Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (9/05)

339

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από το Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει κάποια δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων, κάτι που ίσως με τη σειρά του να φέρει ένα ψυχρό κλίμα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Ενδεχομένως να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία μπορεί να γίνουν επικριτικά, όμως προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και να μην δώσεις ενέργειά σε πράγματα που δεν χρειάζεται. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα προσοχή ίσως να υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, θα πρέπει το ύφος σας να είναι χαλαρό, αποφύγετε την απότομη έκφραση σε περίπτωση που θελήσουν να σας μεταπείσουν ή να κατευθύνουν τον τρόπο σκέψης σας. Προσπαθήστε να ξεκαθίσετε τις βλέψεις , τους στόχους σας, και την κρίση σας. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τα βιαστικά και άμεσα συμπεράσματα τα φαινόμενα ίσως να απατούν, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ψυχολογικά και νοητικά, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες. Δώστε προτεραιότητα σε ζητήματα που σας ευχαριστούν, συναντηθείτε με αγαπητά σας άτομα συγγενικά ή φιλικά, μην απορρίψετε προτάσεις για συναντήσεις. Η μέρα σας θα έχει σκαμπανεβάσματα, ωστόσο στο χέρι σας θα είναι η διατήρηση της ισορροπίας σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, τολμηρή και ανατρεπτική θα είναι η συμπεριφορά σας, η σκέψη σας θα είναι ριζοσπαστική, οι επιλογές σας αρκετά ριψοκίνδυνες. Πείσμα και στρατηγική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η καρδιά σας θα κυνηγήσει και θα διεκδικήσει με σθένος, απαλλάσσεστε από αρνητικά άτομα και παράλληλα η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην ζωή σας. Φλογερό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, θα προβείτε σε πράξεις που θα έχουν την τάση να ξεφύγουν από τα όρια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα προσοχή στις επιλογές σας και κυρίως στον τρόπο που θα αντιδράσετε. Αποφύγετε να εναντιωθείτε σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν με τις απόψεις σας, προσοχή στον αντίλογο και στις διχογνωμίες κυρίως με πρόσωπα συναδελφικά. Ένα συγκεκριμένο άτομο ενδεχομένως να σας προκαλέσει, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Ανάγκη σας θα είναι η προσωπική ελευθερία, θα βγει στην επιφάνεια η ανεξάρτητη πλευρά του χαρακτήρα σας ωστόσο θα πρέπει αν αποφευχθεί η απότομη στάση. Προτιμήστε τις χαλαρές καταστάσεις, για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις και τις δεσμευτικές υποσχέσεις. Εσείς οι εξαντλημένοι ή προβληματισμένοι καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε στα εσωτερικά σας συμπλέγματα, ξεκαθαρίστε με το εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε, μερικές φορές κάποια θέματα χρειάζονται υπομονή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ναι μεν θα έχετε διαύγεια στη σκέψη σας, ωστόσο θα υπάρξει αδυναμία να χειριστείτε με υπομονή άτομα και καταστάσεις που σας περιορίζουν. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν ερεθίσματα εκνευρισμού, δυνατή θα είναι η επιχειρηματολογία σας, όμως καλό θα είναι να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Για τους ερωτικά μόνους, απρόσμενη ερωτική πρόταση που θα λάβετε, θα αναστατώσει το κλίμα στην καρδιά σας, θα υπάρξει νυχτερινή ρομαντική συνάντηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ίσως να νιώσετε μια εσωτερική σύγχυση, δεν θα λείψουν οι διαφωνίες και οι εγωιστικές κόντρες, ωστόσο στο χέρι σας θα είναι να αποτραπούν. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, σε περιπτώσεις διαφορετικών απόψεων καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, προσοχή στις αντιδράσεις και στις αιχμηρές κουβέντες. Εσείς που νιώθετε καταπιεσμένοι ή αδικημένοι στόχο θα βάλετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα θα σας δοθεί το έναυσμα για να δραστηριοποιηθείτε. Εξάρσεις θα έχει η στάση σας, προσπαθήστε να μη δώσετε έκταση σε καταστάσεις που ξέρετε πως σας αποδυναμώνουν. Θα θελήσετε να ζήσετε έναν διαφορετικό ρυθμό ζωής ωστόσο δε χρειάζεται να αγχωθείτε, θα πρέπει να αποφευχθούν οι επιπόλαιες επιλογές. Αν κινηθείτε με οξυδέρκεια και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε να στρώσετε πρόσφορο έδαφος για αλλαγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε ερωτικά συμβάντα, που δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσουν ολόκληρη την ερωτική σας πορεία. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά από την μια στιγμή στην άλλη νιώσετε ερωτευμένοι και ικανοί να κάνετε ό,τι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Ένα συμβάν που θα αφορά τυχαία συνάντηση, θα σας δώσει το έναυσμα να ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη των αναζητήσεων σας, θα περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Καταφθάνουν εντυπωσιακές αλλαγές, μπαίνετε σε έναν ολοκαίνουργο ερωτικό κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η ανάγκη σας για εσωτερική και ψυχολογική ισορροπία θα σας κάνει χαλαρούς, ενθουσιώδεις, ίσως και κάπως ρομαντικούς. Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, διανοητικά θα είστε προικισμένοι με χαρακτηριστικά ικανά να σας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις. Δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από παλιές αποτυχημένες ενέργειες, σήμερα θα κινηθείτε άνευ προκαταλήψεων, ουσιαστικά θα επικεντρωθείτε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Η απόφαση σας να ξεφύγετε από τα παλιά, θα είναι το όπλο που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε μια νέα αρχή, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε συναισθηματικό. Ίσως να θελήσετε να αποδράσετε από την ρουτίνα και τις καθημερινές αναγκαστικές συνήθειες, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε τελικά τον τρόπο να ξεφύγετε και να αναζωογονηθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διάλογους. Σε φιλική παρέα θα εμφανιστεί πρόσωπο που η προσιτή σας στάση, θα του δώσει το άνοιγμα να περάσει σε θερμές αποκαλύψεις. Τα λόγια που θα ακούσετε δεν θα είναι ανούσια κομπλιμέντα, θα είναι ειλικρινή λόγια καρδιάς. Σήμερα θα υπάρξει ερωτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάποιες καχυποψίες ή αυταπάτες. Με απόλυτη ειλικρίνεια θα σας μιλήσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε να αναλωθείτε ψυχικά σε ανταγωνισμούς, κόντρες και προκλήσεις ισχύος. Προσπαθήστε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, σας δίνω τη συμβουλή να μην εμπλακείτε σε αντιμαχόμενες καταστάσεις. Εσείς που ψάχνετε νέα εργασία συνεχίστε τις προσπάθειες σας, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να συλλάβετε μια νέα επιχειρηματική ιδέα, αλλάζουν οι στόχοι σας ίσως και τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Ο ενθουσιασμός που θα νιώσετε θα είναι έντονος, θα καταφέρει να σας ωθήσει σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης πιο αισιόδοξο και πιο απελευθερωμένο. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν κινηθείτε με δεκτικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας χαρακτηρίζει ζωτικότητα και έντονη διάθεση για ρίσκο. Οι τολμηρές ερωτικές σας διαθέσεις θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες ερωτικές περιπέτειες. Η διάθεσή σας να απεγκλωβιστείτε από βαρετά δεδομένα, θα σας ωθήσει στο να πολιορκήστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και μάλιστα με τρόπο στρατηγικά μελετημένο. Έντονες θα είναι οι σεξουαλικές σας διαθέσεις, ωστόσο θα προτιμήσετε τις χαλαρές καταστάσεις, θα αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις και δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που ενδεχομένως να προκύψουν, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη σκέψη σας, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για ρίσκα και απότομες αλλαγές, προσοχή στην παρατραβηγμένη αντίδραση. Ίσως να σας πιάσει μια ανασφάλεια γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης, καλό θα είναι οι κινήσεις σας να είναι μετρημένες και οι πράξεις σας επιφυλακτικές. Προσπαθήστε να προστατέψετε τον εαυτό σας, αποφύγετε να εστιάσετε στις αρνητικές εκδοχές, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατηθείτε μακριά από επαναλαμβανόμενα λάθη. Διατηρήστε την κοινωνική σας διάθεση, συναναστραφείτε με φίλους, προτιμήστε συζητήσεις περί ανεμών και υδάτων. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, εστιάστε στις ανέμελες συνομιλίες και επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αλλαγές θα σημειωθούν στον τρόπο δράσης σας, τώρα αφήνετε την αμυντική τακτική και περνάτε σε μεθοδευμένη δράση. Η αποφασιστική σας στάση θα εκπλήξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που υπάρχει εδώ και καιρό στο ερωτικό σας στόχαστρο και εσείς στο δικό του. Ελκυστικό θα είναι το στυλ σας, αν είχατε καιρό να ακούσετε κομπλιμέντα, τώρα θα τα ακούσετε όλα μαζεμένα. Κάποιο πρόσωπο θα βρει πρόσφορο έδαφος και θα σας φανερώσει την έλξη που έκρυβε εδώ και πολύ καιρό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός, συναισθηματισμός και διάθεση για ονειροπόληση. Φανείτε συγκεντρωμένοι, προσπαθήστε να ανταπεξέλθετε στις εργασιακές σας υποχρεώσεις, προσοχή να μην δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά πως θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε. Αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις σχετικά με θέματα που θα αφορούν χρηματικά ποσά, συμφωνίες ή δάνεια αφήστε τα για την ώρα. Η ταχύτητα κάποιων επαγγελματικών σας ζητημάτων ενδεχομένως να σας προκαλέσει άγχος, προσοχή στην εσωτερική πίεση, ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις φυγής. Θετικοί θα φανείτε για οικογενειακές συγκεντρώσεις και συνομιλίες, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια, θα βοηθήσετε και θα συμπαρασταθείτε στα συγγενικά σας άτομα. Δε θα λείψουν οι συναντήσεις με φιλικές παρέες, η στάση σας θα είναι κοινωνική, θερμή και οικεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα βάζετε φρένο σε ανασταλτικές σκέψεις, περνάτε σε δυναμική δράση και εκτοπίζετε τα λάθος πρόσωπα στη ζωή σας. Σε θερμές συναντήσεις θα βρεθείτε και σε τολμηρές συνομιλίες θα εμπλακείτε, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο, θετικό και αισιόδοξο. Καταφθάνουν ριζικές αλλαγές, που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι το έναυσμα που θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ταχτοποιήσετε την ερωτική σας ζωή. Παίρνετε νέες αποφάσεις, δεν αποκλείεται να επιλέξετε νέο ερωτικό ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Προσοχή στους διαλόγους που θα έχετε με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει ανταγωνισμός. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα αιχμηρά σχόλια που ξέρετε πολύ καλά πως θα προκαλέσουν, γενικότερα σε συζητήσεις γύρω από επίμαχα θέματα καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, η αγανάκτηση θα κάνει κοφτερά τα λόγια σας. Σε εσάς που αναζητάτε επαγγελματικά μια νέα ευκαιρία καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες, δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος στην πορεία να μετανιώσετε και να θεωρήσετε πως πράξατε επιπόλαια. Μια φιλική συνάντηση θα τονώσει τις διαθέσεις σας, ευχάριστη κουβέντα θα ανοίξετε, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τις εργασιακές έννοιες. Σε τυχόν συναισθηματικές συζητήσεις μιλήστε με ειλικρίνεια, κρατήστε στάση συγκαταβατική και όχι πεισματική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, μαχητική θα είναι η διάθεσή σας, τολμηρή και ριψοκίνδυνη η δράση σας. Η ελκυστικότητα και η αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπετε, θα γίνει πόλος έλξης απρόσμενων ερωτικών προσώπων. Εκρηκτική ίσως και παθιασμένη θα εμφανιστεί η συμπεριφορά σας, για τους ερωτικά μόνους θα σημειωθεί άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Όσοι αναζητάτε νέο ερωτικό ταίρι, ανανεώστε το στυλ σας, επιμεληθείτε το παρουσιαστικό σας και να είστε σίγουροι πως θα βρεθεί το πρόσωπο που θα του τραβήξετε την προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έρχονται γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ψυχολογικές πιέσεις, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να πολεμήσετε ανασταλτικούς παράγοντες. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, νέες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο. Απρόοπτα συμβάντα ενδεχομένως να σας προκαλέσουν εσωτερικά διλλήματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και την προσωπική. Ένα τυχερό συμβάν θα σας πείσει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε, να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αλλαγές, απελευθερώνεστε από προκαταλήψεις και οπισθοδρομικές απόψεις. Κινηθείτε με βήματα σταθερά, επικεντρωθείτε τους στόχους και στις επιδιώξεις σας, το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό, σας συμβουλεύω να μην αναβάλετε τη δράση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, ανατρεπτική θα είναι η στάση σας, με έντονη την διάθεση να απαλλαγείτε από περιορισμούς. Ίσως να εμφανιστείτε κάπως ασυμβίβαστοι, ωστόσο η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θερμοί και δεκτικοί θα εμφανιστείτε στο πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τον ρυθμό της ερωτικής σας ζωής. Μαχητική και παρορμητική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις, με αποτέλεσμα να μην αρνηθείτε να εμπλακείτε σε συζητήσεις καυτού ερωτικού περιεχομένου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα ίσως να απουσιάζει η αυτοσυγκράτηση, σε επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να μην υποπέσετε σε παρορμητικές ή σπασμωδικές ενέργειες, μερικές φορές για κάποια λάθη δεν υπάρχει δυνατότητα επανόρθωσης. Στον εργασιακό σας χώρο προσπαθήστε να φανείτε πρόθυμοι και όχι αντιδραστικοί, καλό θα είναι η στάση σας και η διάθεση σας να είναι διαλλακτική και όχι πεισματικά ασυμβίβαστη. Ανήσυχες σκέψεις ίσως να μην σας βοηθήσουν να παραμείνετε σταθεροί στους επαγγελματικούς σας στόχους, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να σταματήσετε τις προσπάθειες σας σχετικά με επιδιώξεις που ξεκίνησαν την προηγούμενη περίοδο. Η συνομιλίες σας φροντίστε να είναι ήρεμες, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία αρκεί να είστε σε θέση να βγάλετε την συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα ξυπνήσουν μέσα σας περίεργες διαθέσεις, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση, ίσως και αδυναμία αποδοχής. Δεν θα μπορέσετε να αποδεχτείτε πρόσωπα και καταστάσεις που σας καταπιέζουν, θα διώξετε μακριά οτιδήποτε περιορίζει τα όρια της δράσης σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, σας δίνω την συμβουλή να μην φανείτε απρόσιτοι στο καινούργιο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να ανοίξει κουβέντα μαζί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αναποφασιστικότητα θα σας διακρίνει, άστατη θα είναι η σκέψη σας, προσπαθήστε να φέρετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, μη μεγεθύνετε τις δυσκολίες. Κινηθείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε την υπερβολή ή την έξαρση στις αντιδράσεις σας. Σε ανοιχτά επαγγελματικά θέματα αναζητήστε πρακτικές λύσεις, μην αφήσετε τις καταστάσεις να αιωρούνται. Κινηθείτε με χαλαρότητα για να διατηρηθεί ήρεμο κλίμα στις οικογενειακές σας επαφές, σας δίνω τη συμβουλή να μην δώσετε τροφή για εντάσεις και διαφωνίες. Διατηρήστε επικοινωνιακή τη διάθεση σας, συζητήστε, συναναστραφείτε, βγείτε έξω με φίλους. Προσοχή στις αγορές σας ίσως αργότερα να μετανιώσετε για τις επιλογές σας. Τα έξοδα σας θα πρέπει να είναι συνετά, μη παρασυρθείτε σε αγορές που ουσιαστικά δε θα έχουν χρησιμότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα παρατηρηθούν έντονα συναισθηματικά αναποδογύρισμα στις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα έχετε την διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο να οδηγηθείτε σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Προσοχή να μην ενεργήσετε με τρόπο που λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Σε θέματα αλλαγών αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους, αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας στα καινούργια ενδεχόμενα, πιθανότατα δε θα έχετε διάθεση για ανάληψη ρίσκων. Προσοχή σε τάσεις φυγής, σε ζητήματα που σας προβληματίζουν ή αγχώνουν προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις αντιδράσεις σας. Κοινωνική πρόσχαρη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, εξωστρεφείς θα είστε στις προσωπικές σας επαφές, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια άτομα. Εσείς οι πιεσμένοι που έχετε ανάγκη για ηρεμία και εκτόνωση βγείτε έξω με τους φίλους σας διασκεδάστε και ψυχαγωγηθείτε, θα είναι ο σωστός τρόπος για να αποφορτιστείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Προτιμήστε δραστηριότητες και επαφές που σας αναζωογονούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ετοιμαστείτε για απρόοπτες και δυνατές ερωτικές εξελίξεις. Είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεδιπλώσετε την αισθησιακή και σεξουαλική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Θα είστε δεχτικοί και ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, θερμή θα είναι η στάση σας στις ερωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Καινούργιο πρόσωπο θα προκύψει από τυχαία γνωριμία, θα ανοίξει νέο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας. Προμηνύεται αρχή δεσμού με άτομο που θα διαφοροποιήσει τις προτιμήσεις σας.