Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (24/04)

413

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η δυσαρμονική συνάντηση Σελήνης-Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει μία δυσκολία στις επαφές σου μέσα στην ημέρα ή να φέρει κάποιες ανατροπές σε συναντήσεις και ραντεβού. Η ευελιξία είναι απαραίτητη προκειμένου να μην αφήσεις μικρές ή μεγάλες αλλαγές του προγράμματος σου να σε αποσυντονίσουν και να δημιουργήσουν εκνευρισμό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Συνομιλίες και ανοίγματα θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για ανακατατάξεις, διαφοροποιούνται οι προσδοκίες σας επαγγελματικές και οικονομικές. Τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς επιθυμείτε και τι είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε προκειμένου να δώσετε ώθηση στην επαγγελματική σας ζωή. Προετοιμαστείτε για άμεση δράση, καλό θα είναι οι ευνοϊκές συγκυρίες να μην σας πιάσουν στον ύπνο, σας δίνω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε με αμεσότητα τις νέες ευκαιρίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του με πολύ σοβαρή πρόταση, αν την δεχτείτε τότε δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν βάσεις για σταθερή οικονομική βελτίωση. Στον οικογενειακό σας τομέα ένα συγγενικό σας άτομο θα επιχειρήσει να ‘ρθει συναισθηματικά κοντά σας. Αν οι σχέσεις σας είναι τεταμένες ουσιαστικά θα κάνει το πρώτο βήμα για να συμφιλιωθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ναι μεν θα είστε εφοδιασμένοι με δύναμη και αισιοδοξία, ωστόσο το νου σας, να μην ξεφύγει η αυτοπεποίθησή σας, κινηθείτε αποφασιστικά, αλλά πάντα με σύνεση και όχι με υπερβολή. Σήμερα, για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους, νυχτερινή ώρα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα, που θα φέρουν νέες γνωριμίες. Κάπου σε κόσμο θα βρεθείτε, ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας δώσει άνοιγμα για προσωπικές επαφές, δεν αποκλείεται να προκύψει νέο ειδύλλιο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Πολύ καλά θα κάνετε και θα διατηρήσετε θετικό τον τρόπο σκέψης σας. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, να εδραιώσετε τη θέση σας, ή εσείς οι άνεργοι να βρείτε καινούργια εργασία. Κινηθείτε δυναμικά με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά, τα αποτελέσματα δεν θα σας απογοητεύσουν. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, αυτή τη φορά ο προσπάθειες σας και η αγωνιστικότητα σας θα πιάσουν τόπο. Η σημερινή μέρα θα φέρει καινούργια ανοίγματα, ωστόσο θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες. Στις περιπτώσεις που νιώσετε πίεση ή ψυχολογικό στρες προσπαθήστε να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, τα αλλοπρόσαλλα ξεσπάσματα θα έχουν αρνητικές συνέπειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να οριοθετήσετε την παρορμητικότητά σας, δεν θα έχετε καμία διάθεση να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η εμφάνιση ενός ερωτικού προσώπου από το παρελθόν, ίσως να διχάσει την σκέψη σας, δεν αποκλείεται να φέρει μπέρδεμα στην καρδιά σας. Στην παρούσα φάση θα αποφύγετε να ξεκινήσετε ερωτική σχέση, αν πρώτα δεν νιώσετε πως είναι ξεκαθαρισμένο μέσα σας το τι ακριβώς αισθάνεστε και τι αναζητάτε. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε, σοφή θα είναι η διστακτικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα δείξτε ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, φανείτε πρακτικοί και δημιουργικοί, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να περάσετε σε μεθοδικές ενέργειες. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Εσείς οι απογοητευμένοι θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά, αλλάξτε απόψεις, θέσεις και τρόπο αντιμετώπισης. Αυτή τη φορά θα εστιάσετε στην ισορροπία και στην εξασφάλιση, φεύγουν οι διαθέσεις για ακρότητες. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα είναι συμφέρουσες δεν θα υπάρξει κίνδυνος για εξαπάτηση ή παραπληροφόρηση. Σε ζήτημα που σας προκαλούσε αβεβαιότητα καταφθάνει άμεσο ξεκαθάρισμα που θα σας ηρεμήσει ψυχολογικά, βγαίνετε από την αμφισβήτηση και την αμφιβολία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα κυριαρχήσει το έντονο ενδιαφέρον για τη μάθηση και τα ταξίδια, και θα έχετε υπερβολική σιγουριά στις αποφάσεις που θα λαμβάνετε στα επαγγελματικά σας. Προσέξτε πώς θα προβάλετε τις ιδέες σας, γιατί μπορεί να σας βγουν κακοπροαίρετες και θα τις μετανιώσετε. Είστε παρορμητικοί στην κρίση σας και οι αποφάσεις σας βασίζονται σε ανεπαρκείς πληροφορίες. Ίσως να προσπαθήσετε να λύσετε τώρα τα προβλήματά σας, χωρίς να ακούσετε και τις απόψεις των δικών σας ανθρώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες, οι σκέψεις που θα κάνετε θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, αυτή τη φορά δε θα παγιδευτείτε σε ηττοπάθειας και πεσιμιστικές εικασίες. Έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης, μελετήστε τα ενδεχόμενα,  καταφθάνουν θετικές αλλαγές. Τα χρήματα σας θα τα χειριστείτε με οξυδέρκεια , θα είστε σε θέση να συγκρατηθείτε και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, θα αποδειχτεί σωστή απόφαση η αποταμίευση. Προτάσεις θα λάβετε για κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές, θετική θα είναι η διάθεση σας, οι απαντήσεις σας δεν θα είναι αρνητικές. Συναντήσεις και συζητήσεις θα έχετε με οικογενειακά σας πρόσωπα, σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στη ψυχολογική και συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα νιώσετε σίγουροι για τις δυνατότητες και τα προσόντα σας, ωστόσο προσοχή στις τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και στο ανεξέλεγκτο πείσμα. Για να μην παγιδευτείτε σε λεκτικές διαμάχες και κόντρες υπεροχής, προσπαθήστε να διατηρήσετε διαλλακτική στάση, χρησιμοποιήστε την καλλιεργημένη πλευρά του χαρακτήρα σας. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, για εσάς τους ερωτικά μόνους δεν λείψουν οι επιτυχίες, κάποιο πρόσωπο θα πιαστεί να σας κοιτάζει επίμονα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Εσείς που αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες καλό θα είναι να βγείτε από την αδράνεια και να ανασυγκροτήσετε τη δράση σας. Βάλτε στην άκρη ηττοπάθειες και πεσιμιστικές σκέψεις, για να υπάρξουν αλλαγές θα πρέπει να δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αποκαρδιωτικό. Πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για ξεκαθαρίσματα σχετικά με ζητήματα που δυσκολεύουν τις επικοινωνιακές σας συνθήκες.  Αν κινηθείτε άμεσα και δραστικά θα καταφέρετε να διορθώσετε ή να διαφοροποιήσετε κάποια συγκεκριμένα θέματα εργασιακά ή προσωπικά. Σε κοινωνικό επίπεδο δεκτική θα είναι η στάση σας, συναντήσεις θα υπάρξουν με φίλους. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν προτάσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, εσείς που είστε μέσα σε σταθερή σχέση, σε περίπτωση που νιώσετε ένα είδος ψυχολογικής πίεσης, προσοχή να μην οδηγηθείτε σε παρορμητικές αντιδράσεις. Καλό θα είναι να κρατήσετε τον έλεγχο των εξάρσεών σας, πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα προκύψει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, ωστόσο ενδεχομένως να σας αφήσει αδιάφορους. Σε περίπτωση που νιώσετε έστω και μια μικρή, αμυδρή έλξη, καλό θα είναι να μην το καμουφλάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παίρνετε την απόφαση να χειριστείτε και να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο ζήτημα που τις προηγούμενες μέρες είχατε αναβάλει. Στις τρέχουσες υποθέσεις σας αναλαμβάνετε τα ηνία, δε θα αφήσετε εκκρεμότητες να σας αγχώνουν. Στόχος σας θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες ή αιωρούμενες καταστάσεις, η στάση σας θα είναι αποφασιστική. Ξαναβρίσκετε την ψυχική σας δύναμη, θα είστε σε θέση να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις, να βάλετε τάξη σε θέματα που απορροφούν τη ζωτικότητα και την ενέργεια σας. Η απόφαση σας να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας και να διατυπώσετε τα παράπονα ή τους προβληματισμούς σας θα φέρει άνοιγμα βελτίωσης. Περάστε σε ανάλογες διεκδικήσεις, κινηθείτε μεθοδικά και συγκρατημένα αποφεύγοντας τις ακρότητες. Για εσάς τους απογοητευμένους θα υπάρξει ικανοποιητικό άνοιγμα, αλλάζετε τρόπο σκέψης, αποκτάτε δυναμική δράση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε παρορμητικές ενέργειες, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποτινάξετε τον αναγκαστικό συμβιβασμό που απαιτούν κάποιες καταστάσεις ή υποθέσεις. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από υπερβολική αυτοπεποίθηση και να οδηγηθείτε σε επαναστατικές πράξεις, που δεν είναι σίγουρο ότι θα σας βγουν σε καλό. Σήμερα θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και ελευθέρα, ωστόσο το νου σας να μην δώσετε λάθος έκταση, στα όρια της οικειότητας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα οι απρόοπτες συναντήσεις θα έχουν θετική εξέλιξη και κατάληξη. Οι ειλικρινείς συζητήσεις που θα γίνουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις θα δικαιολογήσετε τα φαινόμενα, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας και η διάθεση σας, αποτελεσματικές θα είναι οι επαφές σας με συναδέλφους και συνεργάτες σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους επαγγελματικούς σας στόχους, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αποκαρδιώσει ή να αποτρέψει τις προσπάθειες σας. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες θα γίνουν σε κλίμα ηρεμίας και συγκατάβασης, θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη. Κλείνουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη από την μια θα σας κάνει ενθουσιώδεις και δυναμικούς, θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη του ερωτικού σας συντρόφου, από την άλλη όμως, θα βγάλει και την αδιάφορη πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε κάποια θέματα θα δείξετε υπερβολικό ενδιαφέρον, κάποια αλλά όμως, θα τα αντιμετωπίσετε με πλήρη απάθεια. Άρα, για να διατηρηθεί η ισορροπία, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε ποια σημεία θα εστιάσετε και σε ποια θα αδιαφορήσετε. Το νου σας να μην δείξετε απάθεια σε σοβαρά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ευνοούνται οι καινούργιες αναζητήσεις και οι επεκτατικές βλέψεις. Σοβαρή συζήτηση με θεμελιακό πρόσωπο στη ζωή σας θα σας φέρει αισιοδοξία και δυνατή αυτοπεποίθηση, ωστόσο θα υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις που θα βγάλουν στο φως σκοτεινές σας σκέψεις και κρυμμένα σας όνειρα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε βλέψεις ή κατεύθυνση, δεν θα υπάρξουν αναστολές, ίσως να οδηγηθείτε σε ανατρεπτικές αποφάσεις. Σήμερα δε θα εμφανιστούν κακοτυχιές και αναβολές, απεναντίας μάλιστα θα λυθούν εμπόδια σε χρηματικές σας καθυστερήσεις. Οι προτάσεις που θα λάβετε θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια σας. Θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα φέρει ευχάριστα ξεκαθαρίσματα, θα νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα υπάρξει κίνδυνος να κολλήσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες, δημιουργώντας ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας εντάσεις, που δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά απλά και μόνο ενοχλητικές. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι, θα την έχετε την κατάκτησή σας, στα μάτια ενός συγκεκριμένου ατόμου θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί, ωστόσο δεν αποκλείεται να βγάλετε στάση υπεροπτική. Θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει με τρόπο προσεγμένο και ευγενικό, καλό θα είναι να δει από εσάς μια ανάλογη συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δυναμική θα είναι η σκέψη σας ίσως να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως οι αγχωμένες και απαισιόδοξες σκέψεις αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την εξέλιξη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά. Παίρνετε απόφαση να αποκοπείτε από οτιδήποτε σας πνιγεί ή σας χαλά την ψυχολογία. Η συναισθηματική σας μετάλλαξη θα σας κάνει αισιόδοξους και ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, θα υπάρξει δίοδος για οικονομική βελτίωση. Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε και να συναναστραφείτε, ευνοούνται οι καινούργιες γνωριμίες. Ευχάριστες συναντήσεις, ανέμελοι διάλογοι και φιλικές παρέες θα κρατήσουν ακμαία τη διάθεση σας. Η ήρεμη ψυχολογία σας θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, ανεβασμένη θα είναι η μαχητικότητα και ο δυναμισμός σας, θα φλερτάρετε με ορμητικότητα και σιγουριά. Θα έχετε έντονη, ίσως και ανεξέλεγκτη, τη διάθεση να απαλλαγείτε από συναισθηματικούς περιορισμούς, φραγμούς ή αναστολές, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι αντιφάσεις. Σε κάποιο σημείο, από μόνοι σας θα συνειδητοποιήσετε πως υπάρχει υπερβολή στις κινήσεις και στις θεωρίες σας, γι’ αυτό θα προσπαθήσετε να τα μαζέψετε κάπως, τα λόγια τα παχιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εσείς που στοχεύετε στην επαγγελματική βελτίωση οι εξελίξεις θα σας ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές που θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σας. Προχωρήστε σε ανάληψη πρωτοβουλιών, οι δημιουργικές σας προτάσεις θα βρουν το ενδιαφέρον που αναμένετε. Με οξυδέρκεια και διαίσθηση θα είστε εξοπλισμένοι, οι επαφές σας θα είναι εποικοδομητικές και προσοδοφόρες, θα έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε συζητήσεις θετικής κατάληξης. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, κινηθείτε αποφασιστικά ωστόσο αποφύγετε τα σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας, προσοχή σε τάσεις εσωστρέφειας. Επικοινωνήστε με τα αγαπητά σας άτομα, εσείς που έχετε πεσμένη διάθεση ανοιχτείτε και μιλήστε ξεκάθαρα, τα λόγια και οι συμβουλές που θα ακούσετε θα σας ενθαρρύνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, έντονος θα είναι ο αυθορμητισμός σας, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να φανείτε κάπως υπερβολικοί. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στην καρδιά σας, είστε τύποι που δύσκολα σταθεροποιείστε συναισθηματικά, ωστόσο η μέρα σας θα έχει όμορφα ερωτικά γεγονότα. Θα υπάρξουν συναντήσεις, συνομιλίες και ένα νυχτερινό ραντεβού, που θα τονώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας βγάλει από το συναισθηματικό σας καβούκι, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να του ανοιχτείτε χωρίς περιορισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αισιοδοξία και ψυχική ανανέωση θα νιώσετε, θα διαφοροποιήσετε τις εκδοχές και τις προβλέψεις σας, φεύγει η αρνητικότητα και η ηττοπάθεια. Τα εργασιακά και οικονομικά σας ζητήματα θα τα χειριστείτε με τακτική και μέθοδο, τίποτα δε θα αφήσετε στην τύχη, η σωστή σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε τις καταστάσεις. Ισορροπία και συναισθηματική σταθερότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και τα οικογενειακά σας πρόσωπα, κατόπιν αναλυτικών συζητήσεων παίρνετε από κοινού αποφάσεις, το κλίμα θα είναι συνεννοήσιμο. Η σκέψη σας θα είναι μεθοδική, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές, σύνεση θα υπάρξει στις κινήσεις σας. Επιφυλακτικές θα είναι οι επαγγελματικές σας ενέργειες δε θα θελήσετε σε καμιά περίπτωση να κινηθείτε επιπόλαια, ενδεχομένως να προσπαθήσετε να καθυστερήσετε απαντήσεις ή προτάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για αντίσταση, αλλά και για απόρριψη. Δυναμικά θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις ή πρόσωπα που σας προκαλούν στενοχώρια και ψυχικό βάρος. Αντιδράστε άφοβα και βγάλτε τη δύναμη σας στην φόρα, ωστόσο θυμηθείτε πως το καθετί, οφείλει να έχει τα όριά του. Επειδή σαν χαρακτήρες έχετε την τάση να παρασύρεστε από το συναίσθημα και το πάθος, το νου σας να μην φέρετε τελικά τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Παίρνετε τα πάνω σας, βγαίνετε από καταστάσεις αδράνειας, βάζετε στόχο να την κυνηγήσετε την τύχη σας. Καταφθάνει νέο επαγγελματικό άνοιγμα, έρχεται τυχερή πρόταση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά και να βελτιωθείτε, δεν αποκλείεται να δοθεί δυνατότητα οικονομικής ανόδου. Σας παροτρύνω να φανείτε θετικοί, οι καινούργιες ευκαιρίες θα δώσουν ώθηση στην επαγγελματική σας πορεία. Κοινωνική και ομιλητική θα είναι η στάση σας, δεν θα απορρίψετε καλέσματα ούτε θα κλειστείτε στον εαυτό σας, ωστόσο συναισθηματικά ίσως να υπάρξει ένα είδος δυσανασχέτησης ή νευρικότητας, θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας πιέζουν. Δραστήρια και γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε συναντήσεις με πρόσωπα φιλικά αλλά και οικογενειακά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, σήμερα αποκτάτε δύναμη και ανάγκη για αλλαγές, όμως σας συμβουλεύω πρώτα να ερευνήσετε πολύ καλά αν αυτές οι αλλαγές σας συμφέρουν. Κάποια πρόσωπα θα διώξετε, κάποια άλλα θα φέρετε πολύ κοντά σας, αλλά για να μην απογοητευτείτε, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι οι επιλογές σας είναι σωστές. Τα λανθασμένα κριτήρια θα σας οδηγήσουν πάλι πίσω στο μηδέν. Τα ερωτικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα τροχιά με πολύ ευνοϊκά γεγονότα, ετοιμαστείτε για καινούργιες ερωτικές γνωριμίες.