Πάτρα: Τέλος το… καρναβάλι για Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη – Έρχονται εντάλματα σύλληψης σε μέλη της οικογένειάς τους

312

Οι μάσκες πέφτουν και ο καθένας αναμένεται να πάρει την όποια ευθύνη του αναλογεί από την πιο ειδεχθή εγκληματική πράξη που έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Οι ημέρες γλεντιού, μεταμφίεσης και ξενοιασιάς για το ζεύγος Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη από την Πάτρα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Οι γονείς των τριών παιδιών στη Πάτρα, λάτρεις της καλής ζωής – όπως αναφέρουν μαρτυρίες ανθρώπων που τους γνώριζαν- που θορυβούσαν, χόρευαν και γλεντούσαν μετά από τον θάνατο των παιδιών τους, λες και συμμετείχαν σε Διονυσιακές τελετές, διανύουν πλέον το «πράσινο μίλι τους», δεδομένου ότι η έρευνα για τον θάνατο των τριών κοριτσιών τους, φτάνει στο τέλος της.

Αποδειχθεί δεν αποδειχθεί η εμπλοκή τους στους θανάτους των παιδιών και οι δύο είναι πλέον «στιγματισμένοι» από την κοινή γνώμη που ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει -και μάλλον δεν θα το κάνει ποτέ- πώς χάθηκαν τα τρία αθώα αγγελούδια.

Λίγο πριν το τέλος όμως, οι αποκαλύψεις αναμένονται συνταρακτικές. Οι μάσκες πέφτουν και ο καθένας αναμένεται να πάρει την όποια ευθύνη του αναλογεί από την πιο ειδεχθή εγκληματική πράξη που έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Από το… «η Ρούλα δεν εμπλέκεται»

Όταν αρχικά ακούστηκε η είδηση ότι οικογένεια από την Πάτρα έχασε και το τρίτο παιδί της σε τρία χρόνια, μια ολόκληρη χώρα «πάγωσε». Αμέσως μετά ξεκίνησαν όλοι να αναρωτιούνται πώς συνέβη τέτοιο κακό. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισαν τότε από κοινού να βγουν στην τηλεόραση, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν, στον ήδη υποψιασμένο κόσμο,  ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή τους στους θανάτους των παιδιών. 

Ντυμένοι στα μαύρα άνοιξαν τη πόρτα του σπιτιού τους στις κάμερες και μίλησαν για τη τραγωδία που βιώνουν.

«Αυτό που γίνεται έχει καταντήσει από πολλούς δημοσιογράφους να γυρίσει καταπέλτης για τη μάνα, η οποία έχει φτάσει να φοβάται να βγει έξω από το σπίτι όταν βλέπει τι γράφονται. Μας κατακρίνουν γιατί στα social media χαμογελούσαμε. Ναι, χαμογελούσαμε, ναι είχαν χαθεί δύο παιδιά, αλλά υπήρχε άλλο ένα πίσω. Γιατί να απολογηθούμε γιατί πήγαμε ένα ταξίδι. Είχαμε ένα παιδί. Δεν μας έχουν αφήσει να θρηνήσουμε το παιδί μας», ανέφερε ο πατέρας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία έδωσε αναλυτικές λεπτομέρειες για τους θανάτους των παιδιών της.

Η εντύπωση που έδωσαν αρχικά ήταν ότι ήταν αγαπημένοι, πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και η αμοιβαία στήριξη ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες η εικόνα που ήθελαν να δείξουν απείχε πολύ από την πραγματικότητα. Ήταν ήδη σε διάσταση για πολύ καιρό και οι τσακωμοί μεταξύ τους ήταν συχνοί.

Άρα, όπως προκύπτει προσποιήθηκαν ότι είναι μεταξύ τους καλά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν συμβαίνει τίποτα παραπάνω και κυρίως τίποτα ύποπτο.

Στο… «θα βρω πώς έκανες κακό στα παιδιά»

Ωστόσο πριν από αυτό, δηλαδή την κοινή τους εμφάνιση και, πιο συγκεκριμένα στα μέσα Φεβρουαρίου ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε πει στην Ρούλα Πισπιρίγκου ότι «για το ένα παιδί βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι δεν του έχεις κάνει κακό, για τα άλλα δύο παιδιά δεν το βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο».

Αυτή η φράση του Μάνου, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, είχε προκαλέσει έντονο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι.

Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του πως γνωρίζει ότι έχει κάνει κακό στα παιδιά τους «και θα τον βρω ποιος είναι αυτός ο τρόπος, είτε είναι με δηλητήριο είτε είναι τη μέθοδο της ασφυξίας».

Τώρα οι μάσκες πέφτουν

Η συνέχεια είναι γνωστή. Οι ατάκες του Δασκαλάκη δηλώνοντας παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας κατά της συζύγου του επισημαίνοντας με στόμφο ότι «τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» αλλά και η επιθυμία για τεστ πατρότητας για την Μαλένα και την Ίριδα, έχουν εξοργίσει την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η μητέρα των παιδιών, παρακολουθεί από την φυλακή τα όσα διαδραματίζονται, χάνοντας κατά καιρούς την ψυχραιμία η οποία την διακρίνει, όπως όταν άφησε υπονοούμενα για «κροκοδείλια δάκρυα» του Μάνου Δασκαλάκη για τα παιδιά, αλλά και όταν ζητά συνεχώς την διενέργεια νέου γονιδιακού ελέγχου, παρά το γεγονός ότι έχει προβεί ήδη σε δύο, ενώ όλη σχεδόν γη ιατροδικαστική κοινότητα έχει αποκλείσει επιστημονικά την ύπαρξη «ένοχου» γονιδίου».

Στο φως μυστικά και ψέματα

Στο σημείο αυτό να αναφερθεί, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αποδειχθεί από τα λεγόμενά της, ότι έχει πει ψέματα αρκετές φορές αναφορικά με τους θανάτους των παιδιών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις μαρτυρίες της Πισπιρίγκου και της αδερφής της, από τις οποίες προκύπτει ότι, οι δύο κόρες της οικογένειας, Τζωρτζίνα και Ίριδα, έπεσαν το μοιραίο βράδυ, για ύπνο στις 2.30 τη νύχτα. Σε διαδικτυακή ανάρτησή της, μεταγενέστερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι η μικρή Ίριδα έφυγε από τη ζωή το ξημέρωμα. 

Όπως φαίνεται η κατηγορούμενη μητέρα ψεύδεται όσον αφορά στον χρόνο θανάτου του μωρού ενώ η προσπάθειά της να φανεί ότι το μωρό πέθανε όσο η ίδια κοιμόταν, αποδεικνύεται  απέλπιδα.

Από την άλλη πλευρά ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος είναι εξαφανισμένος τις τελευταίες εβδομάδες,  έχει μιλήσει για κρυφούς κρυφούς άσσους στο μανίκι του. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κανέναν (άσσο) να ξεπροβάλλει.

Τέλος και για του λόγου μας το αληθές, των όσων αναφέραμε να επισημάνουμε την εκτίμηση στην οποία προέβη σήμερα ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος επανέλαβε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ότι η κόντρα του ζευγαριού θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν κι άλλα εντάλματα σύλληψης σε πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος της Πισπιρίγκου.