Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (22/04)

370

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές και συγκεκριμένα στις οικονομικές σας εξελίξεις, θα εμφανιστείτε ενθουσιώδεις, θα τον κυνηγήσετε τον στόχο σας. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω σκεφτείτε με ορθολογισμό. Σε θέματα που υπάρχουν εμπόδια δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε, κινηθείτε μεθοδικά, όλα θα πρέπει να γίνουν μέσα σε ισορροπημένα πλαίσια χωρίς ακρότητες. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα, ίσως να προχωρήσετε σε αγορές ή πωλήσεις. Στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τις προοπτικές, να βελτιωθείτε οικονομικά και να εξασφαλίσετε. Ανοίγονται καινούργια ενδεχόμενα, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα αποδειχτούν προσοδοφόρες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, οι όψεις της ημέρας θα σας εξοπλίσουν με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας, να φανερώσετε και να εκδηλωθείτε, τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα πιάσει τόπο. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να αιφνιδιάσετε περνώντας σε απρόσμενες αποκαλύψεις, στόχος σας θα είναι να αποφύγετε το προβλέψιμο. Πρόσωπο που μέχρι τώρα εμφανίζονταν ως φιλικό, θα τολμήσει να σας εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ακμαία, ανέμελη και απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργια όνειρα. Ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό άνοιγμα που θα προκύψει από δικές σας πρωτοβουλίες θα δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, στόχος σας θα είναι να αυξήσετε τα κέρδη σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο, η στάση σας θα είναι κοινωνική, θα σας εμπιστευτούν οι καινούργιοι συνεργάτες που θα αποκτήσετε. Στον οικογενειακό σας τομέα, ένα έντονος διάλογος ίσως να σας κάνει να νιώσετε πως υπάρχει χάσμα μεταξύ σας, θα υπάρξει δυσκολία συνεννόησης και κατανόησης. Προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, προσπαθήσετε να πράξετε με συναισθηματική ωριμότητα, δώστε σημασία στα παράπονα που θα ακουστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές με πολύ θετική κατάληξη. Θερμότητα θα υπάρξει στην καρδιά σας και ο άμεσος τρόπος έκφρασης που θα επιλέξετε, θα φέρει κοντά σας πρόσωπο που από εδώ και περά θα παίξει βασικό ρολό στην ερωτική σας ζωή.  Ερωτικό άτομο από τα παλιά μετανιώνει για λάθη ή για αδιάφορη στάση και έρχεται να δημιουργήσει συνθήκες επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας, ανανεώνεται το σκεπτικό σας, τώρα βασική σας προτεραιότητα θα είναι να διεκδικήσετε και να εξελιχτείτε με στόχο την προσωπική σας βελτίωση επαγγελματική και οικονομική. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν νέες συνεργασίες, οι προτάσεις σας θα είναι ουσιαστικές και άμεσες. Η επαγγελματική σας πορεία μπαίνει σε τροχιά σταθερότητας και μελλοντικής εξέλιξης. Σε κοινωνικό επίπεδο εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, με δεκτικότητα θα χειριστείτε τις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Η αναπτερωμένη σας διάθεση θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας, ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα προσεγγίσετε θα κερδίσει τις συμπάθειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, καινούργιο ερωτικό πρόσωπο θα συνεπάρει την καρδιά σας και επειδή δεν θα φρενάρετε τις παρορμήσεις σας γι αυτό θα έχετε μια πολύ όμορφη κατάληξη. Μια απρόοπτη συνάντηση και συνομιλία θα φέρει νέα ερωτική αρχή στην ζωή σας. Θα γνωριστείτε με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σας. Εμπιστευτείτε τον αυθορμητισμό σας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δε θα είναι κλειστή η μέρα σας, θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, η διάθεση σας θα είναι δραστήρια και επικοινωνιακή, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν καινούργια ενδεχόμενα. Η ανάγκη σας για ηρεμία και ξεγνοιασιά θα δώσει ώθηση στις ενέργειες σας, θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάποια συγκεκριμένα θέματα κυρίως υγείας και ψυχικής ισορροπίας. Τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία και σας ωθούν σε ανισόρροπες πράξεις ή επιλογές. Τη σταθερότητα και την αρμονία θα αναζητήσετε και επειδή οι πράξεις σας θα είναι ανάλογες με τις προσωπικές σας ανάγκες, γι αυτό θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τις αρνητικές συνθήκες. Κοινωνικές συναντήσεις θα σας αναζωογονήσουν, ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία και την εσωτερική σας ισορροπία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα εμφανιστείτε ειλικρινείς, στην στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στόχος σας θα είναι να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σήμερα αποκαλυπτικές συζητήσεις καρδιάς θα σας βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα. Λύση θα φέρετε σε ερωτικό σας ζήτημα δίνοντας τις κατάλληλες εξηγήσεις σχετικά με μια συγκεκριμένη σας πράξη. Έρχεται συναισθηματική σταθερότητα και ερωτική ισορροπία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, συγκαταβατική και πρόθυμη θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να συνεργαστείτε. Λύνεται διαφωνία ή δυσκολία που υπήρχε στον εργασιακό σας χώρο, θα προκύψουν ξεκαθαρίσματα, θα ακουστούν παράπονα και υποσχέσεις. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, θα την δεχτείτε με ευχαρίστηση, σας φανερώνω πως το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει της οικονομικές σας απαιτήσεις. Προσοχή σε σπατάλες και σε ανούσιες αγορές, δείξτε σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Θα έχετε την επιθυμία να ξοδέψετε και να ανανεωθείτε ωστόσο βάλτε κάποιο όριο. Θετικό αποτέλεσμα θα έχουν οι επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα ανοίξουν προοπτική οικονομικής ανόδου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, μια αναλυτική συζήτηση θα αποτελέσει γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος που για κάποιον ανούσιο λόγο είχατε απομακρυνθεί. Εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθάρισμα θα αποτελέσουν την βάση για να στηρίξετε την επανασύνδεση σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, η ξαφνική παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου θα ανάψει σπίθα στην καρδιά σας, θερμά λόγια δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε προσωπικό ραντεβού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μεθοδική και ειρηνική θα είναι η στάση σας, οι αντιξοότητες και τα εμπόδια δε θα πρέπει να σας απογοητεύσουν. Σήμερα δε θα έχετε καμία διάθεση να φθείρετε την ψυχολογία σας, θα αναζητήσετε ψυχικές διεξόδους, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η ανανέωση. Σε οικογενειακά σας θέματα, αν είστε τσακωμένοι με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική και όχι αντιδραστική. Κλείνουν με ενθαρρυντικό αποτέλεσμα χρηματικές υποθέσεις ή διακανονισμοί, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Τα χρήματα που θα εισπράξετε προσπαθήστε να τα χειριστείτε με σύνεση. Εσείς που βρίσκεστε σε στάδιο διαπραγματεύσεων, οι πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε με ορθολογισμό, δε θα αποδειχτούν λάθος οι επιλογές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Εσείς οι συζητήσιμοι Παρθένοι θα έχετε ευχάριστους διαλόγους στην επικοινωνία σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε ένα είδος μικρής ερωτικής εξομολόγησης και αν ανταποκριθείτε αναλόγως, τότε πολύ σύντομα θα περάσετε σε ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης. Έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές, που τελικά θα σας βγουν σε καλό. Επανέρχονται παλιά θερμά αισθήματα, μπαίνει σε τάξη η συναισθηματική σας κατάσταση και ανοίγετε δρόμος σταθερού ερωτικού δεσμού.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα οι σκέψεις που θα κάνετε ενδεχομένως να κλονίσουν την αυτοπεποίθηση σας, δε θα έχετε λόγο να εστιάσετε σε απογοητεύσεις και αρνητικές εκδοχές. Τα συμβάντα θα σας φέρουν ανοίγματα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε το πλαίσιο μια συγκεκριμένης επαγγελματικής σας συνεργασίας, αν υπάρχουν όροι γίνονται πιο ευνοϊκοί, συμφέρουσες θα είναι οι διαφοροποιήσεις που θα προκύψουν. Επικοινωνιακή θα είναι η μέρα σας, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, θα ανοίξουν καινούργιες προοπτικές θετικής εξέλιξης αρκεί να έχετε την αισιοδοξία και τη θέληση να δώσετε έκταση στις επαφές που θα προκύψουν. Η μέρα σας θα είναι γεμάτη, θα επικοινωνήσετε και να συναντηθείτε με φίλους, με συγγενικά ή αγαπητά σας πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να γίνετε εκφραστικοί, παρορμητικοί, και ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Δεν θα λείψει από την σημερινή μέρα ούτε το φλερτ ούτε η πρόκληση, γι’ αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και αξιοποιήστε τα ευχάριστα ερωτικά συμβάντα που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουργια ερωτική σχέση, δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία, να γίνει δεσμός ζωής με ευχάριστες μελλοντικές προδιαγραφές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εσείς οι απογοητευμένοι αποφύγετε να δώσετε έκταση στον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης, θα σας δοθεί το έναυσμα να πάρετε τα πάνω σας. Εσείς οι δυναμικοί δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να προχωρήστε σε οικονομικές διεκδικήσεις, θα βρείτε πρόσφορο το έδαφος, θα υπάρξει θετικό άνοιγμα. Εσείς που θέλετε να ανοίξετε κουβέντα σχετικά με την αύξηση του μισθού σας ή των εισπράξεων σας, θα καταφέρετε να λάβετε θετικές απαντήσεις, οι υποσχέσεις που θα ακούσετε θα είναι αισιόδοξες. Εκφραστικότητα θα έχει ο λόγος σας, άνεση θα υπάρχει στη στάση σας, σε τυχόν διαπραγματεύσεις το αποτέλεσμα θα φτάσει το προσδοκώμενο. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες συναντήσεις, η αισιοδοξία που θα σας διακατέχει θα ανοίξει νέες προοπτικές σε θέματα κοινωνικών γνωριμιών. Διατηρήστε τη διάθεση σας θετική, θα προκύψουν ευχάριστα συμβάντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα είστε συνεννοήσιμοι, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε αυτά που θα σας που και θα σας δείξουν. Τώρα θα αποβάλλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί με έντονη την ανάγκη για επανασυνδέσεις. Για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση και όχι τελική απομάκρυνση. Η απόφαση σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, θα δημιουργήσει καινούργια και πολύ έντονα συναισθηματικά γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τους στόχους σας, ανανεώνεστε και διαφοροποιείτε τα μελλοντικά σας πλάνα. Βασική σας ανάγκη θα είναι η οικονομική ευχέρεια και σταθερότητα, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας, αυτή τη φορά οι στόχοι σας θα είναι πιο συγκεκριμένοι. Στα λόγια και τις προτάσεις σας θα βρείτε αποδοχή και έγκριση ωστόσο αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες, καλό θα είναι να μην σταθείτε μόνο στην επιφάνεια, ερευνήστε και φτάστε στο βάθος των καταστάσεων. Οι υποσχέσεις σας θα πρέπει να είναι βάσιμες και όχι παρορμητικές, στοχεύστε στην αποτελεσματική κατάληξη. Εσείς που αυτή τη στιγμή είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας κυνηγήστε την τύχη σας, στείλτε τα βιογραφικά σας, οι προσπάθειες σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ομαλή και ήρεμη θα είναι η επικοινωνία σας, διπλωματική και μεθοδική θα είναι η στάση σας ως προς το ταίρι σας. Σήμερα στόχος σας θα είναι να περάσετε μια όμορφη και ερωτική ημέρα, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας γι αυτό δεν αποκλείεται να προβείτε σε ασυνήθιστες προτάσεις. Θα εμφανιστεί άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, εκδηλώστε άφοβα την έλξη που θα νιώσετε για το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Καλό θα είναι να αποφύγετε τον αρνητισμό και τις απογοητευτικές σκέψεις. Ίσως για την ώρα σε κάποια θέματα να μην υπήρξε ικανοποιητικό αποτέλεσμα ωστόσο δε θα πρέπει να σκεφτείτε απαισιοδοξία, τις προσπάθειες σας αν τις συνεχίσετε θα δείτε πως υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής και βελτίωσης. Σήμερα θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ενδεχομένως να λείπει η επιμονή και η αποφασιστικότητα, σας δίνω τη συμβουλή να μη δώσετε έκταση σε σκοτεινές εκδοχές. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε ανικανοποίητοι, πρακτικά ίσως να πέσετε σε αδράνεια. Για σήμερα τουλάχιστον να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, διατηρήστε κοινωνική τη διάθεση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, εσείς οι ίδιοι θα κινήσετε τα νήματα για βαθιά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, δεν θα φοβηθείτε να κάνετε δηλώσεις ή να δώσετε υποσχέσεις μόνιμης δέσμευσης. Απελευθερωμένοι και πολύ εκδηλωτικοί θα φανείτε σε ερωτικά θέματα, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς. Θερμές εξομολογήσεις που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξει τις συνθήκες του ερωτικού σας κατεστημένου, δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε έναν νέο τρόπο ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, θα ανακαλύψετε γεγονότα και καταστάσεις που ενδεχομένως να τα αγνοούσατε ως τώρα, κρυφές υποθέσεις θα βγουν στο φως, θα φέρουν αναθεωρήσεις τόσο στο σκεπτικό σας όσο και στις αποφάσεις σας. Τώρα θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε τα θέματα από την αντικειμενική τους πλευρά, θα εστιάσετε στη θετική όψη. Θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, βγαίνετε από αυταπάτες που διατηρούσατε εδώ και αρκετά καιρό, τα νέα δεδομένα θα αλλάξουν τις απόψεις σας που έχετε για κάποια συγκεκριμένα άτομα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλάβατε ποιον αξίζει να εμπιστευτείτε και ποιον όχι, ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε οριστικά σχέσεις ή συνεργασίες. Σήμερα μια συνάντηση θα αποτελέσει αφορμή μεγάλων αλλαγών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, τώρα θα έχετε την διάθεση να ανοιχτείτε και να εκφραστείτε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και αρκετά συναισθηματικοί, με έντονη την διάθεση να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε σε εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν έχει πλέον σκοπό να κρατά κρυφή την εξάρτηση του για εσάς. Προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Έμπνευση θα έχετε εσείς οι προσωπικότητες καλλιτεχνικής φύσης, πλούσιος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Να περιμένετε ευχάριστα συμβάντα, θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε αισθηματικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας είτε από μηνιαία έσοδα, είτε από επιπλέον απροσδόκητα κέρδη. Σήμερα θα δοθεί ικανοποιητική λύση σε οικονομικό πρόβλημα που σας δημιουργούσε άγχος για την μελλοντική σας πορεία. Ανεβαίνει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι επαγγελματικές σας σχέσεις, κλίμα συνεργασίας θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο. Δώστε σημασία στην πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει η δυνατότητα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές, ουσιαστικά θα πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως εποικοδομητικό άνοιγμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα κινηθείτε με βάση την καρδιά και την έλξη, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και αυθόρμητους. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση με πρώην ερωτικό σας ταίρι, αποκαλύψτε τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψει επανένωση μελλοντικών προδιαγραφών.