Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (28/04)

431

Σήμερα το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η επικοινωνία θα αποτελέσει σύμμαχο στις επιδιώξεις σου σήμερα καθώς το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα βοηθήσει να διαπραγματευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οτιδήποτε θελήσεις και να βγεις κερδισμένος. Οι διαισθητικές ικανότητες θα είναι ενισχυμένες και θα συμβάλλουν και εκείνες στην επίτευξη των στόχων σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αναζητήστε τη δίοδο που θα σας οδηγήσει στην βελτίωση ή στην υλοποίηση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να εκφράσετε τις ιδέες σας αλλά και να τις εφαρμόσετε. Στα προσωπικά σας ζητήματα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις ενέργειες σας, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για προτάσεις και εξωτερικεύσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε ή διαφωνήσατε μέσα σε κλίμα έντασης έρχεται λύση παρεξήγησης, ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε και να συνυπάρξετε πλέον με συνεννόηση. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να αντιληφτείτε ποια κίνηση είναι συμφέρουσα και ποια ελλοχεύει κινδύνους. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα η στάση σας θα είναι θετική και δεχτική, θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα ενισχύσει την ψυχική σας δύναμη, θα έχετε τη διάθεση να προχωρήσετε αποφασιστικά σε διεκδικήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερή ερωτική σχέση, ένα συμβάν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του ερωτικού σας συντρόφου, με επιτυχία θα αναλάβετε τα ηνία ενός ζητήματος που σας προβληματίζει. Για τους ελεύθερους, ανοίγεται προοπτική καινούργιας γνωριμίας με πρόσωπο, που δίπλα του θα καταφέρετε να βρείτε αγάπη και ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από όρους και συνθήκες που περιορίζουν την ελευθέρια των κινήσεων σας και σας οδηγούν σε εξαναγκαστικές επιλογές. Με λίγα λόγια σήμερα θα εναντιωθείτε και θα αντισταθείτε σε καταστάσεις και πρόσωπα που δε σας αφήνουν να δώσετε στη ζωή σας την εξέλιξη που εσείς θέλετε. Θα έχετε τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και τη δύναμη να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα σας ωθήσει σε δυναμική δράση και αντιμετώπιση, θα πάρετε τολμηρές αποφάσεις που θα σας φέρουν νέα ανοίγματα. Θερμή συμπαράσταση θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο άτομο, η στάση που θα κρατήσει θα δυναμώσει τον μεταξύ σας ψυχικό σας δεσμό, συναισθηματικά η ικανοποίηση σας θα είναι μεγάλη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα βρει ηρεμία ο συναισθηματικός σας κόσμος, τώρα θα προχωρήσετε τις ερωτικές σας υποθέσεις με βήματα σταθερά πατώντας γερά στο έδαφος. Θα αποφύγετε ρίσκα και παράτολμες κινήσεις, στόχος σας θα είναι να απολαύσετε με ασφαλή τρόπο να ήδη κεκτημένα. Όσο για εσάς τους ερωτικά μόνους, μια φιλική πρόταση που θα λάβετε από συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναθερμάνει τις επαφές σας, δεν αποκλείεται να καταλήξετε οι δυο σας σε αγκάλιασμα ερωτικής φύσεως.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα επικοινωνήστε και μιλήστε με ξεκάθαρο τρόπο, στοχεύστε στα ξεκαθαρίσματα, θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. Σας δίνω τη συμβουλή να μην κλειστείτε στις σκέψεις σας, μιλήστε για τις ανάγκες σας, διατυπώστε και συζητήστε με ειλικρίνεια. Αν προσπαθήσετε να γίνετε κατανοητοί και να εκφραστείτε με σαφήνεια θα μπορέσετε να λύσετε ζητήματα που σας δυσανασχετούν ή δε σας αφήνουν να προχωρήσετε ένα βήμα παρά πέρα. Θα είστε εξοπλισμένοι με δημιουργικό πείσμα, αιχμηρή θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις φιλικές ή οικογενειακές. Πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, δώστε θετική απάντηση σε προσκλήσεις και καλέσματα, μην περιορίσετε τη διάθεση σας για συναναστροφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα πάρει διαφορετική στροφή η καρδιά σας, στην παρούσα φάση αυτό που θα κυνηγήσετε θα είναι η σταθερή αγάπη και όχι η περιστασιακή έλξη. Εσείς που είστε άνευ σχέσης, επιλεκτικοί θα φανείτε στο φλερτάρισμά σας, πριν πολιορκήσετε το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, πρώτα θα φροντίσετε να κάνετε την έρευνα σας σχετικά με τις επιθυμίες και τις βλέψεις του. Ξαφνική συνάντηση με ερωτικό άτομο του παρελθόντος, θα σας βάλει σε σκέψεις επανασύνδεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές γι αυτό καλό θα είναι να αποβάλλετε τον αρνητισμό ή την εσωτερική ένταση που ενδεχομένως να νιώθετε. Σταθεροποιείστε την διάθεση και την ψυχολογία σας τίποτα το δυσάρεστο δεν θα προκύψει. Με συγκεκριμένο πρόσωπο θα ενισχυθούν οι μεταξύ σας συναισθηματικοί σας δεσμοί, ίσως να αφόρα οικογενειακό άτομο, οι εκμυστηρεύσεις που θα ανταλλάξετε θα δυναμώσουν τα αισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης. Αν διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε επίμαχα θέματα, τερματίζουν διαφωνίες, διαλύονται αρνητικές εντυπώσεις. Σε προσωπικά θέματα σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, μην προχωρήσετε σε άμεσες κινήσεις αν πρώτα δε νιώθετε σιγουριά για την κατάληξη. Δεχτικοί θα φανείτε σε προτάσεις φίλων, ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα κλειστείτε στον εαυτό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ευχάριστα ερωτικά γεγονότα θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο θετικό από το προσδοκώμενο. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα δημιουργηθεί ξεκάθαρο άνοιγμα για σταθερή σχέση, ακόμα και για δεσμευτικές υποσχέσεις, σας συμβουλεύω να δείξετε ανεπιφύλακτα αυτό ακριβώς που νιώθετε. Σε περίπτωση που έχετε ήδη σχέση αλλά είστε τσακωμένοι, έρχεται λύση σε πρόβλημα που αποτελεί μήλο της έριδος.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από τις αντιδραστικές σας τάσεις. Στην προσπάθεια σας να τερματίσετε τις έκρυθμες καταστάσεις το νου σας να μην δημιουργήσετε νέες. Ναι μεν θα πάρετε την απόφαση να βγείτε από την αναμονή και την αδράνεια, η στάση σας θα είναι αποφασιστική, ωστόσο η τακτική σας αν είναι αλλοπρόσαλλη ή επίμονη ενδεχομένως να δημιουργήσει εντάσεις και ρήξεις. Τα συμβάντα θα σας δώσουν το έναυσμα να απαλλαγείτε από αρνητικές και ψυχοφθόρες σχέσεις ή συνθήκες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις επαγγελματικές ή προσωπικές, όμως το καθετί θα πρέπει να έχει μέθοδο και μέτρο. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στις συναισθηματικές εξάρσεις και στα ξεσπάσματα που θα απορρέουν από την ανάγκη σας για εκτόνωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θερμές θα είναι οι συνομιλίες σας, θα υπάρξουν ανοίγματα ξεκαθαρίσματος. Ειλικρινά λόγια καρδιάς θα σας φέρουν πολύ κοντά με πρόσωπο, που ο χωρισμός σας θα φτάσει στο τέρμα του, με επανένωση θα κλείσει το βραδινό σας ραντεβού. Σήμερα ένα άτομο θα σας φλερτάρει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως αισθησιακό, μη θεωρήσετε παγίδα την εκδηλωτική του στάση, σας συμβουλεύω να το καλοδεχτείτε στην ζωή σας, καθώς δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το άγχος θα είναι αρνητικός παράγοντας σε περιπτώσεις που χρειαστεί να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Προσπαθήστε οι ενέργειες σας να είναι μεθοδικές, οι βλέψεις σας άμεσες και σοβαρές. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να εστιάσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες, επικεντρωθείτε στην ουσία και στη μελλοντική εξέλιξη. Τις καθημερινές σας υποθέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές καλό θα είναι να τις χειριστείτε με πρακτικότητα και ορθολογισμό. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα προσωπικά, συζητήσιμη θα είναι η στάση σας. Σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις που απαιτείται άμεση λύση μην αφήσετε το συναίσθημα να υπερισχύσει της λογικής, οι σκέψεις σας θα πρέπει να βασίζονται στα πραγματικά γεγονότα. Οι αρνητικά φορτισμένοι διασκεδάστε, κοινωνικοποιηθείτε, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αισθάνεστε απογοητευμένοι, σας φανερώνω η σημερινή όψη θα σας φέρει ένα ραντεβού που θα αλλάξει μονομιάς το κλίμα στην καρδιά σας. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ερωτική σας ζωή. Τώρα θα μάθετε από το ίδιο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, πως όχι μόνο δεν αδιαφορεί για εσάς, αλλά στρώνει έδαφος για δεσμευτική πορεία. Βγάλτε από το μυαλό σας τις αρνητικές σκέψεις, έρχονται στιγμές ισορροπίας, αρμονίας, και αμοιβαίας αγάπης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυθόρμητη, κοινωνική και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, δε θα θελήσετε να κοντραριστείτε ή να ‘ρθείτε σε ρήξη, διπλωματική θα είναι η στάση σας. Τα δύσκολα ζητήματα προσπαθήστε να τα χειριστείτε με χαλαρότητα, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε ή να αγχωθείτε. Καινούργια πρόσωπα θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας, με ένα συγκεκριμένο άτομο θα νιώσετε πως ταιριάζουν οι απόψεις και οι ιδεολογικές σας τοποθετήσεις. Σήμερα θα προσέξετε πάρα πολύ την κοινωνική σας εικόνα, επιθυμία σας θα είναι να κερδίσετε τις συμπάθειες, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να επηρεάσετε. Συμμέτοχη θα λάβετε σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, η μέρα σας θα είναι γεμάτη, η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία δε θα σας αφήσουν να απομονωθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να θα ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες ερωτικές υποθέσεις. Θερμή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα ξεδιαλύνει τα συννεφάκια και τα μελανά σημεία, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα κλείσουν τις μαύρες τρύπες. Μπαίνετε σε περίοδο ερωτικής ισορροπίας, ανοίγει δρόμος σταθερής σχέσης και απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, επάνω σε έντονη συναισθηματική στιγμή με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να ακουστούν κουβέντες περί επίσημης δέσμευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σας, οι επιλογές θα αποδειχτούν σωστές και δημιουργικές, τα βήματα σας θα είναι πρακτικά συνετά και μελετημένα. Δε θα πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας, αν οι πράξεις σας είναι οργανωμένες τότε πολύ γρήγορα θα έρθει το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Σας δίνω τη συμβουλή να επιχειρήσετε να κάνετε τις νέες σας ιδέες πράξη, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις επαφές σας, σε περίπτωση που στο προηγούμενο στάδιο έγιναν παρεξηγήσεις τώρα θα καταφέρετε να τερματίσετε τους αρνητισμούς. Ενδεχομένως να δείξετε αδιαφορία σε πρόσωπα που δεν συμπαθείτε, καλό θα είναι η στάση σας να είναι διακριτική, αποφύγετε τις υπερβολές, χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ευαισθησίες θα βγάλετε στην φόρα, η σημερινή όψη θα φανερώσει την ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναζητήσετε ασφάλεια και συναισθηματική οχύρωση. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σας συμβουλεύω να το ακολουθήσετε σε οποιαδήποτε κίνηση ή απόφασή σας. Θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό πρόσωπο, που οι βλέψεις του προσπέρασαν το φιλικό στάδιο και έχουν φτάσει στο ερωτικό. Μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα σας κάνει, προβλέπεται θερμή ερωτική κατάληξη αμοιβαίων αισθημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Θετικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα θελήσετε να αναζωογονηθείτε, να ταξιδέψετε, να φιλοσοφήσετε. Μια πρόταση που θα λάβετε ή που εσείς θα κάνετε, θα καταφέρει να σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις έγνοιες και τις υποθέσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Ένα γεγονός που θα προκύψει θα έχει θετική κατάληξη, ενδεχομένως να σας φέρει καινούργιο επικοινωνιακό άνοιγμα με πρόσωπο που θέλετε να αποκτήσετε στενές και συστηματικές επαφές. Αυξημένα θα είναι τα έξοδα σας, προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας και η σκέψη σας ωστόσο μη χιαστείτε και δώσετε προχωρείς λύσεις σε δύσκολα θέματα που αφορούν εσάς και κάποια συγκεκριμένα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης, τότε δείξτε την θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα σημειωθεί θερμό ερωτικό άνοιγμα που θα ζεστάνει για τα καλά την καρδιά σας, αρκεί να φανείτε ειλικρινείς ως προς τα αισθήματά σας. Αν καμουφλάρετε την έλξη που θα νιώσετε, τότε θα υπάρξει ο κίνδυνος να χάσετε μέσα από τα χέρια σας μια δυνατή σχέση αγάπης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα δώστε σημασία στο προαίσθημα σας δε θα σας εξαπατήσει. Θα διακατέχεστε από βαθύ και έντονο συναίσθημα, ονειροπολήσεις θα συνεπάρουν τις σκέψεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε καμία διάθεση να απομονωθείτε, ειλικρινείς και εσώψυχες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καχυποψίες και αυταπάτες. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων που θα λάβετε, σας δίνω την συμβουλή να ανταποκριθείτε άμεσα στο θερμό ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν είχατε τσακωθεί στο παρελθόν τώρα θα δημιουργηθεί άνοιγμα συμφιλίωσης. Σε διαφοροποιήσεις και ανοίγματα καλό θα είναι να μην κρατήσετε αδιάφορη στάση, ίσως να σας δοθεί ευκαιρία να επανεξετάσετε βλέψεις και επιθυμίες, δε θα είναι λάθος αν αποκτήστε νέα οπτική τόσο για συναισθηματικά όσο και για πρακτικά ζητήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, ως προς το ερωτικό σας ταίρι δεν θα εμφανίσετε τάσεις εγωισμού, περιορισμένη θα είναι η ανάγκη σας για κυριαρχία. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να αφεθείτε με ειλικρίνεια στα αισθήματα σας, τώρα βασική σας επιθυμία θα είναι η σταθερή αγάπη, η καταχωρημένη σχέση. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό στην θερμότητα που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν αποκαλύψετε την έλξη που νοιώθετε, να είστε σίγουροι πως εσείς οι δυο θα βιώσετε τελικά δυνατά αισθήματα αγάπης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ειρηνικές και αλτρουιστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα θα βοηθήσετε, θα συμπαρασταθείτε και θα δείξετε κατανόηση. Θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από τον κάθετο και ψυχρό ρεαλισμό, στις προσωπικές σας συζητήσεις σας θα είστε διαλλακτικοί και εποικοδομητικά συνεννοήσιμοι. Άνοιγμα θα έχετε σε μια συγκεκριμένη σας υπόθεση, σε περίπτωση που σχετίζεται με αμφιβολίες και αμφισβητήσεις θα μπει φως στο τοπίο. Δεχτικοί θα είστε σε κοινωνικές προτάσεις, δεν αποκλείεται να λάβετε συμμέτοχη σε νέες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Θα είστε προσιτοί στα καινούργια πρόσωπα, διευρύνονται οι γνωριμίες σας. Στον οικογενειακό σας τομέα, στα αγαπημένα σας άτομα θα έχετε συγκαταβατική και προστατευτική στάση. Σε τυχόν δυσκολίες η παρέμβαση σας θα είναι ώριμη, θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ηρεμία θα επικρατήσει στον συναισθηματικό σας κόσμο, οι επαφές με το ταίρι σας θα κυλήσουν ομαλά, χωρίς κόντρες και χωρίς ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, αν βάλετε κάποιο άτομο στο ερωτικό σας στόχαστρο και κινηθείτε άμεσα και ευγενικά, θα βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση. Πρόσωπο που υπάρχει μεταξύ σας κρυμμένη ερωτική σπίθα, θα σας πλησιάσει με μια πολύ ευχάριστη πρόταση, θα σας δώσει την ευκαιρία να λυθούν παρεξηγήσεις και να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αισθήματα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Εσωτερική τόνωση και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η ζωτικότητα που θα νιώσετε θα σας δραστηριοποιήσει, σήμερα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα. Γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε δυναμική και χαρούμενη διάθεση, θετικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών κοινωνικές επαφές. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δυο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, ουσιαστικά βγαίνετε από τάσεις εσωστρέφειας και μοναχικότητας, αυτή τη φορά δε θα απομονωθείτε ούτε θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι φιλικές σας συνομιλίες θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα έχετε ήρεμες και θερμές συζητήσεις με το ταίρι σας, έρχεται αρμονία στην ερωτική σας ζωή. Ξάφνιασμα θα νιώσει η καρδιά σας κατόπιν απρόσμενης συνομιλίας, θα σας θυμηθεί άτομο από το παρελθόν, που σας διαβεβαιώνω πως θα έχει θετικούς σκοπούς. Αν δεχτείτε την συνάντηση που θα σας προτείνει και δεν απορρίψετε το ενδιαφέρον του, τότε θα υπάρξει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεκινήσει σχέση δεσμευτικής κατάληξης. Έρχονται ευχάριστα γεγονότα, θα υπάρξουν θερμές ανατροπές!