Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στην έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκαφών Optimist U13

406

Το Σάββατο, 16 Απριλίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκαφών Optimist U13 στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης. Σε αυτήν την εντυπωσιακή εκδήλωση που φωτίστηκε από τα χαρούμενα χαμόγελα των παιδιών που ήρθαν από όλη την Ελλάδα εκπροσωπώντας τους συλλόγους τους, συμμετέχουν 35 όμιλοι από Ελλάδα και Κύπρο και στο σύνολο 239 μικροί ιστιοπλόοι 7 έως 12 ετών.

Το πρωτάθλημα συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, τον ΝΟΚΑΤ και το Δήμο Κατερίνης, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, όπως επίσης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, η οποία είναι πάντοτε παρούσα και στηρίζει τόσο μεγάλα αθλητικά γεγονότα που προάγουν το πνεύμα του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, αλλά ταυτόχρονα προβάλλουν και την Πιερία σε όλη την Ελλάδα, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως μπορεί να φέρει εις πέρας τέτοιου βεληνεκούς πρωταθλήματα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας χαιρέτησε την εκδήλωση, ενώ μετέφερε τη στήριξη και τις ευχές του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κου Απόστολου Τζιτζικώστα. Η κα Μαυρίδου συνεχάρη τον πρόεδρο του ΝΟΚΑΤ, κο Κώστα Καρυώτη, το Δ.Σ. του ομίλου, όλους τους συνδιοργανωτές, όπως επίσης και τους εθελοντές για την άψογη οργάνωση, ενώ ευχήθηκε από καρδιάς κάθε επιτυχία σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.