνετε απόφαση να βγάλετε από την καθημερινότητας σας συνήθειες που φέρνουν στασιμότητα στην προσωπική σας εξέλιξη, αλλάζετε κατευθύνσεις, δε θα μείνετε προσκολλημένοι σε συντηρητικές απόψεις. Η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον των καινούργιων προσώπων που θα σας συστήσουν. Στις οικογενειακές σας υποθέσεις σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία, οι ενέργειες σας θα στοχεύουν στην αρμονία και στη συνεννόηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και πρακτικοί. Ελκυστική θα είναι η ερωτική σας αύρα, η ανάγκη σας για συναισθηματικές αλλαγές θα σας κάνει πρόσχαρους και προσιτούς. Στις ερωτικές σας προσεγγίσεις θα παραγκωνίσετε αναστολές και ηττοπάθειες, η επιλογή σας να φανείτε άμεσοι στον τρόπο επικοινωνίας σας θα φέρει τελικά αποτέλεσμα επιτυχίας. Δραστήρια θα είναι η στάση σας, σήμερα θα έχετε μια γεμάτη μέρα με συναντήσεις και ουσιαστικές συνομιλίες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας εσωτερικά ερωτήματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε όχι μόνο την καθημερινότητα σας, αλλά και τις σχέσεις σας, επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές. Παίρνετε νέες αποφάσεις σχετικά με το πως πρέπει να συμπεριφερθείτε, τι είδους αλλαγές πρέπει να γίνουν απ την πλευρά σας, και τι είναι αυτό που πρέπει να σταματήσετε πλέον να ανέχεστε. Σας ικανοποιούν οι συνθήκες και τα δεδομένα; Μήπως πρέπει να διαφοροποιήσετε βάσεις αξίες και προσδοκίες; Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν από εσάς τους ίδιους, αλλάζετε στάση και τακτική. Σε ένα συγκεκριμένο θέμα που από καιρό σας προβληματίζει κλείνετε το κεφάλαιο και να περνάτε σε νέο ξεκίνημα. Διαγράφετε παρελθοντικές αποτυχίες, εστιάζετε σε αυτά που θα έρθουν

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα θελήσετε να τερματίσετε ψυχοφθόρες εκκρεμότητες, με δικές σας κινήσεις απαλλάσσεστε από στενάχωρες ή στάσιμες καταστάσεις, τώρα θα αναζητήσετε ποικιλία και νέα ενδεχόμενα. Έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα, που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής και ψυχικής αλλαγής. Δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να απασχολήσει την καρδιά σας, σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξουν παγίδες ούτε απογοητεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Στις συνομιλίες σας θα υπάρξουν αποκαλύψεις, μην αγνοήσετε ή αδιαφορήσετε για αυτά που θα ακούσετε. Σκεφτείτε με ορθολογισμό, αποφύγετε τις συγκρούσεις και τον αρνητικό τρόπο σκέψης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας μιλήσει με σαφήνεια και ειλικρίνεια, ουσιαστικά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να λάβετε απαντήσεις και να λύσετε απορίες. Σήμερα φανείτε κοινωνικοί θα πάρουν έκταση οι συναντήσεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείτε και να μην κλειδώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Στον οικογενειακό σας τομέα κάντε την προσπάθεια να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας, περάσετε σε συναισθηματικές συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα να αναθερμανθούν παγωμένες σχέσεις ή επαφές. Έρχονται αισιόδοξα γεγονότα που δεν πρέπει να τα αφήσετε να σας προσπεράσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις, θα σας ανοίξει νέους δρόμους ερωτικής εξέλιξης. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ερωτισμός, οικειότητα και πρακτικότητα, σήμερα θα αξιοποιήσετε με δημιουργικό τρόπο προτάσεις και νέες ερωτικές γνωριμίες. Δεχτικές και πρόσχαρες θα είναι οι διαθέσεις σας, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα, προσοχή στις αυταπάτες που θα προκύψουν από επιφανειακές εντυπώσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Κυκλοθυμίες και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές εναλλαγές. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, προσπαθήστε να ισορροπήσετε ψυχολογικά, απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε, να διαπιστώσετε, και να διαφοροποιήσετε τυχόν αρνητικές απόψεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε την τακτική που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας, καλό θα είναι να κινηθείτε με χαλαρότητα και όχι με εσωτερική πίεση. Είναι πολύ πιθανόν η μέρα σας να κλείσει με συνάντηση που θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ψυχολογικά, τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε την οπτική σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεσή σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα ακολουθήσετε σε κάποια δύσκολα συναισθηματικά ζητήματα. Απελευθερωμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση, σε περίπτωση που θέλετε να προτείνετε ραντεβού σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά προχωρήστε σε ανάλογες προτάσεις θα λάβετε θετική απάντηση. Ερωτική έκπληξη θα σας φέρει μια τυχαία συνάντηση με άτομο από το μακρινό παρελθόν σας. Θερμή συνομιλία και προσωπικές εξομολογήσεις θα ανοίξουν σταδιακά ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, προσοχή στην έκταση και το βάθος των όσων θα αισθανθείτε. Αναζητήστε σταθερότητα, κρατήστε σε ισορροπία τις διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα κλείσουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Σήμερα οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη γι αυτό μιλήστε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις καθυστερήσεις και τις αναβολές. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να προσκολληθείτε στις αρνητικές εκδοχές, σκεφτείτε με ορθολογισμό και αντικειμενικότητα. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί στους χώρους που θα κινήστε, προσπαθήστε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Έρχονται ανοίγματα για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, αποφύγετε το άγχος, ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα περάσετε σε καινούργιες ερωτικές αναζητήσεις, νέες γνωριμίες θα σας οδηγήσουν σε αλλαγές σχεδίων. Συναισθηματική συζήτηση σχετικά με αμφισβητήσεις και παρερμηνεύσεις θα λύση τον κόμπο που πρόκυψε από λανθασμένα συμπεράσματα. Έρχονται ουσιαστικά και τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα, θα δώσουν φως σε κάποιες σκοτεινές σας σκέψεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες. Εσάς τους ερωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα σας βοηθήσει να μεταβείτε σε νέο ερωτικό στάδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Εστιάστε το ενδιαφέρον σας σε ανοίγματα και ενδεχόμενα που μπορούν να σας προσφέρουν ανανέωση, βελτίωση και ψυχολογική ισορροπία. Απομακρύνετε τις σκέψεις σας από απαισιόδοξες εκδοχές, δε θα πρέπει να παγιδευτείτε στην άρνηση. Ενδεχομένως να είναι κάπως αψυχολόγητες οι προτιμήσεις και οι επιλογές σας καλό θα είναι να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων. Αν βάλετε τις ανάγκες σας σε ιεραρχία θα μπορέσετε να σκεφτείτε λογικά, θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι θέλετε και τι πραγματικά έχετε ανάγκη. Θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα περάσετε σε αναθεωρήσεις, έρχονται επανεκτιμήσεις που θα δώσουν νέα ώθηση στην ψυχολογία σας. Σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια που θα σας ακούσετε, αποκαλυπτικές κουβέντες θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε αντικειμενικά και να δώσετε λύσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ανατρεπτικές θα είναι οι σκέψεις σας, θα θελήσετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που περιορίζουν τη δράση σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής και να προσχωρήσετε σε καινούργια σχέδια, όνειρα και προγραμματισμούς. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου, καλό θα είναι πρώτα να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, σιγουρευτείτε πως οι εντυπώσεις σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν αποτελούν αυταπάτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προσοχή σε διλλήματα και τάσεις αναποφασιστικότητας, ίσως να είναι κάπως επιφυλακτική η στάση σας σε θέματα πρωτοβουλιών. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις και όχι να δημιουργήσετε στη σκέψη σας επιπλέον προβληματισμούς και άγχη. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις διαφόρων ειδών, θα είναι η κατάλληλη μέρα για επικοινωνία και εξωτερίκευση. Κοινωνικοποιηθείτε θα σας δοθεί η δυνατότητα να συναντηθείτε με φιλικά και οικογενειακά άτομα. Μια αναλυτική συνομιλία θα καταλαγιάσει τάσεις αμφισβήτησης, θα ξεκαθαριστούν καταστάσεις που σκοτεινιάζουν το τρόπο σκέψης σας. Τονώστε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, μην υποκύψετε σε εσωτερικές υποσυνείδητες φοβίες, απελευθερωθείτε και εστιάστε στη θετική όψη. Μιλήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, δώστε έκταση στις προσωπικές σας επαφές, εκδηλωθείτε και προσεγγίστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξουν νέες προτάσεις και καινούργια πρόσωπα. Εξονυχιστικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρα κολλήματα, δίνετε λύση σε παρελθοντική ερωτική σας υπόθεση. Τα συναισθήματα σας μπαίνουν σε νέα τροχιά, τυχαίες συναντήσεις θα φέρουν απρόοπτες αλλαγές, εντυπωσιακό πρόσωπο θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σας. Επιφυλακτική στάση θα κρατήσετε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, οι προτιμήσεις σας θα εστιάσουν σε καινούργια πρόσωπα κι όχι παλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σκεφτείτε και αναλύστε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα, προσπαθήστε να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, βάλτε στην άκρη ανασφάλειες και αρνητικά σενάρια ή εκδοχές. Ο ορθολογισμός και η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο σκέψης, βγείτε από αναστολές και ψυχολογικά συμπλέγματα, κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια και επεξηγηματικό τρόπο, θετική κατάληξη θα δοθεί σε επίμαχο ζήτημα. Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει, αποκτούν οι επαφές σας ισορροπία. Εσείς οι προβληματισμένοι που έχετε αμφιβολίες ή που για κάποια συγκεκριμένη αιτία χάσατε την εμπιστοσύνη σας, μιλήσετε ανοιχτά, εκδηλωθείτε χωρίς καμουφλαρίσματα, θα καταφέρετε να λάβετε τις εξηγήσεις που χρειάζεστε για να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, το μυαλό σας θα είναι στις αλλαγές, στις περιπέτειες, στόχος σας θα είναι να ανανεώσετε τα ερωτικά δεδομένα της ζωή σας. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις, που ενδεχομένως να δημιουργηθούν από λάθος εκτιμήσεις ή εξιδανικεύσεις. Σε περίπτωση που θέλετε να αντικαταστήσετε το ερωτικό σας ταίρι με κάποια νέα γνωριμία, θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, ωστόσο αν δεν θέλετε μπερδεμένες καταστάσεις, τότε κινηθείτε με ειλικρίνεια.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Οι συζητήσεις σας ενδεχομένως να έχουν ανατρεπτική κατάληξη, αλλάζετε απόψεις και συναισθηματική τοποθέτηση. Ίσως εμφανιστούν προβληματισμοί, προσοχή στις άτοπες φοβίες, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Αν νιώθετε μπερδεμένοι ή παγιδευμένοι τότε εστιάστε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, μην αφήσετε τις εικασίες σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα ή ακραίες στάσεις. Για την ώρα περάστε απλά σε ειλικρινείς συζητήσεις, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε λογικά και με αντικειμενικότητα. Οριοθετήστε και ανασυγκροτηθείτε, μη αφήσετε τη συναισθηματική σας ορμή να σας οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Κάντε την προσπάθεια να σταθεροποιηθείτε ψυχολογικά, βάλτε στόχους, επικεντρωθείτε στην επίτευξη τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη σας φέρνει καινούργια ερωτική προοπτική, συνοδευόμενη με ανοιχτό το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες καταστάσεις, ωστόσο προσοχή στην περιέργειά σας, το νου σας να μην φανείτε αδιάκριτοι σε θέματα που δεν σας αφορούν άμεσα. Σήμερα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, θα σας τραβήξει την προσοχή πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να παραδοθείτε στην γοητεία του και τελικά να το ερωτευτείτε.