Ο Έιντριαν Πέιν τελικά δολοφονήθηκε – πυροβολήθηκε στο Ορλάντο

299

Σοκ και θλίψη στον χώρο του μπάσκετ προκαλεί η είδηση του θανάτου του Άντριαν Πέιν. Ο 31χρονος μπασκεμπολίστας, σύμφωνα με Μέσα των ΗΠΑ, πυροβολήθηκε στη Φλόριντα με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Αρχικά οι αρχές του Ορλάντο ανακοίνωσαν πως ένας άνδρας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε τη Δευτέρα 9 Μαϊου στη 1:30 τα ξημερώματα στην Έγκρετ Σόρς Ντράιβ, προάστιο της πόλης της Φλόριντα!

Ο Πέιν σκοτώθηκε από έναν συνομήλικό του άνδρα, ονόματι Λόρενς Ντόριτι, με τον δράστη να έχει συλληφθεί και να κατηγορείται για δολοφονία πρώτου βαθμού.

Ο Αμερικανός άσος άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας επιστρέψει λίγες μέρες νωρίτερα στην πατρίδα του, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Κατάρ με την Αλ Σαντ του Βασίλη Μπρατσιάκου και του Ζήση Σαρικόπουλου, με την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ.

Ο Άντριαν Πέιν γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1991 στο Ντέιτον του Οχάιο, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Μίσιγκαν Στέιτ από το 2010 έως το 2014, έγινε draft στο νούμερο 15 το 2014 από τους Ατλάντα Χοκς, έπαιξε κατά σειρά σε Φορτ Γουέιν Μαντ Άντς, Όστιν Σπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ίρι ΜπέιΧοκς, Ορλάντο Μάτζικ, Λέικλαντ Μάτζικ, Παναθηναϊκό (2018), Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς, ξανά στον Παναθηναϊκό (2019), Βιλερμπάν, Όρμανσπορ, Γιουβέντους και Αλ Σαντ.