Ο άγνωστος «γιος» της Πάολας: Το μικρό αγόρι που η μάνα του πέθανε όταν ήταν μωρό και τον έχει σαν παιδί της

793

Μπορεί η Πάολα να έχει βιολογικά ένα παιδί λίγοι γνωρίζουν όμως ότι υπάρχει ένα μικρό αγόρι που είναι σαν γιος της τραγουδίστριας.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Πάολα προσφέρει απλόχερα αγάπη και τρυφερότητα χωρίς να ζητά αντάλλαγμα.

Η λαϊκή τραγουδίστρια ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από τις απανωτές απώλειες στη ζωή της, όπως ήταν ο πατέρας της και ο Παντελής Παντελίδης που έφυγε πριν λίγα χρόνια από τη ζωή και με τον οποίο είχε άριστες σχέσεις.

Ωστόσο, η απώλεια που της έχει στοιχίσει περισσότερο είναι η κολλητή φίλη και κουμπάρα της, Γεωργία Ζησάκη. Πρόκειται για την 28χρονη σύζυγο του μαέστρου, Γιώργου Νάτσιου. Ο μαέστρος με την κολλητής της Πάολα έχουν ένα μικρό γιο στον οποίο η Πάολα στέκεται σαν μάνα. Ο μικρός Άγγελος είναι ο γιος που η Πάολα δεν έχει αποκτήσει.

«Η Πάολα δεν θα τον ξεχωρίσει από την Παολίνα. Θα τον φροντίσει σαν δεύτερη μητέρα με όλες της τις δυνάμεις. Στα μάτια του βλέπει την Γεωργία, τον πατέρα της, τον Παντελή…» αναφέρει την εφημερίδα Spirto άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας​, επισημαίνοντας πως η Πάολα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του μικρού Άγγελου, ο οποίος έμεινε ορφανός από μαμά.