Αντίστροφη μέτρηση για το 8ο “almiraMAN”

Σάββατο 07 και Κυριακή 08 Μαΐου, στην Παραλία Κατερίνης

368

Διεθνής Αγώνας Τριάθλου και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εκκίνηση του 8ουalmiraMAN 2022» – Διεθνής Αγώνας Τριάθλου και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης-, που διεξάγεται στην Παραλία Κατερίνης, από το ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης, τον ΟΠΠΑΠ και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο και χιλιάδες επισκέπτες θα υποδεχτεί η φιλόξενη Παραλία Κατερίνης αυτό το Σαββατοκύριακο,  7 & 8 Μαΐου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις ακτές του «Mediterranean Village 5* Hotel & Spa», σε κλειστούς προς την κυκλοφορία οχημάτων δρόμους.

Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο αγωνιστικές αποστάσεις: almira FAST (750m κολύμβηση – 20 km ποδηλασία – 5km τρέξιμο) και almiraMAN (1.9km κολύμβηση – 90 km ποδηλασία – 21km τρέξιμο) για ατομικές και ομαδικές συμμετοχές. Θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη των αγώνων από το livecoverage.gr

Στο χώρο λειτουργεί, επίσης, έκθεση και διοργανώνονται παράλληλες εκδηλώσεις, όπως παιδικοί αγώνες και δραστηριότητες αναδεικνύοντας αυτή τη διοργάνωση σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού με τη συμμετοχή όλων των ηλικιών.

To #almiraΜΑΝ είναι ένας αγώνας Τριάθλου ο οποίος διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία από το 2014 και προσελκύει τόσο εγχώριες όσο και διεθνείς συμμετοχές. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα απαιτητική εκδήλωση που ξεκίνησε από την αγάπη και το πάθος ορισμένων ανθρώπων για τον αθλητισμό. Πραγματοποιείται στην παραλία της Κατερίνης με θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο και τον επιβλητικό Όλυμπο να δεσπόζει στο τοπίο.