Stuttgard Open : Εγκατέλειψε η Σάκκαρη στον αγώνα της με τη Siegemund (video)

H Μαρία Σάκκαρη δεν ένιωθε καλά και εγκατέλειψε στα μέσα του 2ου σετ, στην αναμέτρησή της με τη Laura Siegemund στην Στουτγκάρδη.

404

Δεν ξεκίνησε ιδανική η σεζόν στο χώμα για τη Μαρία Σάκκαρη, που στον πρώτο της αγώνα στη Στουτγκάρδη εγκατέλειψε όταν ήταν πίσω με 4-6, 1-3 από τη Laura Siegemund, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν ο εαυτός της, ούτε μπορούσε απ’ ότι φάνηκε να παίξει στο 100% της.

H Μαρία, που είχε ζητήσει να δει τον φυσιοθεραπευτή μετά το τέλος του 1ου σετ, δεν φάνηκε να έχει κάποιο μυικό πρόβλημα, αλλά περισσότερο κάποια αδιαθεσία. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πλησίασε το καλύτερό της επίπεδο.

Μετά την απώλεια του 1ου σετ, που ήρθε έπειτα από ένα κακό service game και το break που δέχτηκε στο 10ο game, είχε ένα break point για να κάνει πρώτη το break στο 2ο σετ. Η Siegemund το έσβησε και κράτησε το σερβίς της για να περάσει μπροστά, ενώ στη συνέχεια η 34χρονη Γερμανίδα έκανε και το break, για να περάσει μπροστά με 3-1 και να τελειώσει τον αγώνα, αφού η Ελληνίδα παίκτρια δεν είχε λόγο να συνεχίσει μετά απ’ αυτό.

Μπορεί να μην ήθελε να έρθει μ’ αυτόν τον τρόπο, αλλά ήταν η μεγαλύτερη νίκη που έχει πετύχει από το 2017 η Siegemund, η οποία έχει αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών στο γόνατό της στην καριέρα της και τον τελευταίο χρόνο ειδικά δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει τα πατήματά της. Μόλις χθες, πέτυχε την πρώτη της νίκη στο tour μετά από 10 μήνες περίπου.

Με την πολύ μεγάλη πρόκριση που πήρε σήμερα, μπήκε στα προημιτελικά του Porsche Tennis Grand Prix στην Στουτγκάρδη, όπου θα αντιμετωπίσει τη Liudmila Samsonova. Η Ρωσίδα έκανε την έκπληξη νωρίτερα, κερδίζοντας την Karolina Pliskova με 6-4, 6-4.