Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (26/04)

433

Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η ημέρα θα ξεκινήσει έντονα καθώς η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη και θα ενισχύσει την ενέργειά σου αλλά και τη βιασύνη. Προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις  σε δουλειές, υποχρεώσεις αλλά και σε συναντήσεις,  καθώς δεν θα πρέπει να ξεχάσεις το ρητό που λέει πως «όποιος βιάζεται σκοντάφτει». Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως αναποφάσιστοι, παρελθοντικά γεγονότα θα φέρετε στη σκέψη σας, καλό θα είναι να μην σταθείτε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων. Σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα ίσως να δείξετε αδιαφορία μειωμένο θα είναι το ενδιαφέρον σας. Αφήσετε στην άκρη καταστάσεις που σας στεναχωρούν ή σας μπερδεύουν, επικεντρωθείτε σε επαφές και συναναστροφές που να μπορούν να σας απεγκλωβίσουν από συνθήκες άγχους και πίεσης. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις φυγής, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, μην ασχοληθείτε με θέματα που σας κουράζουν. Στον κοινωνικό σας τομέα, διατηρήστε στάση προσιτή και εκδηλωτική, θα βρεθείτε σε παρέες, αναζητήστε στιγμές χαλάρωσης. Καλέστε φίλους στο σπίτι σας, κινηθείτε με θετική διάθεση, ελάτε σε επαφή με τα άτομα που σας ευχαριστεί η παρέα τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έντονη θα εμφανιστεί η ανάγκη σας για σταθερή σχέση, για συνειδητοποιημένη και αληθινή αγάπη. Σήμερα από τυχαίο συμβάν θα σας δοθεί το άνοιγμα να προβείτε στις συζητήσεις που απαιτούνται προκειμένου να διαλυθούν συναισθηματικές αυταπάτες. Θα υπάρξει ειλικρίνεια στις συνομιλίες σας κι αν προσπαθήσετε να γίνετε ξεκάθαροι, τότε πολύ γρήγορα θα δοθεί άμεση λύση σε ερωτικό ζήτημα που σας προκαλεί ανασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Παλιά άλυτα θέματα θα βγουν στον προσκήνιο, ίσως να αγχωθείτε, προσοχή να μην συσσωρευτούν απωθημένα και αντιδράσετε με ένταση. Αλλοπρόσαλλες θα είναι οι σκέψεις σας, δε θα βοηθήσουν στο να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε, η μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Απόψεις τρίτων δε θα καταφέρουν να σας πείσουν σε θέματα που υπάρχει διαφωνία, καλό θα είναι να μην αντιταχτείτε πεισματικά σε ότι ακούσετε. Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα την αξιοποιήσετε, ίσως να εμφανιστούν ενδοιασμοί. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει το έναυσμα για συναντήσεις και επαφές, καλό θα είναι να μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα λάβετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα είστε επιρρεπείς σε παραποιήσεις και διαστρεβλώσεις. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από ανυπόστατες καχυποψίες. Προσπαθήστε να διακρίνετε τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και στη ρομαντική φαντασία, μην κρίνετε, μην κατασταλάξετε, αν δεν πατήσετε σε αποδείξεις. Προσοχή στο τι θα εξιδανικεύσετε, καλό θα είναι να περιορίσετε στοιχεία υπερβολής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η ευδιαθεσία που θα νιώθετε θα σας κάνει κοινωνικούς και εξωστρεφείς, θα καταφέρετε να διώξετε από τη σκέψη σας ή τη μνήμη σας τα αρνητικά συμβάντα. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία, οι ενέργειες σας θα έχουν μέθοδο και όχι σπασμωδικότητα. Στα οικογενειακά σας με χαλαρότητα θα χειριστείτε τις καταστάσεις, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τις σχέσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα στοχεύσετε στην ήρεμη επικοινωνία. Ισορροπούν τεταμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να δώσετε λύση και να ηρεμήσετε το αρνητικό κλίμα που ενδεχομένως να είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα από μόνοι σας θα τηλεφωνήσετε και θα προτείνετε, η ανάγκη σας για επικοινωνία θα σας ωθήσει σε άμεσες προτάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, φιλτραρισμένη θα είναι η αντίληψη σας, όλα θα τα βλέπετε μέσα από μια ιδεατή ή ρομαντική άποψη. Συναισθηματικά θα εμφανιστείτε ευάλωτοι, το νου σας να μην πληγωθείτε από καταστάσεις που θα δημιουργήσει η καχυποψία σας, αναζητήστε πειστήρια και αποδείξεις για να αποτραπούν οι λανθασμένες κινήσεις ή αποφάσεις. Πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, θα συμβούν γεγονότα που θα σας πείσουν πως εσείς οι δύο αξίζει να επανασυνδεθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπαθήστε να φανείτε αποφασιστικοί, καλό θα είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να απογοητευτεί εστιάζοντας σε καταστάσεις που σας πίκραναν ή που είχαν αρνητικό αποτέλεσμα. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη, προσεγγίσετε και πλησιάστε, αφήστε στην άκρη τις αναστολές. Απελευθερώστε τη σκέψη σας, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή στόχο αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε σε ουσιαστική δράση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες και νέες ευκαιρίες. Σε περίπτωση που νιώθετε ψυχολογικά πεσμένοι μην αποστασιοποιηθείτε, μιλήστε ανοιχτά, συναντηθείτε με φίλους και αγαπημένα σας άτομα. Οικογενειακές επαφές θα έχουν ευχάριστη εξέλιξη και κατάληξη, εσείς οι προβληματισμένοι συζητήστε με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε θα βρείτε συμπαράσταση και κατανόηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα καταφύγετε σε σκέψεις και αναμνήσεις που θα σας δημιουργήσουν άτοπες ή υπερβολικές ανησυχίες. Καλό θα είναι να μην επιτρέψετε τις ανασφάλειες να κατευθύνουν τις κινήσεις σας, κάντε το βήμα να απαλλαγείτε από προκαταλήψεις και αρνητικά προαισθήματα, δεν θα υπάρχει ουσιαστικός λόγος έντονων προβληματισμών. Ένα ερωτικό πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν κινηθείτε με συνειδητοποιημένες ενέργειες τότε θα υπάρξει θετικό και άμεσο αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους κυκλοθυμίες, θα υπάρξουν ψυχολογικές εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα, προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε βλέψεις και στόχους. Διατηρήσετε αισιόδοξη τη διάθεση σας, καλό θα είναι να μην κλειδώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, κινηθείτε και επικοινωνήστε με εξωστρέφεια. Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να εκτονωθείτε, αποφύγετε τις εντάσεις και τις εξάρσεις, μην αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε απωθημένα. Όσοι απ εσάς περιμένετε απαντήσεις δώστε ώθηση στα γεγονότα κινήστε τα νήματα, περάσετε σε δραστικές ενέργειες. Αν κινηθείτε με αμεσότητα θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα η κατάληξη δε θα σας απογοητεύσει. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε, ψυχαγωγηθείτε και κοινωνικοποιηθείτε. Εσείς οι αγχωμένοι προσπαθήσετε να χαλαρώστε και να διασκεδάσετε, οι φιλικές παρέες θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, κάπως θολωμένη θα είναι η αντίληψη σας, το νου σας να μην παραπλανηθείτε ή να μην εξιδανικεύσετε λάθος άτομα. Με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά σας συμβουλεύω να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις και ύστερα να αποφασίσετε σχετικά με το ποια κατεύθυνση θα δώσετε στην πορεία σας. Θετική κατάληξη θα έχουν οι συνομιλίες σας σήμερα, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα θελήσετε να ξεφύγετε από τις αγχωτικές υποχρεώσεις, θα προτιμήσετε τις δραστηριότητες που σας γεμίζουν τις μπαταριές και όχι αυτές που σας αποδυναμώνουν. Επιθυμία σας θα είναι να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, θα αναζητήσετε αναζωογονητικές και ψυχαγωγικές επαφές. Σε δύσκολα θέματα που απαιτείτε διευθέτηση προσοχή στην παθητική αδράνεια ή στην αδιάφορη στάση, κάποιες υποθέσεις ενδεχομένως να μην έχετε το περιθώριο να τις τακτοποιήσετε αύριο. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, κατά πάσα πιθανότητα θα αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις, ανάγκη σας θα είναι να αδειάσετε το μυαλό σας από σκοτούρες και προβληματισμούς. Οι ενέργειες σας θα είναι αυθόρμητες ίσως και κάπως απρόβλεπτες ή αντιδραστικές γι αυτό προσοχή στις επιπολαιότητες. Σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε και να εξακριβώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, προσοχή στο πως θα αντιληφθείτε αυτά που συμβαίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας για να μην πέσετε σε αστοχίες και σε λανθασμένα συμπεράσματα. Καλό θα είναι πριν κρίνετε μια κατάσταση, πρώτα να ερευνήσετε σφαιρικά το ζήτημα και όχι μονόπλευρα ή καχύποπτα. Θα υπάρξει κίνδυνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης, φροντίστε να μην τοποθετήσετε τα γεγονότα έτσι όπως σας βολεύει και όχι έτσι όπως πραγματικά είναι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα δε αποκλείεται να το ρίξετε στις ονειροπολήσεις, θα βρείτε τρόπο να διαφύγετε από την κουραστική πραγματικότητα. Η συμπεριφορά σας θα είναι πιο ισορροπημένη συγκριτικά με τη στάση που κρατήσατε τις προηγούμενες μέρες, θα επιλέξετε έναν πιο ήρεμο τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε να έχετε συστηματικές και δημιουργικές επαφές. Τις απόψεις σας θα τις διατυπώσετε με χαλαρότητα και όχι με απόλυτο ή κάθετο ύφος. Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν δεν αποκλείεται να ανοίξει νέους ορίζοντες. Επιθυμία σας θα είναι να δραστηριοποιηθείτε, να επικοινωνήσετε και να διασκεδάσετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, κινηθείτε ανέμελα, συζητήστε με χιουμοριστική και άνετη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, προσοχή στην έκταση που θα δώσετε στον ρομαντισμό σας, θα υπάρξει κίνδυνος να περιπλανηθείτε σε νοητές καταστάσεις που στην πραγματικότητα δεν υφίστανται. Σήμερα θα έχετε την διάθεση να ονειροπολήσετε, προσωπικές σας σκέψεις θα κατευθύνουν την αντίληψη σας, καλό θα είναι να μην στηριχτείτε απλά και μόνο σε εικασίες, το νου σας στις ψευδαισθήσεις. Σήμερα θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις με πρόσωπο από τα παλιά, δεν αποκλείεται να αναβιώσει ξεχασμένος έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας και η πνευματική σας διαύγεια, η αντίληψη σας θα είναι σωστή, δε θα παρεκκλίνετε από τους πρωταρχικούς σκοπούς ούτε θα παρασυρθείτε από λόγια τρίτων. Ίσως να σας απασχολήσουν παρελθοντικά ζητήματα, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε κάποιες αρνητικές καταστάσεις, μιλήστε ανοιχτά στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να φαντάζετε και να ονειροπολεί, σε καταστάσεις που θα σας προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό, προσοχή στις επιπολαιότητες, καλό θα είναι να μην ενεργήσετε ή αποφασίσετε υπό την επήρεια υπερβολικής αισιοδοξίας. Ανάγκη σας θα είναι η αναζωογόνηση, θα βρείτε διαθέσιμο χρόνο για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση, θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες. Προσπαθήστε να φανερώσετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, δώστε το άνοιγμα να σας εκδηλωθούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα δεν θα θελήσετε να επωμιστείτε ή να αναλάβετε. Ζητήματα ζήλειας ή ερωτικής απιστίας θα απασχολήσουν την σκέψη σας, αποφύγετε το έντονο άγχος, μην φαντάζεστε αδιέξοδα που δεν υπάρχουν. Ένα είδος ερωτικής ανασφάλειας θα παρατηρηθεί στην στάση σας, όμως αν ανοίξετε ειλικρινείς συζητήσεις τότε όλα θα μπουν σε τάξη, θα εξουδετερωθούν οι καχυποψίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Χαλαρότητα και τάση ονειροπόλησης θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεώσετε τις βλέψεις και τα όνειρα σας παροντικά ή μελλοντικά. Ευχάριστα ανοίγματα θα εμφανιστούν, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, θα υπάρξουν συναναστροφές και κοινωνικές επαφές που θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε σε επίπεδο γνωριμιών. Η συμπεριφορά σας θα είναι οικεία, φιλική και αυθόρμητη, καινούργια πρόσωπα θα σας γνωρίσουν και θα σας δείξουν τη συμπάθεια τους. Κινηθείτε αποφασιστικά, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας, σε προσωπικά θέματα προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα πρέπει να αποφύγετε την ανυπόμονη στάση. Το φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, ευχάριστες θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, ανοίξτε συζητήσεις συναισθηματικής φύσης θα βρείτε κατανόηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα ενδέχεται να ξεφύγετε λίγο, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, θα κάνετε οτιδήποτε περνά από την σκέψη σας ή απ τη φαντασία σας, προκείμενου να απαλλαγείτε από την πιεστική και αγχωτική πραγματικότητα. Θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να ανοίξετε την καρδιά σας σήμερα. Διώξτε τις αναστολές, αφεθείτε ελεύθερα στην ανάγκη που θα έχετε για επικοινωνία και για καταστάσεις εκτός ρουτίνας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, φεύγουν οι ανασταλτικές σκέψεις θα υπάρξει ένα είδος πνευματικής διέγερσης. Η συναισθηματική σας αντίληψη θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να διαισθανθείτε, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Σε προσωπικά θέματα καταφθάνουν θετικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε, να διαφοροποιήσετε και να δώσετε ώθηση στις στάσιμες υποθέσεις. Σε οικογενειακές καταστάσεις θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας, ένα αρνητικό ζήτημα μπαίνει σε πορεία λύσης, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με συγγενικά άτομα που οι απόψεις σας είναι διαφορετικές. Αισιοδοξία και ψυχική τόνωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα βγείτε έξω διασκεδάστε, αν προσπαθήσετε να περάσετε ανέμελα και αναζωογονητικά θα τα καταφέρετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα εμφανιστούν ανασφάλειες, προσοχή σε τάσεις πεσιμισμού τίποτα δεν θα είναι τόσο αρνητικό όσο εσείς θα το βλέπετε. Παρά το ότι η διάθεση σας θα είναι απαισιόδοξη ωστόσο θα υπάρξουν ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις, ανατρεπτική συνάντηση θα ισορροπήσει την ψυχολογία σας. Καλό θα είναι να ανασυγκροτήσετε την αυτοπεποίθηση σας για να μπορέσετε να απολαύσετε τα ευχάριστα που καταφθάνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα αν προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο θα τα καταφέρετε, θα βρείτε την άκρη του νήματος, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να ισορροπήσετε τις εσωτερικές σας διακυμάνσεις. Προσιτή και ευδιάθετη θα είναι η στάση σας, θα δεχτείτε με ευχαρίστηση φιλικές προτάσεις για διασκέδαση, θα εμπλακείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες, διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας σε οικογενειακά σας πρόσωπα. Δεκτικότητα και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας, θα συμπαρασταθείτε σε φιλικό σας πρόσωπο, σε οικογενειακό σας ζήτημα θα αποτελέσετε γέφυρα συναισθηματικής ένωσης. Σε περίπτωση που υπάρχουν διχόνοιες ή διαφωνίες θα είστε σε θέση να δώσετε μια ουσιαστική και οριστική λύση. Σκεφτείτε ώριμα και μεθοδικά, διατηρήστε τον έλεγχο των αντιδράσεων σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, προβληματισμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ωστόσο θα βρείτε τον τρόπο να απεγκλωβιστείτε από τις παγίδες που δημιουργεί η ίδια σας η σκέψη. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει συναισθηματική κουβέντα μαζί σας, με στόχο να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε και πως μπορεί να διεισδύσει στην ερωτική σας ζωή. Αν επιθυμείτε περεταίρω εξέλιξη μαζί του, τότε συζητήστε με ειλικρίνεια, προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και κοινωνικότητα. Θετική θα είναι αύρα σας, η ανάγκη σας για ισορροπημένη επικοινωνία θα σας κάνει πρόσχαρους και προσιτούς. Προσοχή στα γεγονότα που θα φέρετε στη μνήμη σας, παραγκωνίστε αναστολές και ηττοπάθειες, μη σταθμεύσετε στο παρελθόν, στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε αυτά που θα έρθουν και όχι σε αυτά που έφυγαν. Κοινωνική και δραστήρια θα είναι η στάση σας, σήμερα θα έχετε μια γεμάτη μέρα με συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες. Ίσως να ασχοληθείτε με την προσωπική σας εμφάνιση και την κοινωνική σας εικόνα. Κάντε το βήμα να αλλάξετε συνήθειες ή συνθήκες που σας κουράζουν ψυχολογικά, περάστε σε πράξεις, μη μείνετε μόνο σε θεωρίες και σκέψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα σας συμβουλέψω να οριοθετήσετε την φαντασία σας, να περιορίσετε την τάση σας για διαφόρων ειδών σενάρια ρομαντικά ή απαισιόδοξα. Θα υπάρξει κίνδυνος παρερμηνεύσεων και παραπλανήσεις, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής είτε αυτό τείνει προς το θετικό, είτε προς το αρνητικό. Ένα τυχαίο συμβάν θα ξεδιπλώσει κρυμμένες ερωτικές καταστάσεις, θα υπάρξουν απρόσμενες αποκαλύψεις, μην εθελοτυφλήσετε μπροστά στην αλήθεια που θα μάθετε.