Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε δράσεις από κοινού με το Επιμελητήριο Πιερίας για την τόνωση της τοπικής αγοράς

431

Τη Μεγάλη Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, κος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, βρέθηκαν στο ειδικό περίπτερο του Επιμελητηρίου στον πεζόδρομο της Κατερίνης. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Π.Ε. Πιερίας, κατανοώντας την ανάγκη τόνωσης της τοπικής αγοράς, προχώρησαν από κοινού σε μία δράση προσέλκυσης των καταναλωτών, με σκοπό την ενίσχυση των τοπικών καταστημάτων εν όψει των ημερών του Πάσχα.

Η κα Μαυρίδου, η οποία βρέθηκε στο περίπτερο, είχε την ευκαιρία να μοιράσει πασχαλινά δώρα στους καταναλωτές, ενώ ταυτόχρονα συνομίλησε μαζί τους λαμβάνοντας θετικά μηνύματα και σχόλια για την εν λόγω δράση, που φάνηκε ήδη από την πρώτη μέρα πως έχει μεγάλη ανταπόκριση στους συμπολίτες μας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας αφουγκράζεται την ανάγκη ενίσχυσης των τοπικών καταστημάτων και είναι πάντα κοντά σε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο τη στήριξη της αγοράς της περιοχής μας, η οποία τόσο λόγω της πανδημίας, όσο και λόγω των ανατιμήσεων έχει πληγεί και χρειάζεται δραστικές λύσεις για την ουσιαστική τόνωσή της.