Βασίλειος Καζαντζίδης: Δήλωση υποψηφιότητας για Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

582

Αγαπητοί μου!

Την ερχόμενη Κυριακή 8 του Μάη, θα είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη των συνέδρων για το 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, και σας ζητώ να με ψηφίσετε. Θα ήταν για μένα μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη να μας εκπροσωπήσω.

Πάντα ήμουν ενεργός πολίτης. Από μικρό παιδί στους χώρους εργασίας, έμαθα πως ό,τι αξίζει κερδίζεται με αγώνα, προσπάθεια και συμμετοχή.

Μεγάλωσα τη δεκαετία του ογδόντα, μια εποχή που ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ εμφύσησαν στις Ελληνίδες και στους Έλληνες την πίστη ότι τα όνειρα, συλλογικά και προσωπικά, μπορούν να επιτευχθούν.

Σήμερα ζούμε σε μια εποχή πιο σκοτεινή. Μια εποχή που ψαλιδίζει τις ελπίδες των ανθρώπων και τους στερεί το δικαίωμα να ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή.

Σ’ αυτόν τον δίσεκτο καιρό, είναι ανάγκη να επιστρέψει στο προσκήνιο η μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Το επερχόμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ μπορεί και πρέπει να γίνει ένα κερδισμένο στοίχημα στην προσπάθεια αυτή.

Ήρθε η ώρα να εκπροσωπηθεί και να ακουστεί ένα κομμάτι της παραγωγικής τάξης ,του μόχθου και της δημιουργίας του τόπου μας σε κεντρικό επίπεδο μέσω του συνεδρίου του κόμματος μας.

Ήρθε η ώρα να μας εκπροσωπήσουν άνθρωποι σαν εμάς. Άνθρωποι που ζουν με τον καθημερινό κάματο και βιώνουν την αγωνία όσων εργάζονται και παράγουν.

Όλες οι γενιές μαζί ενώνουμε τις αγωνίες και τις ελπίδες μας για ένα μέλλον με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες.

Όλοι μαζί ξεκινάμε την έφοδο στο μέλλον.

 

Σας ευχαριστώ.

Βασίλειος Καζαντζίδης