Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (27/04)

290

Σήμερα η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η ημέρα θα είναι ειδυλλιακή καθώς η συνάντηση Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα ενισχύσει όμορφα συναισθήματα τα οποία θα φέρει στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να σε πιάσουν καλλιτεχνικές ανησυχίες ή να νιώσεις την ανάγκη να εκφραστείς μέσω μιας δημιουργικής δραστηριότητας όπως είναι η μουσική ή η ζωγραφική. Οι αισθηματικές υποθέσεις ευνοούνται καθώς αυτή η όψη βοηθά στην έκφραση των συναισθημάτων. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Βάζετε τέλος στις χρονοτριβές, θα νιώσετε την ανάγκη για σταθεροποίηση και άμεση πρακτική δράση. Ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε είναι να ασφαλίσετε τα εισοδήματα σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός και επίμονη προσπάθεια. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, ωστόσο για να μην βρείτε φραγμούς στους σχεδιασμούς σας θα πρέπει να κινηθείτε με υπομονή κι όχι με βιασύνη. Οι προβληματισμένοι βρίσκετε νέους διεξόδους τόσο σε εργασιακά θέματα όσο και σε οικονομικά, βάζετε σε τάξη τις υποθέσεις σας. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας, η εσωτερική σας ορμή θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο προσοχή στον δείχτη επικινδυνότητας, καλό θα είναι να μην βγείτε έκτος ορίων. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από πρόσωπα που φρενάρουν τη δράση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Ιδιαιτέρως ερωτικοί θα εμφανιστείτε φίλοι μου Κριοί, εκρηκτικό θα είναι το πάθος που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο, που σχέση σας αργά ή γρήγορα, θα καταλήξει σε σχέση εξάρτησης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι και ελεύθεροι που είστε επιρρεπείς στις περιστασιακές περιπέτειες, ερωτική αστραπή έρχεται να ταρακουνήσει την καρδιά σας, το σίγουρο είναι πως θα την απολαύσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο. Εξαιρετικά θερμή θα χαρακτηριστεί η σημερινή βραδιά σας, χαρείτε την όπως θα της αρμόζει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις, σήμερα θα πατήσετε πόδι ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις ακρότητες. Σε περίπτωση που μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, σας λέω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς, τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να καταπολεμήσετε τάσεις ηττοπάθειας. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, δείξτε άμεσο ενδιαφέρον στα ανοίγματα που θεωρείτε πως μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας. Σε περίπτωση που μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον ακουστούν διαφορετικές απόψεις καλό θα είναι να μην βγάλετε στάση πεισματική, αποφύγετε την πώρωση και την ισχυρογνωμοσύνη. Προσπαθήστε να φερθείτε διαλλακτικά και ισορροπημένα, διαχειριστείτε τον εκνευρισμό σας. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, η συμμέτοχη σας σε φιλικές συνευρέσεις θα φέρει ευχάριστα συναισθήματα, θα καταφέρετε να ξεδώσετε και κινηθείτε με ανέμελη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ίσως στην αρχή της ημέρας να είναι κάπως σκοτεινά τα χρώματα στην καρδιά σας, ωστόσο τις βραδινές ώρες θα κυριαρχήσει το έντονο κόκκινο, με αφορμή μια συνάντηση με πρόσωπο που είχατε να δείτε πολύ καιρό. Η σημερινή όψη θα σας προκαλέσει συναισθηματική ένταση, ότι αίσθημα βιώσετε θα το νιώσετε εκ βάθους με αποτέλεσμα να εμφανιστούν κάπως ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις σας. Μια ευχάριστη συνάντηση θα μετατραπεί σε ρομαντικό ραντεβού, οι θερμές σας διαθέσεις θα σας φέρουν καινούργια ανοίγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να στηρίξετε και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας, θα νιώσετε έτοιμοι να κινηθείτε δυναμικά. Πολύ καλά θα κάνετε και θα πάρετε την απόφαση να αφήσετε στην άκρη εσωτερικές φοβίες και υποσυνείδητες ανασφάλειες, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας. Σε οικονομικά ζητήματα σωστός και μεθοδικός θα είναι ο χειρισμός σας, η σκέψη σας θα είναι οργανωτική. Οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα θελήσετε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό και αμεσότητα. Σε επαγγελματικά θέματα θα αναλάβετε ρίσκα, ίσως να επιχειρήσετε να αλλάξετε την κατεύθυνση της πορεία σας, η συνεργασία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή με κάποια νέα εταιρία θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στο μέλλον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, μεθοδευμένη θα είναι η στάση σας, τολμηρές οι διαθέσεις σας, σήμερα θα ρισκάρετε και δεν θα χάσετε. Το πρόσωπο που θα επιτρέψετε να σας ξεσηκώσει, θα σας οδηγήσει σε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής και σκέψης. Δεν αποκλείεται να διχαστείτε, ερωτικό δίλλημα θα εμφανιστεί στην καρδιά σας, θα προκύψει από τη διάθεσή σας να μην βάλετε φραγμό στις τολμηρές σας κινήσεις. Το νου σας, γιατί σε περίπτωση που οι δύο γίνουν τρεις, τότε τα μπερδέματα θα είναι τριπλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αυτοεκτίμηση των προσόντων σας θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή στις απαιτητικές σας διαθέσεις, αν πιέσετε ή αν διεκδικήσετε με επιμονή και κτητικότητα θα υπάρξει κίνδυνος να προκληθούν αντιπαλότητες. Σε διαπραγματεύσεις θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα αν θέλετε να υπάρξει συμφέρουσα κατάληξη καλό θα είναι να μη φοβηθείτε τους διπλωματικούς συμβιβασμούς. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οικονομικής βελτίωσης ίσως αυτό να προκύψει σταδιακά γι’ αυτό θα χρειαστεί μεθοδική υπομονή. Σε θέματα οικονομικά ζυγίστε τις καταστάσεις, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι μελετημένες. Για εσάς τους μπερδεμένους που χάσατε τον στόχο σας ίσως να γίνει κάπως κυκλοθυμική η στάση σας, προσπαθήστε να βγείτε από την αδράνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι όψεις της ημέρας θα αλλάξουν την αρνητική ως τώρα πορεία κάποιων ερωτικών σας υποθέσεων. Έρχονται επανασυνδέσεις, τώρα θα ξεχαστούν λάθη, θα εστιάσετε αποκλειστικά και μόνο στην δύναμη των αισθημάτων σας. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε το κρυμμένο σας πάθος, έντονη ερωτική έλξη θα φανερωθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που σας είναι αδύνατον να το βγάλετε από την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ο δυναμισμός σας θα βγάλει στην επιφάνεια την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Παίρνετε οριστικές αποφάσεις σχετικά με κάποιες σοβαρές επαγγελματικές σας υποθέσεις. Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις καλό θα είναι να μην φανείτε ανυποχώρητοι κινηθείτε διπλωματικά. Τα σωστά σας επιχειρήματα εποικοδομητικούς θα κάνουν τους διαλόγους σας, σε περιπτώσεις αντιπαραθέσεων προσπαθήστε να αποφύγετε το παθιασμένο πείσμα. Για εσάς που δεν είστε ικανοποιημένοι με τις εργασίες σας συνθήκες, επικεντρωθείτε στις αλλαγές που θέλετε να φέρετε, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, δείξτε ενδιαφέρον στα οικογενειακά σας πρόσωπα, σας δίνω τη συμβουλή να μην δείξετε αδιαφορία σε θέματα που από καιρό θα έπρεπε να τα είχατε ξεκαθαρίσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα από την μια θα ενισχύσει κατά πολύ τις ερωτικές σας διαθέσεις, από την άλλη όμως θα βγάλει την μυστικοπάθεια σας στη φόρα, δεν αποκλείεται να έχετε την διάθεση να κλειστείτε συναισθηματικά στον εαυτό σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τον καχύποπτο τρόπο σκέψης, καλό θα είναι να θέσετε όρια στην ένταση των συναισθημάτων σας, μην γίνετε θύμα πώρωσης ή ανεξέλεγκτου πάθους. Έντονο ερωτικό ενδιαφέρον θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η παρουσία του ποτέ δεν σας άφησε αδιάφορους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δε θα αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, σήμερα θα είστε σε θέση να αρπάξετε τις ευκαιρίες κυρίως τις οικονομικές. Αναλαμβάνετε ουσιαστική και δυναμική δράση, θα έχετε διάθεση σας για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις. Σας προτρέπω να κυνηγήσετε την επαγγελματική καταξίωση, τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να δείξετε τη δύναμη και την αξία σας, θα αποδείξετε τις ικανότητες σας. Σε οικονομικά ζητήματα περιορίστε τα έξοδα, προσπαθήστε να εστιάστε στις επενδυτικές κινήσεις. Εσείς που βρίσκεστε σε στάδιο αγοροπωλησιών η εξέλιξη θα είναι θετική δεν θα υπάρξουν δυσκολίες ή παγίδες. Σε κοινωνικό επίπεδο στοχεύστε στις καινούργιες γνωριμίες και επαφές, θα υπάρξει η δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας και εσείς το δικό τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα παραδοθείτε αμαχητί στα ερωτικά σας αισθήματα, απελευθερώνεστε από ταμπού και αναστολές, παίρνετε την απόφαση να ρισκάρετε. Στις νέες σας αποφάσεις και στην δυναμική των πράξεων σας θα συμβάλει ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί εντελώς απρόοπτα και θα παραμείνει στην ερωτική σκηνή της ζωή σας πολύ περισσότερο από ότι θα ελπίζετε. Προμηνύεται ξεκίνημα δυνατής ερωτικής σχέσης με αισθήματα και έλξη, που ίσως ως τώρα, να μην τα είχατε νιώσει ποτέ με την ίδια ένταση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις αντιδράσεις σας, σε εργασιακά θέματα ενδεχομένως να σας πιάσει ένα μικρό άγχος σχετικά με καταστάσεις που αφήσατε στην μέση ή που νιώθετε πως αδυνατείτε να τις διεκπεραιώσετε στις απαιτούμενες προθεσμίες. Θα έχετε τη θέληση να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας με τρόπο άμεσο και δημιουργικό, ωστόσο η εργασιακή σας στάση ίσως να μην ιδιαιτέρως συνεργάσιμη, ενδεχομένως να είναι κάπως αψυχολόγητη η συμπεριφορά σας. Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχολογία σας σε ισορροπημένο επίπεδο, δείξτε προσοχή στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, κυκλοθυμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Καλό θα είναι να αποφύγετε τάσεις μελαγχολίας, διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, θα είναι λάθος αν απομονωθείτε. Σε προτάσεις φίλων για εξόδους ή συνευρέσεις διασκέδασης δώστε θετική απάντηση, θα προκύψουν όμορφες επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, κάπως κτητικοί θα παρουσιαστείτε, προσοχή στη πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σας, γιατί όταν τραβάμε το σκοινί δεν ξέρουμε ποτέ προς τα πού θα σπάσει. Περιορίστε τάσεις καχυποψίας, μη δείξετε επιμονή σε θέματα που δεν έχετε απτές αποδείξεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στην ερωτική σας γοητεία που θα βρίσκεται σε πολύ ανεβασμένα επίπεδα, δώστε βάση στα ερωτικά υπονοημένα που θα σας ρίξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, πολύ γρήγορα θα μετατραπούν σε εξομολογήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αντικειμενική και λογική θα είναι η σκέψη σας, σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, πρακτικά θα νιώσετε έτοιμοι να δράσετε, δυναμισμός θα σας χαρακτηρίζει. Άνοιγμα θα έχετε σε μια υπόθεση που από καιρό σας απασχολεί, ίσως να αφορά συζήτηση ξεκαθαρίσματος για θέμα που είναι ανοιχτό από το παρελθόν. Σε συνομιλία τετ α τετ θα μπορέσετε να κατευθύνετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε, η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει θετική και άμεση κατάληξη. Εκφράστε τη σκέψη σας, φανερώστε τα συναισθήματα σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για κατανόηση δεν θα υπάρξει απόρριψη. Σε ένα συγκεκριμένο φιλικό σας ζήτημα λύνεται μια παρεξήγηση, αναλυτικές και ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε και να συνειδητοποιήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η διορατικότητα και η διαίσθηση σας θα βρίσκονται στα ύψη, τώρα θα διαθέτετε όλα τα απαιτούμενα προσόντα που θα σας οδηγήσουν σε άμεσες ερωτικές επιτυχίες. Η παρουσία ενός ατόμου θα ανανεώσει την καρδιά σας ενισχύοντας τη διάθεση να δράστε αποφασιστικά και άμεσα. Θα προβείτε σε τολμηρές κινήσεις και δεν επρόκειτο να πέσετε έξω, το πρόσωπο που έχετε ήδη στο στόχαστρο σας ή που σε λίγο θα βάλετε, να είστε σίγουροι πως θα το κερδίσετε μια και καλή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Εσείς οι φιλόδοξοι ανασυγκροτηθείτε και πατήστε γερά στο έδαφος, τα γεγονότα σας φέρνουν εξελίξεις και αποτελέσματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Θα γίνουν συνομιλίες και συναντήσεις που θα δημιουργήσουν νέες συνεργασίες, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για συμφωνίες που δε θα πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους, θα δοθούν μελλοντικές διαστάσεις. Σε κάποια συγκεκριμένα θέματα είναι πολύ πιθανόν να ανταλλάξετε δεσμευτικές υποσχέσεις γι αυτό ο λόγος σας θα πρέπει να είναι σοβαρός, πολύ καλά σκεπτόμενος, και όχι παρορμητικός. Εσείς που αναζητάτε εργασία η πρόταση που θα σας γίνει θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές δεν θα πρόκειται για μια εφήμερη ή περιστασιακή δουλειά. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις φανείτε διαλλακτικοί, αποφύγετε τα εγωιστικά πείσματα. Τ

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα επαναφέρει το πάθος στην καρδιά σας, σήμερα συνειδητά θα μείνετε μακριά από αρνητικές σκέψεις, θα επικεντρωθείτε καθαρά και μόνο στην δύναμη της έλξης. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να πάρετε τη ριζική απόφαση να διαγράψετε το παρελθόν σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε τα ευχάριστα που θα προκύψουν. Μην αρνηθείτε την πρόταση που θα λάβετε για νυχτερινή συνάντηση, θα υπάρξει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας ανανεώσει ερωτικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Υπευθυνότητα θα σας χαρακτηρίζει, κάποια πρόσωπα θα νιώσουν πως μπορούν να στηριχτούν επάνω σας. Σοβαρότητα θα δείξετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, δε θα προσπεράσετε με αδιαφορία τις καταστάσεις. Σήμερα θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που κατά πάσα πιθανότητα θα ανοιχτούν από εσάς τους ίδιους, θα προσπαθήσετε να τεκμηριώσετε και να περάσετε τη γνώμη σας όμως για να μην δημιουργηθεί πεισματικός αντίλογος θα πρέπει ο τρόπος σας να είναι ήρεμος και όχι επιτακτικός. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, προσοχή στα ριψοκίνδυνα άλματα. Εσείς που είστε στο κλείσιμο οικονομικής συμφωνίας προσπαθήστε να κινηθείτε με σύνεση και διπλωματία, ο ασυμβίβαστος ή μονόπλευρος τρόπος σκέψης θα σας φέρει δυσκολίες ίσως και αποτυχίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας, δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από παλιές κακές αναμνήσεις. Η απόφαση να ξεφύγετε από το κακό παρελθόν, θα είναι το όπλο που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε ένα νέο μέλλον, καταφέρνοντας να φτάσετε στο ύψος των επιθυμιών σας. Εσείς αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν και θα δείτε πως ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του με φανερή τη διάθεση να αποκτήσει μαζί σας προσωπικές επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σε συναισθηματικό και προσωπικό επίπεδο σας δίνω τη συμβουλή να οριοθετήσετε συναισθήματα πάθους, ανταγωνισμού, και κτητικότητας. Στον επαγγελματικό σας τομέα έρχεται εποικοδομητικό άνοιγμα αυτή τη φορά δεν θα το αγνοήσετε θα είστε σε θέση να αρπάξετε την ευκαιρία. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα φοβηθείτε να ρισκάρετε, θα δεχτείτε το άνοιγμα που θα προκύψει, ορθολογισμός θα διακρίνει τις ενέργειες σας. Θα έχετε τη θέληση να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με δύναμη και αισιοδοξία, κινηθείτε αποφασιστικά. Κάποιοι από εσάς θα έχετε έντονες καταναλωτικές διαθέσεις προσοχή στον ανεξέλεγκτα έξοδα, καλό θα είναι οι αγορές που θα κάνετε να είναι χρήσιμες και ουσιαστικές. Σε κοινωνικό επίπεδο σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε άμεσοι και εκδηλωτικοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ερωτισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο, η γοητεία σας θα βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο προσοχή στις σκηνές αντιζηλίας. Θα σας κυριεύει πάθος, εξάρτηση, ίσως και ζήλεια, το νους σας στις υπερβολές και στο ύψος των εντάσεων. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε εξομολογήσεις, θα καταφέρει να βάλει την καρδιά σας να αρχίσει να εκπέμπει σε νέα συχνότητα. Σήμερα θα υπάρξουν απρόοπτες αναστατώσεις, προετοιμαστείτε, θα δοκιμαστούν τα όρια της ερωτικής και συναισθηματικής σας αντοχής.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Παίρνετε την απόφαση να δραστηριοποιηθείτε, ενισχυμένη θα είναι η διανοητικότητα σας, τώρα θα διατυπώσετε ξεκάθαρα τις απόψεις και τις ιδέες σας, θα καταφέρετε να ακούσετε θετικά σχόλια. Συγκεντρωθείτε στις εργασίες σας, επικεντρωθείτε στο να κλείσουν οι εκκρεμότητες, προχωρήστε με μελετημένα βήματα τις συμφωνίες που πρέπει να γίνουν. Με την οξυδέρκεια και την αισθαντικότητα σας θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη πρόσωπα που διατηρούν την πλάνη πως μπορούν να κατευθύνουν τις κινήσεις σας ή να ελέγξουν τις αποφάσεις σας. Στον οικογενειακό σας τομέα τακτοποιείτε ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα, σε περίπτωση που αφορά τσακωμό θα λύσετε τις διάφορες σας, έρχεται συμφιλίωση. Σε κοινωνικό επίπεδο δραστηριοποιημένη θα είναι η στάση σας, θετική διάθεση θα δείξετε στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθύς, διαισθητική θα είναι η αντίληψη σας, αρκετά δυνατό το ένστικτο σας, θα είναι λάθος αν δεν υπακούσετε το προαίσθημα σας. Η σημερινή όψη θα φέρει γεγονότα που θα ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, έρχονται ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις που θα γεφυρώσουν αισθήματα.