Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (25/04)

393

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η Σελήνη θα περάσει στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα της θέση θα  δώσει προτεραιότητα στα συναισθήματά σου. Η ημέρα φαίνεται πως θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εκφραστούν τα συναισθήματα, κάτι που θα φέρει και εξελίξεις σε προσωπικές και κυρίως αισθηματικές υποθέσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και οι Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Βγαίνει στην επιφάνεια η αντιδραστική ταυτοχρόνως και μαχητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα εναντιωθείτε σε τυχόν εξουσιαστικές διαθέσεις τρίτων, δώστε προσοχή στον τρόπο χειρισμού σας ελλοχεύει κίνδυνος ρήξεων και εντάσεων. Με δυναμισμό θα αναλάβετε την καθοδήγηση των καταστάσεων και των υποθέσεων που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση, με επίμονο τρόπο θα περάσετε σε ξεκαθαρίσματα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε τη βελτίωση, με αποφασιστικότητα βάζετε φρένο σε αρνητικές καταστάσεις, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα είστε σε θέση να κινηθείτε συγκρατημένα και μεθοδικά. Οι ιδέες σας θα είναι πρωτότυπες, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα είναι αυθόρμητος και απελευθερωμένος, όμως αναγκαίο θα είναι να οριοθετήσετε την ορμητικότητα σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις, σε οικονομικά θέματα μη φανείτε πεισματικά αδιάλλακτοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, μάλλον δεν θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις εντάσεις, με το ερωτικό σας ταίρι δεν θα λείψουν οι διαφωνίες, κάτι θα θολώνει την κρίση σας. Για σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις γύρω από ξεκαθαρίσματα, σας συμβουλεύω να τρενάρετε καταστάσεις που απαιτούν τελεσίδικες αποφάσεις. Σήμερα θα θελήσετε να ηρεμήσετε συναισθηματικά, θετικοί θα είστε στην πρόταση συνάντησης που θα σας κάνει πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Διαφόρων ειδών σκέψεις και υποθέσεις θα σας απασχολήσουν, ωστόσο θα καταφέρετε να σκεφτείτε με σύνεση και ορθολογισμό, θα συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι δυνατότητες σας και αναλόγως θα περάσετε σε διεκδικήσεις πατώντας γερά στο έδαφος. Ο ρεαλισμός σας θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη αμφιβολίες και ανασφάλειες που βάση είχαν κάποιες ανυπόστατες καχυποψίες. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις άτοπες αμφισβητήσεις. Εσείς που πρέπει να διεκπεραιώσετε κάποιες συγκεκριμένες εργασίες θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε το άγχος σας, βάλτε σε ιεραρχική σειρά υποχρεώσεις και ευθύνες. Στο κλείσιμο της μέρας θα αναζητήσετε ξέγνοιαστες συντροφιές και επαφές, φιλικές προτάσεις για εξόδους διασκέδασης θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Κοινωνικοποιηθείτε, φροντίστε να δημιουργηθούν ευχάριστες και ανέμελες στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα απρόοπτες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, απελευθερώνεστε από προβληματισμούς και βαριές έγνοιες. Σε τυχαία συνάντηση θα ακούσετε λόγια που μάλλον δεν θα τα περιμένετε, ίσως να μπερδευτείτε, η σημερινή όψη θα δημιουργήσει ασάφειες. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά ανοίγοντας προοπτική επανένωσης, σας συμβουλεύω να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας δεν θα απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, θα συνομιλήσετε με πρόσωπα που θα ανοίξουν νέες ερωτικές προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις επικοινωνιακές σας επαφές και κυρίως στον τρόπο ομιλίας και έκφρασης σας. Η σκέψη σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένη και ισορροπημένη, καλό θα είναι να μην υπάρξουν εσωτερικές αντιθέσεις ή διχογνωμίες, προσπαθήστε οι βλέψεις σας να είναι κατασταλαγμένες και όχι αιωρούμενες. Θα είστε σε θέση να συζητήσετε με τεκμηριωμένες απόψεις, στις επαγγελματικές σας επαφές αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις. Θα φανείτε ομιλητικοί και αναλυτικοί καταφέρνοντας να περάσετε ιδέες και επιθυμίες με εύστοχο τρόπο. Αν έχετε διαφορές ή αντιπαλότητες με κάποιο συγκεκριμένο άτομο φιλικό ή οικογενειακό, καλυτέρα σήμερα να αποφύγετε τη μεταξύ σας προσωπική ρήξη, προσπαθήσετε να κινηθείτε διπλωματικά, αν νιώθετε πως σας λείπει η υπομονή τότε κρατήστε απόσταση ασφαλείας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη ίσως να φέρει μια ελαφριά κρίση μέσα στην σχέση σας, θα υπάρξουν κρούσματα καχυποψίας, κάπου θα μπερδευτεί η πραγματικότητα με την ψευδαίσθηση. Ίσως να έχετε την διάθεση να απομονωθείτε για να ηρεμήσετε, ωστόσο ένα ξαφνικό τηλεφώνημα ενδέχεται να αλλάξει τις διαθέσεις σας. Δεχτείτε με θετικότητα τα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν, για τους προσφάτως χωρισμένους  πίσω απ μια τυπική και ουδέτερη πρόταση θα κρύβεται συμβάν επανένωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δυναμισμός και πείσμα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι σκέψεις, οι συζητήσεις και οι αποφάσεις σας θα είναι άμεσες και δημιουργικές, διατηρήστε συνεργάσιμη τη στάση σας, νέες ιδέες ή συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Δείξτε προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στα συναδελφικά σας άτομα και γενικότερα στα πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει ένταση ή ανταγωνισμός. Καλό θα είναι να αποφύγετε την οξύθυμη συμπεριφορά, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας. Προσοχή στις υπερβολές και στις εγωκεντρικές διαθέσεις, χειριστείτε με υπομονή καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Σας συμβουλεύω να φανείτε προνοητικοί σε οικονομικά θέματα, μη βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Επιλέξτε τις επενδυτικές κινήσεις, αποφύγετε τις πολλές ή περιττές αγορές, αποταμιεύστε τα χρήματα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει σύγχυση τόσο στην σκέψη σας όσο και στην καρδιά σας. Αποκαλυπτική συνομιλία θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό ωστόσο ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να καταλάβετε ποιες ακριβώς είναι οι ερωτικές του προθέσεις. Ίσως να λάβετε πρόταση για ερωτικό ραντεβού από πρώην ταίρι σας, σε περίπτωση που δυσκολευτείτε να πάρετε την απόφαση να πείτε ναι, σας φανερώνω πως τίποτα το αρνητικό δεν θα συμβεί. Θα γίνει προσπάθεια να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματα σας, θα λύσετε απορίες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Εσείς που αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες καλό θα είναι να βγείτε από την αδράνεια και να ανασυγκροτήσετε τη δράση σας. Βάλτε στην άκρη ηττοπάθειες και πεσιμιστικές σκέψεις, για να υπάρξουν αλλαγές θα πρέπει να δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αποκαρδιωτικό. Πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για ξεκαθαρίσματα σχετικά με ζητήματα που δυσκολεύουν τις επικοινωνιακές σας συνθήκες.  Αν κινηθείτε άμεσα και δραστικά θα καταφέρετε να διορθώσετε ή να διαφοροποιήσετε κάποια συγκεκριμένα θέματα εργασιακά ή προσωπικά. Σε κοινωνικό επίπεδο δεκτική θα είναι η στάση σας, συναντήσεις θα υπάρξουν με φίλους. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν προτάσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξετε δίοδο στενής και θέρμης επικοινωνίας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ανοίγετε προοπτική σχέσης αρκεί να μην κάνετε το λάθος να αδρανήσετε. Εσείς που διανύετε περίοδο τσακωμού ή χωρισμού μια τυχαία συνάντηση θα δώσει τέλος στην απόσταση σας, έρχεται θερμή επανασύνδεση με έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Κατόπιν αποκαλυπτικής ερωτικής συζήτησης αλλάζετε αποφάσεις και τρόπο σκέψης, απαλλάσσετε από αρνητικές υποψίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα δε θα έχετε σκοπό να υποχωρήσετε εύκολα, θα επιμείνετε και θα διεκδικήσετε. Σας δίνω τη συμβουλή σε θέματα οικονομικής φύσης και επαγγελματικών ρίσκων να κρατήστε συγκρατημένη την παρορμητικότητα σας, πριν κινηθείτε και κάνετε άλματα που απαιτούν ρίσκο σκεφτείτε πολύ καλά, υπολογίστε και μη παραβλέψετε τα ποσοστά αποτυχίας. Στοχεύσετε στη σταθεροποίηση, οι ενέργειες σας καλό θα είναι να έχουν πρακτικότητα και μεθοδικό χειρισμό, να αποφύγετε τις βιασύνες και τις επιπολαιότητες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα συναντηθείτε με φιλικά σας άτομα σε χώρους έκτος εργασίας. Ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη θα αναζητήσετε στις οικογενειακές και προσωπικές σας επαφές, αν κινηθείτε διαλλακτικά και συγκαταβατικά θα καταφέρετε να λύσετε πρόβλημα και επίμαχα ζητήματα, δεν θα υπάρξουν καταστάσεις αγχωτικές ή απογοητευτικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ασάφειες και αντιφάσεις θα παρατηρηθούν στην σκέψη σας, δεν θα είναι ξεκάθαρος ο τρόπος έκφρασης σας. Σήμερα θα είστε κάπως δύσκολοι συνομιλητές, στις ερωτικές σας συζητήσεις θα υπάρξουν διαφωνίες, προσοχή γιατί θα στηρίζεστε σε λάθος συμπεράσματα. Τάσεις καχυποψίας δεν θα σας βοηθήσουν να ταχτοποιήσετε υποθέσεις ή να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Εστιάστε στα ερωτικά  σας αισθήματα, εκδηλωθείτε χωρίς ανασφάλειες, χωρίς αναστολές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η ανανεωμένη σας σκέψη και διάθεση θα τονώσει την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα σας, τολμηρή θα είναι η δράση σας ωστόσο καλό θα είναι να υπάρξουν όρια. Θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, δε θα σκοντάψετε σε αναστολές. Προσοχή σε παρορμητικές επιλογές γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, ενδέχεται να δημιουργήσετε αυξημένα έξοδα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σας, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Θα βρείτε θετική ανταπόκριση στις προσεγγίσεις ή στις προτάσεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε αυθόρμητα χωρίς ενδοιασμούς, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία, κάποια πράγματα θα χρειαστούν χρόνο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα άστατος ίσως και αβάσιμος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα υπάρξουν κόντρες και πεισματικές διαφωνίες. Στην παρούσα φάση δεν θα θελήσετε να επωμιστείτε μερίδιο ευθύνης, θα θελήσετε να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις, είναι πολύ πιθανό να το ρίξετε σε ονειροπολήσεις. Αξιοποιήστε την έντονη ερωτική διάθεση που θα έχετε, σας προτρέπω να εμπιστευτείτε το πρόσωπο που θα συναντήσετε νυχτερινή ώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα είστε σε θέση να αρπάξετε τα ανοίγματα κυρίως σε θέματα διεκδικήσεων, αξιοποιήσετε τα ενδεχόμενα ωστόσο δε θα λείψουν και τα ανταγωνιστικά πρόσωπα. Ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσει θα εκπληρωθούν κάποιες επαγγελματικές σας επιθυμίες, καλό θα είναι να οριοθετήσετε την απαιτητικότητα ή την ανυπομονησία σας. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας ή την ορμητικότητα σας, αποφύγετε τις εντάσεις στις συναδελφικές σας σχέσεις, θα αποδειχτεί λάθος αν προσπαθήσετε με πείσμα να επιβάλετε απόψεις ή τακτική εργασίας. Σε ψυχολογικό επίπεδο παίρνετε τα πάνω σας, σταματάτε να ψυχοπλακώνεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο, αισιοδοξία θα έχει το σκεπτικό σας. Συναντήσεις και κοινωνικές συναναστροφές θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας, συναντηθείτε με οικογενειακά σας πρόσωπα, αποφύγετε την απομόνωση και την εσωστρέφεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θολός και σκοτεινός θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα, ίσως η κρίση σας να είναι άστοχη.  Κάντε την προσπάθεια να φανείτε λογικοί και αντικειμενικοί, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες και να αντιμετωπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, ωστόσο όλα θα στηριχτούν στις διαθέσεις που θα έχετε. Η σημερινή όψη θα σας φέρει σε συνομιλία με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά, στο χέρι σας θα είναι η τελική σας κατάληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τολμηρή θα είναι η σκέψη σας, ωστόσο η απόφαση σας να μη υποκύψετε σε συμβιβασμούς θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένη. Σε τόνωση θα βρίσκετε η αισιοδοξία σας, αλλάζουν τα πλάνα και οι ανάγκες σας, βάζετε στόχο την ανανέωση. Σήμερα θα κάνετε το βήμα να ανοιχτείτε σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, θα αναζητήσετε συνεργασίες και επαφές που να μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σας, όμως τα βήματα σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και όχι αντιδραστικά. Προσοχή να μην πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις, μην αφήσετε τον ενθουσιασμό ή την αυτοεκτίμηση σας να υπερισχύσει έναντι της λογικής. Προσπαθήστε να σκεφτείτε και να ενεργήσετε με ορθολογισμό, υπολογίστε πολύ καλά τις συνέπειες και τα ενδεχόμενα των επίλογων σας. Σήμερα δύσκολα θα δεχτείτε απόψεις διαφορετικές από τις δικές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα φέρει συναισθηματική σύγχυση στην καρδιά σας, θα προκύψουν ανασφάλειες, ίσως να αδυνατείτε να εξακριβώσετε βλέψεις και προθέσεις. Θα δημιουργηθούν συμβάντα που ενδεχομένως να τα αντιληφθείτε με προκατάληψη, σας δίνω τη συμβουλή να μην πράξετε στηριζόμενοι σε ψευδαισθήσεις. Αν εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας τι ακριβώς νιώθετε και τι περιμένετε από την σχέση σας, τότε θα λυθούν οι κόμποι, θα επέλθει ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η δυναμικότητα δε θα λείψει από τις ενέργειες σας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις κόντρες με πρόσωπα που κατέχουν εξουσιαστική ή ανώτερη θέση. Η ανταγωνιστική σας διάθεση θα πάρει έκταση, επιθυμία σας θα είναι να διεκδικήσετε, νέους στόχους βάζετε στα μελλοντικά σας πλάνα, προσοχή να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Κλείνετε παλιές εκκρεμότητες, τερματίζετε αρνητικές σχέσεις επαγγελματικές ή φιλικές, δεν αποκλείεται να βάλετε πλώρη για καινούργιες συνεργασίες. Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε και να ανανεωθείτε, για να είναι υλοποιήσιμες οι επιθυμίες και ο βλέψεις σας θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση. Η κοινωνική σας διάθεση σε συνδυασμό με την εκφραστικότητα σας θα σας βοηθήσουν να ‘ρθείτε σε επαφή με καινούρια πρόσωπα. Διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών σας, οι συνομιλίες που θα ανοίξετε θα έχουν μελλοντική εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, το νου σας στις αυταπάτες, μη δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση σας, ενδέχεται να είναι λανθασμένη. Αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, περιορίστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης.  Σήμερα εστιάστε περισσότερο στην ερωτική σας πλευρά, σας συμβουλεύω να δεχτείτε με θερμό τρόπο το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σας ανοιχτεί ερωτικά. Αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η εξέλιξη σας με άτομο, που στο παρελθόν οι επαφές σας είχαν μείνει στη μέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα θα πρέπει οι επιθυμίες σας να σταθεροποιηθούν, οι νέες ευκαιρίες αν σας βρουν μπερδεμένους η στάση σας θα είναι αναποφάσιστη δεν θα είστε σε θέση να κινηθείτε με αμεσότητα. Κρατήστε προσγειωμένη τη στάση σας, στις επαφές και στις συνομιλίες σας επαγγελματικές ή οικονομικές δείξτε σοβαρότητα και διάθεση διαλλακτικότητας. Σε περίπτωση που στην επίτευξη των στόχων σας υπάρχουν εμπόδια, κινηθείτε με μεθοδικότητα και δυναμισμό, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολική αυτοεκτίμηση. Στον οικογενειακό σας τομέα διατηρήστε ισορροπημένο το κλίμα στις επαφές και στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξουν συγκρούσεις θα πρέπει να λείψουν οι ακρότητες. Με πρόσωπα που ξέρετε πως χρειάζεστε την βοήθεια τους καλό θα είναι να μην φανείτε αντιδραστικοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ίσως να μπλεχτεί κάπως η φαντασία σας με την πραγματικότητα, ενδεχομένως να μην υπάρχει  ορθολογισμός στον τρόπο σκέψη σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε να παγιδευτείτε στον φαύλο κύκλο της ψευδαίσθησης και της παραίσθησης, μείνετε εντός πραγματικότητας, παραδεχτείτε τι μπορείτε να χειριστείτε και τι όχι. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεχτείτε προτάσεις φίλων, η σημερινή όψη θα σας φέρει ένα πρόσωπο-έκπληξη, η παρουσία του θα σας προκαλέσει ευχάριστη αναστάτωση.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, ίσως να θελήσετε να ξεφύγετε από τα καθέκαστα, θα αναζητήσετε το διαφορετικό που να μπορεί να σας ανανεώσει. Άμεση εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, στις συνεργασίες σας το κλίμα θα εξαρτηθεί από τη στάση σας, φανείτε διαλλακτικοί, αποφύγετε ρήξεις και αντιπαλότητες. Όσοι από εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές θα υπάρξει άνοιγμα για να εισπράξετε χρήματα έστω και σταδιακά, δεν θα πρέπει να αγχωθείτε ούτε να πιέσετε τις καταστάσεις. Σε θέματα προσεγγίσεων βγαίνετε από τυχόν ενδοιασμούς ή αναστολές, τώρα βάζετε φρένο στον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης. Θα προκύψει ουσιαστική συνάντηση, συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανοίξει δυνατότητα μακροχρόνιων συστηματικών επαφών. Σκεφτείτε και κινηθείτε με ορθολογισμό, συμφέρουσες και δημιουργικές θα είναι οι προτάσεις που θα ακουστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να ονειροπολήσετε. Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε συναισθηματικές συζητήσεις με στόχο να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις, καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και πάντα στηριζόμενοι στα πραγματικά γεγονότα, όχι στις φανταστικές υποθέσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε τρυφερό τετ α τετ με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό υπάρχει στο ερωτικό σας στόχαστρο.