Ρούλα Κορομηλά: Οι τέσσερις γοητευτικοί επώνυμοι άνδρες που κατέκτησαν την καρδιά της

Η αγαπημένη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια με τον Νάσο Γαλακτερό, μια σχέση που είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας.

549

H Ρούλα Κορομηλά εκτός από πολύ πετυχημένη παρουσιάστρια είναι και μια γυναίκα που αγαπήθηκε πολύ, τόσο από το κοινό, όσο και από τους άνδρες που βρέθηκαν στο πλευρό της.

Η αγαπημένη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια με τον Νάσο Γαλακτερό, μια σχέση που είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η είδηση του χωρισμού τους επτά χρόνια μετά την κοινή ζωή τους έγινε πρώτο θέμα σε όλες τις εφημερίδες της εποχής.

Ο Νάσος Γαλακτερός δεν ήταν όμως ο μόνο διάσημος άνδρας που κατάφερε να γοητεύσει την Ρούλα Κορομηλά. Η ίδια είχε σχέση παλιότερα και με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, την εποχή μάλιστα που βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του.

Εκείνη ήταν ακόμα γραμματέας στην Κρατική Τηλεόραση και εκείνος από τους γοητευτικούς άνδρες της Ελλάδας με δεκάδες γυναίκες να λιώνουν για ένα του βλέμμα. Η κοινή τους πορεία τελείωσε στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Ο επόμενος διάσημος και γοητευτικός κύριος που κέρδισε την καρδιά της ήταν ο Άγγελος Διονυσίου. Η Ρούλα Κορομηλά είχε πια αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της και ο Άγγελος Διονυσίου είχε ήδη διαγράψει σημαντική πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Η σχέση τους ήταν σύντομή και δεν είχε την εξέλιξη που και οι δύο θα ήθελαν.

Ο πιο γνωστός ίσως έρωτας της Ρούλας Κορομηλά ήταν ο Στέφανος Σαρτίνι. Ο Ιταλός σκηνοθέτης ήταν έξι χρόνια στο πλευρό της Ρούλα Κορομηλά και οι δύο τους έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα που άφησε εποχή. Η Ρούλα Κορομηλά μιλώντας για τον Σαρτίνι, έχει δηλώσει πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες της.