Χανιά | Πανικός από μπαλωθιές έξω από καφέ – μπαρ τα ξημερώματα στην Σούδα

Χειροπέδες σε 34χρονο για άσκοπους πυροβολισμούς

387

Άνδρας που βρισκόταν σε καφενείο στην περιοχή της Σούδας, βγήκε από το μαγαζί και πυροβόλησε άσκοπα στον αέρα, προκαλώντας πανικό στους θαμώνες και στους κατοίκους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Απριλίου κατά τις 4.

Ο 34χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, οδηγήθηκε στο τμήμα λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής, μετά από καταγγελία κατοίκων.

H επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη χθες (14.04.2022) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (14.04.2022) πρώτες πρωινές ώρες, άγνωστος δράστης έξω από επιχείρηση προέβη στην ρήψη άσκοπων πυροβολισμών.

Από την αστυνομική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ό ανωτέρω ημεδαπός είχε προβεί στην ρήψη άσκοπων πυροβολισμών.

Άμεσα αναζητήθηκε και συνελήφθη και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ημεδαπό βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πιστόλι.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.