Aφοπλιστικά ειλικρινής ο Τάκης Ζαχαράτος: «Στην αρχή μου έλεγαν “τι είναι τούτο εδώ που εμφανίστηκε; Τι είναι τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag Queen; Βάλτε εσείς όποια ταμπέλα θέλετε»

Όσα εξομολογήθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος

448

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή “Breakfast@star” αλλά και στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και μίλησε για τη ζωή του, την πορεία του και τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος τη φετινή χρονιά βρέθηκε σε ρόλο κριτή στο show “Ελλάδα έχεις ταλέντο” μίλησε για την πορεία του και τη φιλοσοφία ζωής του. Αρχικά, ο showman τόνισε ότι αυτή η εποχή του αρέσει, καθώς όταν εκείνος ήταν μικρός το να πάρει για παράδειγμα ένα αγόρι το πιστολάκι και να στεγνώσει τα μαλλιά του ήταν περίεργο. «Χαίρομαι που αυτή η εποχή έχει απελευθέρωση».

Στη συνέχεια, ο Τάκης Ζαχαράτος δήλωσε: «Δεν έχω προλάβει να καταλάβω πως αυτό που κάνω μπορεί να έχει εμπνεύσει κάποιους. Εγώ απλά έκανα το κέφι μου… Δεν ήθελα και ούτε θέλω να διχάσω κανέναν, ούτε να πω σε κανέναν πώς θα ζήσει. Βγάζω τα καλά μου πιάτα κι όποιος θέλει ας καθίσει να φάμε».

Ακόμα, ο performer μίλησε για την αγένεια, η οποία δεν τον χαροποιεί καθόλου, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα του! «Είμαι τόσο υπερήφανος που ήταν πατέρας μου. Πρόλαβα να του πω όσα ήθελα… Μου είχε πει πως αν φύγει από τη ζωή θέλει να βγω στη σκηνή να παίξω».

Ωστόσο, συνέντευξή του προβλήθηκε και στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τόνισε μεταξύ άλλων: «Στην αρχή της καριέρας μου μού έλεγαν “τι είναι τούτο εδώ που εμφανίστηκε; Τι είναι τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag Queen; Ηθοποιός;”. ‘Ήθελα να υπάρχει ποικιλία. Στο τέλος είπα ότι είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος και δεν θέλω καμία ταμπέλα. Βάλτε εσείς όποια ταμπέλα θέλετε».

Τέλος, αναφέρθηκε στην παράσταση “Έλα μες την αγκαλιά μου” με την οποία θα πραγματοποιήσει περιοδεία ανά την Ελλάδα.