Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (8/05)

392

Σήμερα το εξάγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Ο Άρης θα συναντήσει μέσω μιας βοηθητικής όψης τον Ουρανό και θα διευκολύνει να γίνουν κάποια πράγματα που θέλεις. Σήμερα αξίζει να αφιερώσεις χρόνο σε βραχυπρόθεσμους στόχους καθώς η ενέργεια και η διάθεσή σου θα σου δώσουν το κίνητρο για να τους καταφέρεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες, Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Εσείς οι αγχωμένοι ή προβληματισμένοι κάντε μεθοδικά την προσπάθεια να βγείτε από τις ασφυκτικές καταστάσεις που διαταράσσουν την ψυχολογική σας ισορροπία και ηρεμία. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την πορεία σας αλλάξτε βλέψεις και σκοπούς, ανασυγκροτηθείτε και διαφοροποιήστε τις βάσεις σας. Εσείς που έχετε ανάγκη να βγείτε από καταστάσεις αβεβαιότητας σταθεροποιηθείτε σε ένα συγκεκριμένο στόχο, θα καταφέρετε να κατοχυρώσετε και να εξασφαλίσετε. Σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τα μόνιμα αποτελέσματα και όχι τις πρόχειρες λύσεις, προσανατολιστείτε σε αυτό που σας ενδιαφέρει, οργανώστε τη δράση σας. Αν αυτή τη στιγμή διανύετε περίοδο κρίσης ή πεσιμισμού βάλτε μπροστά τον ορθολογισμό, αποφασιστικές ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα καταφέρετε να μπείτε σε πορεία βελτίωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα έχετε την διάθεση να φλερτάρετε και να επικοινωνήσετε με αισθησιακό ερωτισμό, με βλέψεις θερμές και σταθερές. Ενισχυμένη θα είναι η διορατικότητα σας, ευαισθησία θα υπάρξει στις αισθήσεις σας, βασικός σας στόχος θα είναι η ηρεμία και η ασφάλεια. Η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς, θα παρατηρηθεί οικειότητα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έρχονται ευνοϊκά οικονομικά και επαγγελματικά συμβάντα, ευχάριστες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο ομαλών συνεργασιών. Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι αισιοδοξία και συγκέντρωση στο στόχο σας, κινηθείτε με συνετή αισιοδοξία. Η τύχη σας δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Όσο θα παραμένετε σταθεροί στα θέλω σας, τόσο θα δημιουργούνται συμβάντα που αν δεν τα αφήσετε να σας ξεφύγουν θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες, δώστε βάση στη συμβουλή που θα σας δώσει ένα πολύ κοντινό σας άτομο. Προσπαθήστε να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, ισορροπήστε την ψυχολογία σας, μην αναλωθείτε σε εντάσεις και εγωιστικές κόντρες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, συγκυρίες και τυχαία συμβάντα θα ομορφύνουν τη μέρα σας. Για εσάς που είστε σε σχέση θα υπάρξει ερωτική ισορροπία, έρχονται όμορφες και θερμές ερωτικές στιγμές που θα σας δώσουν άνοιγμα για ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Θα σημειωθεί γεγονός που θα ενισχύσει τα αισθήματα ανάμεσα σας εσάς και το πρόσωπο της καρδιά σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν το παρόν σας. Εσείς οι ελεύθεροι και μοιραίοι, σε τυχαία στιγμή σε φιλικό χώρο θα υπάρξει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, τα λόγια σας θα είναι θερμά ίσως και κάπως ανέμελα. Η θετική σας σκέψη θα σας βγάλει από τη προκατάληψη και το πείσμα, ίσως να αναθεωρήσετε και να αναγνωρίζετε ποιες καταστάσεις θα πρέπει απ πλευρά σας να διορθωθούν. Αποφασιστικός και άμεσος θα είναι ο τρόπος δράσης, ωστόσο σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα επικίνδυνα ρίσκα, προσπαθήστε να είναι προσγειωμένες οι προσδοκίες και οι επιδιώξεις σας. Επικεντρωθείτε στο να βάλετε τάξη στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ίσως να προχωρήσετε σε κάποιες αγορές, καλό θα είναι να μην υπερβούν τα συνετά όρια, αποφύγετε τις σπατάλες. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η συμπεριφορά σας θα είναι εκδηλωτική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευγλωττία και διορατικότητα θα σας προσφέρει η όψη της ημέρας, θα είστε σε θέση να τεκμηριώσετε τις απόψεις σας και να καθοδηγήσετε πρόσωπα ή καταστάσεις. Θερμή θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά με έντονη την διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους και ταμπού. Κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να φέρει την κουβέντα σας σε ερωτικό επίπεδο με στόχο να σας αποκαλύψει το ερωτικό ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς. Ακολουθήστε τα αισθήματα σας, δεν θα χάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα θελήσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα είναι ανέμελος, δεχτικός ίσως και κάπως συμβιβαστικός. Ενδέχεται να λάβετε πρόταση που θα σας χαροποιήσει, θα ανανεωθεί η διάθεση σας ωστόσο αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό και τις γρήγορες εξιδανικεύσεις. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε, να συμφωνήσετε και να καταλήξετε αρκεί να είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά. Αναθερμαίνονται παγωμένες επαφές, μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνίας σας, έρχονται εξακριβώσεις και συνειδητοποιήσεις. Προσοχή στις ανατρεπτικές αποφάσεις, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, στοχεύστε στην ισορροπία, οι μεγάλες αλλαγές θα έρθουν σταδιακά. Σε περίπτωση που σας πιέσουν οι καταστάσεις μη βιαστείτε να απαντήσετε ή να κλείσετε τα ζητήματα, πάρτε το χρόνο σας, αποφύγετε να στηριχτείτε σε υποθετικές εκδοχές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε σε συνθήκες που σας δυσκολεύουν ή που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση. Στην επικοινωνία σας θα τα πάτε πολύ καλά, θα είστε ομιλητικοί και διορατικοί γεγονός που θα κλείσει υποθέσεις και διάλογους με θετική κατάληξη. Συνάντηση με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, θα γίνει βάση για το ξεκίνημα μιας δυνατής ερωτικής σχέσης. Απελευθερώστε τα αισθήματα σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και η στάση σας θα είναι προσιτή, ανάγκη σας θα είναι οι οικείες επαφές και οι ειλικρινείς συζητήσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα σταθεροποιήσετε τα σχέδια και τα πλάνα σας, συγκεκριμένοι θα είναι οι στόχοι σας. Δε θα θελήστε τα επικίνδυνα και παράτολμα άλματα, βασική σας επιθυμία θα είναι η κατοχύρωση και η ασφάλεια κυρίως η οικονομική. Θα είστε εξοπλισμένοι με δυναμισμό δεν θα υποκύψετε με ευκολία. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές σε θέματα σχετικά με χρηματικές δοσοληψίες. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε ένα στενό οικογενειακό σας πρόσωπο, άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον θα στηριχτεί στη βοήθεια σας. Οι πράξεις σας θα επιδράσουν θετικά πάνω σε άτομα που θέλετε να επηρεάσετε, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα τυχόν αρνητικά δεδομένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, συγκρατημένη και αρκετά προσγειωμένη θα είναι η καρδιά σας, οι συνετές σας επιθυμίες θα είναι εύκολα υλοποιήσιμες. Σήμερα ο συμβατικός τρόπος που θα επιλέξετε να εφαρμόσετε στις ερωτικές σας  υποθέσει, θα σας φέρει ισορροπία και τάξη. Ήρεμη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, μην περιορίσετε τον έντονο αισθησιασμό που θα νιώσετε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα λάβετε μια πρόταση που αν την δεχτείτε θα καταφέρετε να αποκτήσετε σταθερό ερωτικό ταίρι στην ζωή σας..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σας συμβουλεύω να κινήσετε τα νήματα για να γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από θέματα που δεν σηκώνουν επιπλέον αναβολές. Ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για ξεκαθαρίσματα, για δημιουργική επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Τις απόψεις και την γνώμη σας διατυπώστε τις με σαφήνεια χωρίς μισόλογα και διστακτικότητα. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε σκέψεις και νέες ιδέες, στον εργασιακό σας χώρο θα εισακουστούν κάποιες προτάσεις που θα αποφασίσετε να εκφράσετε. Σήμερα θα τονωθεί η ψυχολογία σας, μια πολύ ευχάριστη πρόταση θα σας βγάλει από την ρουτίνα, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε έξω να συναντηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα. Οι συναναστροφές σας θα έχουν θετική εξέλιξη, προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε σε οικογενειακό σας πρόσωπο που ενδεχομένως να σας παραπονεθεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα έχετε έντονη την διάθεση για ανέμελες ερωτικές στιγμές, ξέγνοιαστες χωρίς το βάρος της μελλοντικής έγνοιας. Εσείς που αναζητάτε σταθερό ταίρι δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές. Μια ευχάριστη συνάντηση θα έχει απρόσμενη ερωτική εξέλιξη, θα υπάρξει άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης. Ανταποκριθείτε στις περιστάσεις με αυθορμητισμό, απελευθερώστε την τρυφερή πλευρά του ερωτισμού σας, δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Με ήρεμη και χαλαρή διάθεση θα σκεφτείτε τα θέματα που σας προβληματίζουν, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αγχωμένες αποφάσεις και επιλογές. Διαφοροποιείτε τα πλάνα σας, θα δώσετε μια δημιουργική έκταση στις επιθυμίες σας, οι κινήσεις σας θα είναι συγκρατημένες. Η αντίληψη σας θα είναι σωστή, θα είστε σε θέση να προνοήσετε και να προφυλαχτείτε, δεν πρόκειται να την πατήσετε λόγω εντόνου ενθουσιασμού. Θα βρείτε τρόπο να ελέγξετε την ορμητικότητα σας, εμπιστευτείτε άφοβα το ένστικτο και τις διανοητικές σας ικανότητες. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα φέρει αλλαγές στις βλέψεις σας, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, θα βγουν στην επιφάνεια συμβάντα και καταστάσεις που ενδεχομένως να ωθήσουν τη σκέψη σας προς άλλη κατεύθυνση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο ερωτικό σας ταίρι, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάσετε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα πρόσωπο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας. Ευχάριστη και πολύ θερμή διάθεση θα σας δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο άτομο, που με πάτημα την εκδηλωτική σας στάση θα αλλάξει απέναντι σας τακτική συμπεριφοράς. Τώρα θα βρει το θάρρος να φανερώσει το ερωτικό ενδιαφέρον που έκρυβε για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να εξασφαλίσετε και να πορευτείτε με σταθερότητα. Βασική σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος, ανησυχία και ψυχολογικό στρες. Προκειμένου να βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία θα επιχειρήσετε να κλείσετε και να διεκπεραιώσετε ανοιχτά ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για συζητήσεις, τελεσίδικα αποτέλεσμα και κλείσιμο συμφωνιών, κινηθείτε με ειλικρίνεια και ρεαλιστική σκέψη. Δώστε ώθηση στο να υπάρξουν αναλυτικές συζητήσεις, αυτά που θα ειπωθούν θα φέρουν άμεσα και ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα. Στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, αν φανείτε εριστικοί ή ανυποχώρητοι το αποτέλεσμα που θα υπάρξει δε θα σας ικανοποιήσει. Αποφύγετε συνομιλίες για θέματα που σας εκνευρίζουν, εστιάστε στις πρόσχαρες κουβέντες και στις ανέμελες επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, τρυφερότητα, στοργή και αγάπη. Προσοχή σε τάσεις εμμονής, στην παρούσα φάση ίσως να κολλήσετε συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να βγάλετε επίμονη στάση ή καταπιεστική συμπεριφορά. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση με άτομο από το μακρινό παρελθόν, η πορεία των περεταίρω επαφών σας θα εξαρτηθεί από τις δικές σας διαθέσεις. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμούς θα υπάρξει ευκαιρία επανένωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τον κάθετο τρόπο σκέψης και έκφρασης, ενδεχομένως να βγάλετε πείσμα, προσοχή στις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Θα βρείτε τρόπο να ξεγλιστρήσετε από τις εργασιακές εντάσεις, το μυαλό σας θα αναζητά διεξόδους χαλάρωσης, δεν αποκλείεται να γίνει κάπως κυκλοθυμική η διάθεση σας. Κάντε την προσπάθεια να κλείσετε τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες, σε περίπτωση που ακουστούν καινούργιες ιδέες ή προταθούν αλλαγές καλό θα είναι να μην είστε αρνητικά κάθετοι ή δύσκαμπτοι. Αναλύστε πολύ καλά τα δεδομένα, προσπαθήστε να εξηγήσετε και να κατανοήσετε, μη κλειδώσετε τις απόψεις σας στηριζόμενοι μόνο στις προσωπικές σας εικασίες. Αναζητήστε χαλάρωση κα ξεκούραση, μιλήστε με ήρεμη διάθεση, επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία των περιπτώσεων και των επαφών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, τώρα θα θελήσετε να απολαύσετε αυτά που ήδη έχετε κερδίσει αποφεύγοντας να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, το αγαπημένο σας ταίρι θα σας δώσει την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας σε περίπτωση που διατηρούσατε κρυφά κάποια σχέδια σας τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να τα αποκαλύψετε. Για τους ερωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί δίπλα σας σε τυχαία χρονική στιγμή δίνοντας σας την ευκαιρία να ανοίξετε κουβέντα ερωτικών διαστάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προσοχή στις ευέξαπτες αντιδράσεις, κάποια άτομα ίσως να σας προκαλέσουν με τις πεισματικές τους διαθέσεις, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε και χάσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Στοχεύστε στις εποικοδομητικές συμφωνίες, στη συνεννόηση και στην ομαλή συνεργασία. Σε οικογενειακά θέματα καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε, να εξηγήσετε, και να βρείτε δίοδο συνεννόησης. Θα γίνουν συζητήσεις που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να λύσετε τις διαφωνίες σας ή να τερματίσετε τις δυσκολίες που ενδεχομένως να υπάρχουν. Κοινωνικοποιηθείτε και διεισδύστε σε χώρους ή παρέες που σας προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση. Συζητήστε για ανέμελα θέματα, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ψυχαγωγούν και σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές. Εσείς οι προβληματισμένοι κάντε την προσπάθεια να αποφύγετε τις αγχωτικές σκέψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα περιορίσετε κάπως την έκταση των ερωτικών σας στόχων, αυτή την φορά θα επικεντρωθείτε κυρίως στο παρόν και όχι τόσο στο μέλλον. Στις επαφές σας με το ταίρι σας  θα αναζητήσετε ηρεμία ξεκούραση και ψυχική ισορροπία, θα εστιάσετε στις ουσιαστικές ερωτικές στιγμές. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, πρόκληση θα αποτελέσει το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σας συστήσουν, δεν αποκλείεται η γνωριμία σας να καταλήξει σε σταθερή ερωτική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, ναι μεν θα είστε συζητήσιμοι και εκφραστικοί, ωστόσο προσοχή στις απόψεις σας, έχετε το νου σας να μην βγάλετε πείσμα και εμμονή. Στο εργασιακό σας περιβάλλον καλό θα είναι να κινηθείτε προνοητικά, μη πείτε λόγια που θα μπορούν να παρεξηγηθούν ή να ανοίξουν πεδία ανταγωνισμού. Σήμερα επικεντρωθείτε σε επαφές φιλικών και αγαπημένων σας προσώπων, θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές, δώστε σημασία στις συζητήσεις που θα έχετε με γονείς και αδέλφια. Εσάς τους αγχωμένους ή προβληματισμένους μια ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας. Κάντε την προσπάθεια να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, σας συμβουλεύω να απομακρύνετε από τη μνήμη σας αρνητικά συμβάντα, εστιάστε στη θετική όψη των καταστάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αυτή την φορά θα κυνηγήσετε την ηρεμία, την σταθερότητα και την συναισθηματική ασφάλεια, σήμερα θα προσκολληθείτε στο ερωτικό σας ταίρι. Εσείς που είστε σε ερωτική αναζήτηση η ερωτική σας γοητεία θα βρει τρόπο να δημιουργήσει κλίμα αναστάτωσης. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας προκαλέσει απρόσμενα ερωτικά χτυποκάρδια που θα σας βγουν σε καλό. Θα τονώσει τις αισθήσεις σας, θα είναι καθαρά στο χέρι σας προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσετε τη γνωριμία σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα κινηθείτε ναι μεν με ορθολογισμό όχι όμως μέσα στα πλαίσια του ψυχρού ρεαλισμού και της άκαμπτης πραγματικότητας. Θα είστε σε θέση να αφουγκραστείτε, να διαισθανθείτε και να κατανοήσετε. Έκταση θα έχει ο συναισθηματισμός σας, δυνατή θα είναι διαίσθηση σας, τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο σας. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος και ελεγχόμενος, θα αποφύγετε την υπερβολή, θα κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο. Οι κουβέντες σας και οι αποφάσεις σας θα είναι σκεπτόμενες, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα δώσετε αγχωμένες απαντήσεις. Στα οικονομικά ανοίγματα θα είστε σε θέση να υπολογίσετε όλες τις παραμέτρους, σκεφτείτε πολύ καλά, πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε. Σήμερα τηλεφωνήστε και συναντηθείτε, αφήστε χρονικό περιθώριο για κοινωνικές δραστηριότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, διορατική θα είναι η σκέψη σας, διεισδυτική θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Σε συνάντηση με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα αναπτυχτεί μεταξύ σας κλίμα ιδιαιτέρως θερμό που θα δώσει νέα προοπτική στις επαφές σας. Θα είναι καθαρά στην δική σας διάθεση αν θα προκύψει εξέλιξη ερωτική ή αν θα μείνετε σε φιλικό επίπεδο.