Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ολοκληρώνεται το γκράφιτι στο Μιλγουόκι (video, φωτο)

483
Ο καλλιτέχνης και φίλος των Μπακς Μαουρίσιο Ραμίρεζ εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να είναι έτοιμο το Σάββατο Screen Grab/ Twitter

Το Μιλγουόκι κινείται στους ρυθμούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς κι εκείνος έχει «απογειώσει» την ομάδα της πόλης, Μπακς. Η λατρεία στο πρόσωπό του αποδεικνύεται και από το γκράφιτι που είναι αφιερωμένο σε εκείνον και ετοιμάζεται εδώ και καιρό.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι των «ελαφιών» δημιούργησαν ένα γκράφιτι σε ένα τριώροφο κτίριο, το οποίο θέλουν να είναι έτοιμο ως το Σάββατο όταν και η «σειρά» των Μπακς με τους Σέλτικς θα μεταφερθεί στην έδρα των Μπακς.

Ο καλλιτέχνης και φίλος των Μπακς Μαουρίσιο Ραμίρεζ εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να είναι έτοιμο, καθώς όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ εργάζεται 12 με 14 ώρες την ημέρα προκειμένου να μπορέσει να το τελειώσει.

«Όλο αυτό είναι για έναν από τους καλύτερους παίκτες μπάσκετ στον κόσμο και για όσα έχει κάνει και συνεχίζει να πράττει για την πόλη μας» είπε στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Ραμίρεζ για να προσθέσει:

«Θέλω απλώς να βεβαιωθώ ότι θα το κάνω σωστά και να δώσω κάτι στους κατοίκους του Μιλγουόκι για να είναι περήφανοι και να συνεχίσουν να εξυψώνουν τη δημόσια τέχνη στην πόλη».

Να θυμίσουμε ότι οι δυο ομάδες για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας είναι στο 1-1, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πρώτο ματς όπου τα «ελάφια» έκαναν το break να πετυχαίνει triple double και να είναι καθοριστικός παράγοντας για να συμβεί αυτό.