Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει επίσημα στο GNTM και αυτές είναι οι στιγμές που μας έχουν μείνει αξέχαστες

448

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο GNTMκαι το comeback της ήταν κάτι που φημολογούνταν εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα, έγινε και επίσημο με την ανακοίνωση του Star!

Ο πέμπτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα από τη νέα σεζόν και το Star αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές. Πέρα από τους διαγωνιζόμενους που θα είναι πλέον μόνο γένους θηλυκού με διευρυμένα τα όρια ηλικίας, στο δυναμικό του show θα δούμε και άλλα πρόσωπα.

Η Βίκυ Καγιά κατέχει την μόδα, όσο λίγες στην Ελλάδα. Στο βιογραφικό της δεκάδες εξώφυλλα, φωτογραφήσεις, καμπάνιες μόδας αλλά και αρκετά χιλιόμετρα σε πασαρέλες τόσο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Εκτός αυτού όμως, η Βίκυ Καγιά ήταν και ένα πρόσωπο που είχε χαρίσει μοναδικές στιγμές στο GNTM με τις ατάκες, τα τραγούδια και τα επιφωνήματα θαυμασμού της.

Σίγουρα η επιστροφή της στο reality μόδας θα κεντρίσει τόσο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού όσο και των social media, με τους χρήστες να ανυπομονούν να σχολιάζουν τις… φωνητικές της ικανότητες!

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της στο GNTM, το TLIFE συγκέντρωσε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της που θα μας μείνουν αξέχαστες!

Η Βίκυ Καγιά ήξερε πώς να ασκήσει κριτική στα επίδοξα μοντέλα αλλά και πώς να τους χαρίσει θετικά σχόλια… με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η fashion expert όταν της αρέσει κάτι… ξέρει πώς να το εκφράσει! Μπορεί μερικές φορές να ήταν λιγάκι παραπάνω… υπερβολική, ωστόσο μας χάρισε μοναδικές viral στιγμές που τις θυμόμαστε έως και σήμερα.

Σίγουρα μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της Βίκυς Καγιά σε παλαιότερο GNTM ήταν η μέρα που τραγούδησε… Mary Poppins! Ως μητέρα δύο παιδιών, η Βίκυ παίζει στα χεράκια της τα παιδικά τραγούδια και με το «Supercalifragilisticexpialidocious» έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Βίκυ Καγιά ήξερε να αυτοσαρκάζεται αλλά και να σχολιάζει με χιούμορ… τις κακοτοπιές που έχει περάσει το GNTM. Όπως παραδείγματος χάριν… όταν έπεσε το σύστημα και έβγαλαν δύο νικήτριες: την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο.

Είναι γεγονός ότι η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στον αγαπημένο της ρόλο και οι απανταχού θαυμαστές του GNTM ανυπομονούν για νέες, απολαυστικές και viral στιγμές!