Δάκης: νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

401
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο τραγουδιστής νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.
Σε παλιότερη του συνέντευξη, ο Δάκης είχε μιλήσει για την περιπέτεια υγείας του. «Όταν με ενημέρωσαν πως έχω καρκίνο δεν φοβήθηκα. Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής… Εντάξει, πέρασαν τρία χρόνια», είχε πει στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Αν και ο ίδιος για δύο και πλέον χρόνια μέσα από τη δική του μάχη με τον καρκίνο προσπαθεί να δίνει κουράγιο σε όλους τους καρκινοπαθείς, η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να είναι αρκετά εύθραυστη. Αυτό λέει ο ίδιος ο Δάκης στους συναδέλφους του που αγωνιούν για την κατάστασή του και επικοινωνούν μαζί του, όποτε αυτό είναι εφικτό, για να μάθουν νέα για την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Δάκης όμως δεν λυγίζει. Πολεμάει με σθένος τον καρκίνο, όπως και στην αρχή, όταν οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως έχει έξι μήνες ζωής. Και τότε βγήκε νικητής, δίνοντας τον δικό του μεγάλο αγώνα και περνώντας το μήνυμα σε όλους τους καρκινοπαθείς να έχουν πίστη και δύναμη και να μην τα παρατάνε.

Για τους θεράποντες ιατρούς του άλλωστε, το γεγονός ότι ο Δάκης κατόρθωσε να είναι στη ζωή πάνω από τους έξι μήνες που του έδιναν αρχικά, θεωρείται μεγάλος άθλος. Ο ίδιος πάντα τόνιζε στις συνεντεύξεις που έδινε ότι η πίστη που είχε ότι θα θεραπευτεί του έδωσε μεγάλη παράταση στο προσδόκιμο της ζωής του.

Ο μεγάλος ερμηνευτής έχει στο πλευρό του και σε αυτή τη νέα μάχη κάποια συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικούς πολύ καλούς φίλους, οι οποίοι προσεύχονται νυχθημερόν για εκείνον.