Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (6/05)

350

Σήμερα το εξάγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η ημέρα θα δημιουργήσει διάθεση ανανέωσης και ενασχόλησης με πράγματα τα οποία θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.  Να θυμάσαι πως  αυτά που θέλεις να κάνεις μπορούν να πάρουν «σάρκα και οστά» σήμερα, καθώς η βοηθητική όψη Σελήνης-Ουρανού φέρνει εξελίξεις και ευχάριστες αλλαγές μέσα στην ημέρα. Μία ξαφνική -μη προγραμματισμένη- συνάντηση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είναι ένα εξίσου πιθανό σενάριο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι ,Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Παίρνετε απόφαση να βγείτε από το προκαθορισμένο και το μονότονο αλλάζοντας προτιμήσεις και επιλογές. Σήμερα στόχος σας θα είναι να ζήσετε στους ρυθμούς που εσείς επιθυμείτε, δεν θα δεχτείτε πιέσεις ή καθοδηγήσεις. Προσοχή στην ενθουσιώδη και ευκολόπιστη πλευρά του χαρακτήρα σας. Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας ωστόσο μην παραβλέψετε τους κινδύνους, θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιληφθείτε τις παγίδες, μη γίνετε υποχείριο της παρορμητικότητα σας. Χρηματικά ποσά θα καταναλώσετε, οι αγορές σας ενδεχομένως να είναι κάπως αυξημένες. Σε προσωπικό σας ζήτημα θα γίνουν ανοιχτές ειλικρινείς συζητήσεις, μη προσπαθήσετε να κρύψετε τις προθέσεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με καινούργια άτομα, οι επαφές που θα έχετε θα είναι αναζωογονητικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα παρατηρηθούν τάσεις αναζήτησης, που θα συνοδεύονται με τόλμη και αυθορμητισμό. Σήμερα θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε τις ερωτικές συνθήκες της ζωή σας, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας βοηθήσει να ξεφρακάρετε τις στάσιμες καταστάσεις. Κάποιο πρόσωπο θα βρει τρόπο και θα φουντώσει την ερωτική σας φλόγα σε ανυποψίαστη στιγμή, σε τυχαίο χώρο, τα απρόοπτα θα σας εκπλήξουν!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια παλιές κρυμμένες σας φοβίες και ανασφάλειες, ίσως να θυμηθείτε παρελθοντικές καταστάσεις, προσοχή στο που ακριβώς θα εστιάσετε, σκεφτείτε αντικειμενικά. Επικεντρωθείτε σε εργασιακά ζητήματα, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε και να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποθέσεις σας. Αξιοποιήστε τις καινούργιες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, η υπευθυνότητα σας θα αναγνωριστεί, καταφθάνουν ουσιαστικές προτάσεις. Κοινωνικοποιηθείτε, συναντηθείτε με φίλους και πρόσωπα που νιώθετε οικειότητα. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες, θα βρείτε κατανόηση και συνεννόηση, μιλήστε στα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε οικογενειακά σας θέματα θα υπάρξουν αναθεωρήσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία θα νιώσετε εμπιστοσύνη. Εκφραστείτε με ειλικρίνεια και σαφήνεια, αν υπάρχουν παρεξηγήσεις θα λυθούν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη των προηγούμενων ημερών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι σήμερα, ο δυναμισμός και ο ερωτικός σας μαγνητισμός θα σας κάνουν ακαταμάχητους. Θα αναζητήσετε συναισθηματική ισορροπία και θα την βρείτε, συνεννοήσιμη και διαλλακτική θα είναι η στάση σας, συμπονετικοί θα είστε ως προς το ταίρι σας. Εσάς τους ερωτικά μόνους, φιλικές προτάσεις και ανέμελες συζητήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα σας ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο, που εντελώς τυχαία θα γνωρίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τόπο θα πιάσουν οι εμπειρίες σας αρνητικές ή θετικές, παραδειγματισμένοι από τα παλιά θα είστε σε θέση να σκεφτείτε προνοητικά και να δώσετε πρακτικές λύσεις. Ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, δεν θα λείψουν και τάσεις έντονου ενθουσιασμού. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε μπροστά, όμως καλό θα είναι να οριοθετήσετε τις ρομαντικές σας διαθέσεις, κινηθείτε μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια. Σε κοινωνικό επίπεδο οι συγκύριες θα είναι τυχερές θα σας βοηθήσουν να εισχωρήσετε σε κύκλο ατόμων που μπορούν να συμβάλουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Με το ύφος και το στυλ σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες, θα είστε συγκαταβατικοί και επικοινωνιακοί συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι επαφές σας. Κινηθείτε με αμεσότητα, αποβάλετε την αναποφασιστικότητα, αποφύγετε το άγχος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, από σήμερα στρώνει ο δρόμος, φεύγουν τα εμπόδια, περνάτε σε νέα ερωτική περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Έρχονται θετικές ανατροπές, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε ξεκάθαρη και άμεση ανταπόκριση. Ανανεωμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση, ελκυστικό το στυλ σας, πολύ θερμή η συμπεριφορά σας. Θα χτυπήσει καμπανάκι νέων ερωτικών γνωριμιών, το νου σας να το ακούσετε. Το πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, θα έχει απ’ την αρχή την επιθυμία να σας πλησιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αποβάλετε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, στηριχτείτε στις ικανότητες σας, αφήστε στην άκρη παλιές αποτυχίες και απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις γι αυτό μην αφήσετε τάσεις ηττοπάθειας να σας ακινητοποιήσουν. Για εσάς τους στρεσαρισμένους θα χαλαρώσουν στην πορεία οι συνθήκες που σας δημιουργούν άγχος, για την ώρα αποφύγετε την συναισθηματική φόρτιση. Θα ανέβει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι σχέσεις και οι επαφές σας, στην πορεία δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργιες προτάσεις. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες βγείτε έξω μιλήστε με αγαπημένα σας πρόσωπα, η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, απολαύστε τις ευχάριστες στιγμές που θα προκύψουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα σας δοθεί άνοιγμα νέας αρχής και επειδή θα έχετε όρεξη για ανατροπές, η θέλησή σας θα είναι ισχυρή και τα ένστικτά σας δυνατά. Μια απρόσμενη ερωτική έκπληξη θα‘ρθει να ταράξει τα νερά της καρδιά σας. Η απόφαση σας να ξεδιπλώσετε χωρίς αναστολές τις ερωτικές σας διαθέσεις, θα φέρει κοντά σας πρόσωπο με την επιθυμία να μείνει σταθερά δίπλα σας. Σας αποκαλύπτω πως εσείς οι δύο, θα νιώσετε δυνατή ερωτική έλξη μεγάλης διάρκειας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενεργητικότητα, πρωτοπορία και ισχυρή θέληση για άμεσες διεκδικήσεις λεκτικές ή πρακτικές. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβετε ρίσκα, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις, ωστόσο προσοχή στη υπερβολική αισιοδοξία, οραματιστείτε με ρεαλιστική σκέψη. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς λάβετε νέα επαγγελματική πρόταση, θα σας παροτρύνω να την δεχτείτε, θα υπάρξει μακροπρόθεσμα χρηματική άνοδο. Φανείτε τολμηροί και εκδηλωτικοί, πλησιάστε και προσεγγίσετε, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Σε θέματα που υπάρχουν διχογνωμίες και αντιρρήσεις η στάση σας δε θα πρέπει να είναι επιθετικά μαχόμενη, κινηθείτε με ηρεμία και όχι με διάθεση κόντρας. Η αυτοσυγκράτηση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας, θα αποδειχτεί λάθος αν με τις αντιδράσεις σας δημιουργηθεί κλίμα έντασης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα έχετε την ανάγκη να κυριαρχήσετε, να επιβληθείτε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αυθορμητισμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις πράξεις σας, στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος της ερωτικής σας σχέσης. Σήμερα θα συμβεί γεγονός που θα αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα αναζωπυρώσει τις αισθήσεις σας, θα εκδηλωθείτε με πράξεις κάπως ασυνήθιστες για το στυλ και την προσωπικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αναπτερωμένη θα είναι η διάθεση σας, ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας και ο δυναμισμός σας, σήμερα δεν θα φοβηθείτε τα ρίσκα, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τρέξετε τις κινήσεις σας, ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσγειωμένα. Δείξτε διαλλακτικότητα στην επικοινωνία σας με τους τρίτους, σε θέματα διαπραγματεύσεων η διπλωματική συμβιβαστικότητα σας θα σας βγάλει σε καλό. Στον εργασιακό σας χώρο προσπαθήστε να κινηθείτε συγκρατημένα, βάλτε στόχο την βελτίωση σχέσεων, όρων, και επαφών. Σήμερα θα λάβετε ευχάριστες προτάσεις που θα τονώσουν την κοινωνικότητα σας θα έχετε άνοιγμα για χαλάρωση και ανέμελες δραστηριότητες. Καλό θα είναι να μην υπερφορτώσετε τη μέρα σας, ξεκουραστείτε, μην επιβαρύνετε τη σωματική σας κατάσταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η όψη της ημέρας. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις, που θα σας ανοίξουν δρόμους επιτυχίας, είτε πρόκειται για επανασύνδεση, είτε για νέα γνωριμία. Για εσάς που είστε άνευ σχέσης, λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το ερωτικό του ενδιαφέρον. Θα έχετε δυνατές ερωτικές ανατροπές, που όλες θα είναι υπέρ σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ένα είδος αναδρομής και ενδοσκόπησης θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις καταστάσεις, νέες ιδέες θα εμφανιστούν στο σκεπτικό σας, θα αλλάξετε στόχους και προτεραιότητες. Τώρα θα είστε ενισχυμένοι με ισχυρή θέληση, σοβαρότητα και αιχμηρή αντίληψη. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για επαγγελματική βελτίωση, η εργατικότητα και η υπευθυνότητα σας θα βρουν την αναγνώριση που σας αξίζει. Θα αποκτήσετε τη διάθεση για κινήσεις εποικοδομητικές, θα αποφύγετε προχειρότητες και μισές λύσεις. Μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον κατόπιν συζήτησης οι απαντήσεις που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας και τις οικονομικές σας βλέψεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε, αποφύγετε τις παθιασμένες ενέργειες, σε οικογενειακά ζητήματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, νέο ξεκίνημα, νέους στόχους, θα σας φέρει ο ερχομός της η σημερινής όψης. Φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική ολοκαίνουργιας ερωτικής γνωριμίας. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, έντονη ελκυστικότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνισή του και δεν αποκλείεται να σημειωθεί γεγονός επανασύνδεσης. Σήμερα κάποιοι από εσάς ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό να κινηθείτε σε διπλό ερωτικό ταμπλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν βάλετε σε τάξη σκέψεις, υποχρεώσεις και ευθύνες θα καταφέρετε να ρεγουλάρετε το άγχος σας και να κινηθείτε αποτελεσματικά. Σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε την αντιδραστικότητα, φανείτε συζητήσιμοι με ισορροπημένη διάθεση, μη τρενάρετε καταστάσεις που δεν έχουν ουσιαστικό λόγο υπόστασης. Σε θέματα που υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες προσπαθήστε να βρείτε τη μέση λύση για να κλείσουν τα αρνητικά ζητήματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε αστοχίες που προκληθήκαν από παρορμητικά λόγια και αντιδραστικές πράξεις. Εσείς που είστε τσακωμένοι με κάποιο φιλικό ή συναδερφικό σας άτομο σήμερα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για αναθεωρήσεις απόψεων. Σκεφτείτε ώριμα, αντικειμενικά και λογικά, η ειλικρίνεια σας θα εκτιμηθεί, στοχεύστε στα πρακτικά αποτελέσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη σας φέρνει δυναμισμό και έντονη αποφασιστικότητα, ενδεχομένως να εμφανιστούν και κάποιες εξτρεμιστικές τάσεις, είναι πολύ πιθανό να φτάσετε στο σημείο να αλλάξετε στόχους και σχέδια. Ένα ερωτικό γεγονός που θα προκύψει από τυχαία συνάντηση, θα ξυπνήσει την ζωτικότητά σας, θα αναποδογυρίσει σκέψεις και αισθήματα. Ερωτικά χτυποκάρδια θα σας προκαλέσει εντυπωσιακό άτομο όμορφης εμφάνισης, θα σας ομολογήσω πως αυτή η παρουσία θα συνεπάρει την καρδιά σας, πολύ δύσκολα θα βγει από τη σκέψη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Εσείς που αντιμετωπίζετε δυσκολίες ενδεχομένως να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε ή θα αναπροσαρμόσετε τα μακροχρόνια πλάνα σας. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή να μην ‘ρθείτε σε ρήξη ή έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Καλό θα είναι θα αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές και τα αυθόρμητα οικονομικά ρίσκα, προσπαθήστε να βάλετε φρένο στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Βάλτε πάνω από όλα τη λογική, σκεφτείτε με ρεαλισμό, μελετήστε πολύ καλά τις συνιστώσες και τις προοπτικές αρνητικές και θετικές. Συναντήσεις θα έχετε με οικογένεια σας πρόσωπα, προσπαθήστε να αναθερμάνετε τους μεταξύ σας δεσμούς. Για εσάς τους τσακωμένους ή θυμωμένους δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικές ανατροπές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, έντονος θα είναι ο αυθορμητισμός σας, σήμερα συνειδητά θα αφήσετε την παρορμητικότητα να γίνει οδηγός των ενεργειών σας. Σε περίπτωση που διεκδικήσετε επανασύνδεση θα την έχετε, αν τυχόν απομακρύνατε κάποιο πρόσωπο άθελα σας, τώρα θα σας δοθεί ευκαιρία να επανορθώσετε. Αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, η διάθεσή σας να κυνηγήσετε την περιπέτεια θα σας φέρει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα δυναμική θα είναι η στάση σας, θα κινηθείτε μεθοδικά και θα επιμείνετε, ωστόσο προσοχή στις απαιτήσεις ή στις προσδοκίες που θα έχετε, ο πήχης δε θα πρέπει να ξεπερνά το εφικτό. Εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι με την πορεία σας κυνηγήστε τα νέα επαγγελματικά ανοίγματα, δημιουργήστε πρόσφορο έδαφος για διαφόρων ειδών αλλαγές, προχωρήστε σε καινούργιες συνεργασίες. Σε οικονομικά θέματα σας συμβουλεύω να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και οφειλές, βάλτε σε τάξη και πρόγραμμα διεκπεραίωσης τις υποχρεώσεις σας. Σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο εκδηλωτική και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε προσιτοί και συζητήσιμοι ωστόσο κάποια πλευρά σας θα την κρατήσετε κλειστή. Σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα αποφύγετε τις εντάσεις και τις σκηνές κυριαρχίας θα δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα καταφθάνουν θερμά ερωτικά συμβάντα, τηλεφωνήματα και απρόσμενες συναντήσεις. Για τους χωρισμένους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, για τους ερωτικά μόνους θα ανοιχτεί προοπτική νέας γνωριμίας. Δεκτικότητα και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας, θα συμπαρασταθείτε στο ταίρι σας, σε περίπτωση που υπάρχει απόσταση μεταξύ σας μια πράξη σας θα αποτελέσετε γέφυρα συναισθηματικής ένωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, στόχος σας θα είναι τα καινούργια ανοίγματα, απεγκλωβίζεστε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας. Σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα επεκταθούν οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου. Θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, νέες μεθόδους και καινούργια τακτική θα ακολουθήσετε σε θέματα εργασιακά. Αλλάζετε τρόπο δράσης, οι βλέψεις σας θα επεκταθούν και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς, δε θα αρνηθείτε να ρισκάρετε. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, δε θα στριμώξετε τη δράση σας σε ανούσια πρέπει, η στάση σας θα είναι προοδευτική. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα φανείτε παρορμητικοί, ενθουσιώδεις, ίσως και κάπως απρόβλεπτοι. Δυναμική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να κατευθύνουν την ερωτική σας ζωή. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε εξ ολοκλήρου τα ηνία των ερωτικών σας υποθέσεών σας, είτε πρόκειται για θέματα επανασύνδεσης, είτε για λήξη παλιάς ιστορίας. Νέα ερωτική γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, αν θέλετε να βγείτε από την στασιμότητα, τότε ακολουθήστε τα αισθήματα σας, μη κάνετε βήμα πίσω.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας, δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί. Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε νέα σχέδια και καινούργια όνειρα, θα νιώσετε έτοιμοι για άλματα και εγχειρήματα. Ορμητική θα είναι η στάση σας, υψηλή θα είναι η αυτοεκτίμηση σας, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση ή τον παρορμητικό ενθουσιασμό, φροντίστε τα σχέδια σας, οικονομικά ή επαγγελματικά να στοχεύουν στην εξασφάλιση, να είναι υλοποιήσιμα και να έχουν ουσιαστική πρακτικότητα. Προσοχή σε χρηματικές κινήσεις αβέβαιου αποτελέσματος, πράξτε και επιλέξτε με σύνεση, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τα ποσοστά τόσο του κέρδους, όσο και της ζημίας. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, πολλές συζητήσεις θα κάνετε, αναλυτικές κουβέντες θα λύσουν απορίες και αμφιβολίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα φέρει γεγονότα που ουσιαστικά θα σας δώσουν το πράσινο φως, να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές και για υλοποίηση τολμηρών επιθυμιών. Κρατήστε θερμές τις ερωτικές σας διαθέσεις, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Ο δρόμος της αλλαγής και της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός, θα σας δοθεί ευκαιρία να ερωτευτείτε και να στραφείτε προς μια ολοκαίνουργια ερωτική κατεύθυνση.