Mutua Madrid Open: Καλή αρχή για Τσιτσιπά (videos)

Καλό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Μαδρίτη, κερδίζοντας τον Lucas Pouille με 2-0 σετ για να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τη φάση των "16" του Mutua Madrid Open.

420

Γρήγορα και καθαρά πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open o Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επιβλήθηκε του Lucas Pouille με 6-3, 6-4 στην πρεμιέρα του στο τουρνουά και στον τελευταίο αγώνα της ημέρας και του 2ου γύρου της διοργάνωσης.

O Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά και με γρήγορο break προηγήθηκε με 3-1. Στη συνέχεια είχε ένα κακό game από τη γραμμή του σερβίς και υπέστη το break για το 3-2, αλλά ανέκτησε αμέσως τον έλεγχο, κερδίζοντας τα δυο επόμενα games για να προηγηθεί με 5-2.

Αφού έκλεισε στο σερβίς του το 1ο σετ για το 6-3, ο Στέφανος άνοιξε με ένα break το 2ο σετ και προηγήθηκε με 2-0. Δεν κοίταξε πίσω του μετά απ’ αυτό το game o Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος δεν απειλήθηκε ξανά με break point στο σερβίς του και ολοκλήρωσε το ματς στο 10ο game, έπειτα από 68 λεπτά παιχνιδιού.

Αύριο ο Τσιτσιπάς θα παίξει για τον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov, σε ένα πολυ δυνατό τεστ.

Ο Dimitrov απέδειξε στο δικό του παιχνίδι πριν λίγες ώρες πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αφού επιβλήθηκε του Diego Schwartzman με 6-0, 6-3 σε 69 λεπτά.

Τσιτσιπάς και Dimitrov έχουν συναντηθεί άλλες 4 φορές στο παρελθόν, με τον Στέφανο να προηγείται με 3-1. Τελευταία τους αναμέτρηση ήταν στον 3ο γύρο της Βαρκελώνης, όπου ο Στέφανος είχε επικρατήσει εύκολα με 6-1, 6-4.