Κλειδώνουν οι εκλογές στις 29 Μαΐου; – Έντονη φημολογία στα πολιτικά γραφεία

224

Επιστρέφει εκ νέου το σενάριο για εκλογές στις 29 Μαΐου για να διακοπεί η δημοσκοπική «κατρακύλα» του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και πριν συνειδητοποιήσει μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας ότι η διαβίωσή της λόγω της ακρίβειας θα καταστεί εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη.

Υπάρχουν κάποιοι σοβαροί λόγοι που θα μπορούσαν να αποδώσουν πολιτικό κέρδος στη Νέα Δημοκρατία εάν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκήρυσσε εκλογές στο τέλος του Mαΐου.

Πλέον οι πιέσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολλές και τα «καμπανάκια» που του χτύπησαν οι δημοσκόποι… ακούστηκαν στο Μαξίμου. 
Η αλήθεια για την κατάσταση που επικρατεί ειπώθηκε… στον ΣΚΑΪ, εκεί που ο Άρης Πορτοσάλτε παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση «τρώει ξύλο» σε κρυφές και φανερές δημοσκοπήσεις, ενώ την επόμενη ημέρα και ο Δημήτρης Οικονόμου είπε ότι εάν «φάει και άλλο ξύλο δεν θα μπορέσει να σηκωθεί».

Η τελευταία φράση είναι αυτή που έχει σημάνει συναγερμό στο Μαξίμου, καθώς γνωρίζουν ότι εάν δεν αλλάξει άμεσα κάτι η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.

Ανατροπή: Πιθανόν εκλογές μέσα στον επόμενο μήνα – Πιέσεις σε Κ.Μητσοτάκη
Το παραδέχεται και ο Α.Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση τρώει ξύλο σε μυστικές και φανερές δημοσκοπήσεις»!

Οι δημοσκοπήσεις πλέον δείχνουν ότι τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας έχουν καταρρεύσει και κάθε μέρα πέφτουν όλο και περισσότερο, ενώ από την άλλη παρατηρείται μια μικρή άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ. Η διαφορά των δύο κομμάτων αυτή τη φορά είναι μικρή και στη Νέα Δημοκρατία γνωρίζουν ότι εάν υπάρξει άλλη μια κρίση τότε το πιο πιθανό είναι να χάσουν την πρώτη θέση (όχι ότι είναι βέβαιη αυτή τη στιγμή).

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, όπως ήδη σας αποκάλυψε το pronews.gr, πιέζει έντονα τις τελευταίες ημέρες τον πρωθυπουργό να κηρύξει άμεσα εκλογές, καθώς ακόμη και τον Σεπτέμβριο θεωρούν ότι θα είναι αργά.

Οπότε το σενάριο για εκλογές στις 29 του Μαΐου δεν φαντάζει καθόλου απίθανο.

Ίδωμεν λέμε εμείς στο pierianews.gr!!