Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (14/04)

366

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Δία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η ημέρα θα έχει μία διάθεση υπερβολής και είναι πάρα πολύ πιθανό να μην είναι εύκολο να κρατήσεις ισορροπία στα συναισθήματα, τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να κινηθείς «στα άκρα» σήμερα, είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά ζητήματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Απελευθερώνονται επιθυμίες και ανάγκες, ανακτάτε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, θα περάσετε σε ένα βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε, και θα προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, από οικονομικής απόψεως θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα, ωστόσο οι παρούσες συνθήκες ίσως να σας δυσκολέψουν να πάρετε μια οριστική απόφαση. Σας συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στο δίλλημα σας, μην κινηθείτε υπό πίεση. Η επικοινωνιακή και οργανωτική σας διάθεση θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Κλείνουν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις σας, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στις συνομιλίες σας

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε τα περαστικά βλέμματα, γοητευτική θα είναι η εμφάνιση σας, ελκυστικό το στυλ σας, αν βάλετε στόχο μια νέα γνωριμία να είστε σίγουροι πως θα σας έρθει στο πιάτο. Δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο απ’ τα παλιά να επικοινωνήσει μαζί σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που θέλετε να απαγκιστρωθείτε από τα παλιά, καλό θα είναι το δηλώσετε χωρίς υπεκφυγές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, θα αναθεωρήσετε σχετικά με υποχωρήσεις ή υποσχέσεις. Βελτιώνονται οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρξει ισορροπία στις συναδελφικές σας συνομιλίες. Σε τάξη βάζετε τις υποχρεώσεις σας, διεκπεραιώνετε θέματα εργασίας που σας δημιουργούσαν άγχος. Η διάθεση σας για ανέμελες δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε προτάσεις φιλικές, ενδιαφέρον θα δείξετε για διαφόρων ειδών κοινωνικές συναναστροφές. Δείξτε ωριμότητα σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα άτομα που εμπιστεύεστε. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα να φροντίστε για την υγεία σας, ψυχική και σωματική, ασχοληθείτε με χόμπι που σας ξεκουράζουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, πολύ θερμή η ερωτική σας στάση. Σήμερα δεν θα θελήσετε να προβληματιστείτε, στόχος σας θα είναι να ηρεμήσετε και να απολαύσετε με το ταίρι σας, το ερωτικό κλίμα που θα δημιουργηθεί. Βασική σας επιθυμία θα είναι να διατηρήσετε ήρεμη την ψυχολογία σας, η μέρα σας θα κυλήσει ευχάριστα και με συναισθηματική ισορροπία. Σε τυχαίο χώρο ένα πρόσωπο θα σας εντοπίσει, να είστε σίγουροι πως θα βρει τρόπο να ανοίξει κουβέντα μαζί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα δείξτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, για εσάς που ψάχνετε εργασία είναι πολύ πιθανόν να ανοιχτεί νέα προοπτική. Αναζητήστε σταθερότητα, κρατήστε συνεργάσιμες τις διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα κλείσουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Σήμερα οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη γι’ αυτό μιλήστε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις καθυστερήσεις και τις αναβολές. Οξυδερκείς θα φανείτε σε οικονομικά ζητήματα, με σύνεση θα σκεφτείτε τις περιπτώσεις που απαιτούν ρίσκο. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί στους χώρους που θα κινήστε, προσπαθήστε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Έρχονται ανοίγματα για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, ίσως να χρειαστεί να φανείτε άμεσοι και αποφασιστικοί, αποφύγετε το άγχος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα σας εξοπλίσει με γοητεία και έντονο ερωτικό ταπεραμέντο. Σήμερα θα αναζητήσετε χαλαρές ερωτικές επαφές, χωρίς πιέσεις και ευθύνες, η στάση σας ναι μεν θα είναι ερωτική, ωστόσο την καρδιά σας ενδέχεται να την κρατήσετε κλειστή. Μια ευχάριστη συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα εξελιχτεί μέσα σε κλίμα εντόνως ερωτικό. Η νύχτα σας, κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσει με απρόσμενο και ιδιαιτέρως θερμό ερωτικό συμβάν, που καλό θα είναι να μην σας βρει απροετοίμαστους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί, και αποτελεσματικοί, συνεννόηση θα υπάρξει με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, οι αποφάσεις σας θα είναι συνετές και ορθολογικές, δεν θα υπάρξουν επιπολαιότητες ή ακραίες πράξεις. Ευχάριστη θα είναι η διάθεση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Στις συζητήσεις σας θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, με τη θετική σας στάση και τη συγκαταβατική σας διάθεση θα καταφέρετε να δώσετε βάθος και έκταση στις συνομιλίες σας. Εσείς οι απογοητευμένοι ή κοινωνικά αποτραβηγμένοι θα λάβετε τηλεφωνήματα, θα γίνουν προτάσεις που θα φέρουν ανατροπές στον τρόπο σκέψης σας. Ανάγκη σας θα είναι να επικοινωνήσετε και να εκδηλωθείτε, δε θα κρατήστε τη στάση σας κλειστή, ανανεώνεται η διάθεση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη και την επιθυμία να βγάλετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας πλήγωσαν ή που δεν κατάφεραν να σας προσφέρουν συναισθηματικά αυτό που αναζητάτε. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη απαισιόδοξες σκέψεις, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τη ζωή σας, να ξεκινήσετε έναν ολοκαίνουργιο ερωτικό κύκλο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δημιουργική πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε και αν υπάρχει ανοιχτή χρηματική διαπραγμάτευση θα κλείσει υπέρ σας. Περάστε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε τον στόχο σας και μάλιστα με τρόπο που θα ανοίξει δίοδο μελλοντικής εξέλιξης. Κινηθείτε αποφασιστικά, οι φιλοδοξίες σας θα βρουν τρόπο υλοποίησης, μην αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες. Ίσως να αλλάξετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν, τώρα θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε επίμαχα ζητήματα, συγκατάβαση και διπλωματία θα έχουν οι ενέργειες σας. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να διορθώσετε λάθη, να διαφοροποιήσετε δεδομένα που ταλαιπωρούν την ψυχολογική σας κατάσταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα ηλιοφάνεια και έντονη θερμότητα θα φέρει στην καρδιά σας μια συνάντηση, που θα καταφέρει να αλλάξει όχι μόνο τη μέρα σας, αλλά και την από εδώ και περά καθημερινότητα σας. Κάποιο πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό ενδιαφέρετε ερωτικά για εσάς, θα καταφέρει να τρυπώσει στη ζωή σας. Αν βασική σας επιθυμία είναι να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο τότε περάστε σε προσεγγίσεις, σήμερα θα είστε σε θέση να εντυπωσιάσετε και να μαγνητίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αισιοδοξία και ψυχική ανανέωση θα νιώσετε, θα διαφοροποιήσετε τις εκδοχές και τις προβλέψεις σας, φεύγει η αρνητικότητα και η ηττοπάθεια. Τα εργασιακά και οικονομικά σας ζητήματα θα τα χειριστείτε με τακτική και μέθοδο, τίποτα δε θα αφήσετε στην τύχη, η σωστή σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε τις καταστάσεις. Ισορροπία και συναισθηματική σταθερότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και τα οικογενειακά σας πρόσωπα, κατόπιν αναλυτικών συζητήσεων παίρνετε από κοινού αποφάσεις, το κλίμα θα είναι συνεννοήσιμο. Η σκέψη σας θα είναι μεθοδική, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές, σύνεση θα υπάρξει στις κινήσεις σας. Επιφυλακτικές θα είναι οι επαγγελματικές σας ενέργειες δε θα θελήσετε σε καμιά περίπτωση να κινηθείτε επιπόλαια, ενδεχομένως να προσπαθήσετε να καθυστερήσετε απαντήσεις ή προτάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας φέρει ήρεμες ερωτικές στιγμές, θα αφεθείτε στα συμβάντα με συναισθηματισμό, έλξη, ίσως και πάθος. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτικούς στόχους, η εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου, θα μπορέσει όχι μόνο να εξιτάρει τα ερωτικά σας γούστα, αλλά και να αναποδογυρίσει τον τρόπο σκέψης σας. Τώρα θα πάρετε την απόφαση να ξεφύγετε από ερωτικά πρόσωπα ή σχέσεις, που δεν έχουν πλέον τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ηρεμία και αρμονία θα αναζητήσετε στις επαφές σας επαγγελματικές ή οικογενειακές. Η λογική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να λύσετε θέματα που σας προκαλούν άγχος ή αβεβαιότητα. Στις συζητήσεις σας θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα εκφράσετε ελεύθερα και ανοιχτά τις απόψεις σας. Εσείς οι δυσαρεστημένοι προσπαθήστε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που κλονίζει την εμπιστοσύνη σας, κάντε το βήμα να εμβαθύνετε στα εσωτερικά ψυχολογικά σας συμπλέγματα. Τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την άκρη του νήματος, θα οδηγηθείτε σε δυναμικές αποφάσεις που θα είναι σωστές. Κλείνει ένα αρνητικό κεφαλαίο στη ζωή σας, αναθεωρείτε ανασυγκροτήστε και περνάτε σε νέο ξεκίνημα. Προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από τις παρελθοντικές αποτυχίες, πιστέψτε πως όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα αναθερμάνει τις διαθέσεις σας, ως προς το ταίρι σας θα είστε εκδηλωτικοί, ερωτικοί ίσως και κάπως απρόβλεπτοι. Σήμερα ντυθείτε, στολιστείτε, επιμεληθείτε το στυλ σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας ερωτευτεί πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από την εμφάνιση σας ή που εσείς θα εντυπωσιαστείτε από το στυλ και την προσωπικότητα του. Αν αναζητάτε καινούργιες ερωτικές περιπέτειες, τότε μπείτε ορμητικά στο παιχνίδι, που η τύχη θα σας δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα εμβαθύνετε στις καταστάσεις και στα συναισθήματα, θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε και να καταλάβετε. Βαρύτητα θα δώσετε στην εξέλιξη των σχέσεων σας, θα αναζητήσετε εποικοδομητική συνεργασία, ειλικρίνεια, και εμπιστοσύνη. Οξυδέρκεια και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας επαφές, όσο και στις προσωπικές. Θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον, από τη στάση σας θα λείπουν τα ξεσπάσματα και τα αλλοπρόσαλλα σκαμπανέβασμα. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε στις περιπτώσεις που υπάρχουν κενά ή μπερδεμένα σημεία, μιλήστε με ευθύτητα και ειλικρίνεια αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από άσκοπους προβληματισμούς ή αβάσιμες αμφιβολίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Ερωτικοί, αισθαντικοί και μοιραίοι θα είστε φίλοι μου Σκορπιοί. Η σημερινή μέρα σας δώσει τη δυνατότητα να τραβήξετε την προσοχή πολλών, σήμερα θα κινητοποιήσετε τα κατάλληλα βλέμματα. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν κρατήσετε θετική στάση τότε θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τα παλιά και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να διαγράψετε μια και καλή το αρνητικό παρελθόν σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η ανάγκη σας για ηρεμία και ισορροπία θα απελευθερώσει τη σκέψη σας, ενδεχομένως να σας ωθήσει προς την φιλοσοφία καταλήγοντας σε μια σφαιρική άποψη για τη ζωή σας. Σήμερα δεν θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα μεμονωμένα γεγονότα αλλά με το γενικό αποτέλεσμα των πράξεων σας και κυρίως των επιλογών σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξει καινούργια πρόταση εποικοδομητική και δημιουργική. Οι συγκυρίες θα φέρουν καινούργια ανοίγματα που θα πρέπει να βρουν ανανεωμένη τη διάθεση σας και όχι προσκολλημένη στις παλιές αποτυχίες. Εσείς που θέλετε να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις προσπαθήστε να σκεφτείτε ορθολογικά και να κινηθείτε ισορροπημένα, τα γεγονότα θα μπορούν να τονώσουν την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας. Αξιοποιήσετε μεθοδικά τα χρήματα που θα εισπράξετε, αποφύγετε τις σπατάλες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να κατακτήσετε, να υπερισχύσετε και να ξεχωρίσετε. Κάποιο πρόσωπο θα πολιορκήσετε ερωτικά, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Ανέμελη ίσως και κάπως ατίθαση θα χαρακτηριστεί η ερωτική σας συμπεριφορά, θα βρεθείτε στο επίκεντρο προσώπων που ήδη ενδιαφέρονται για εσάς ερωτικά, αλλά δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις από μια γνωριμία με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Το γοητευτικό παρουσιαστικό σας δεν επρόκειτο να περάσει απαρατήρητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Βάζετε τέλος στις χρονοτριβές, θα νιώσετε την ανάγκη για σταθεροποίηση και άμεση πρακτική δράση. Ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε είναι να ασφαλίσετε τα εισοδήματα σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός και επίμονη προσπάθεια. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, ωστόσο για να μην βρείτε φραγμούς στους σχεδιασμούς σας θα πρέπει να κινηθείτε με υπομονή κι όχι με βιασύνη. Οι προβληματισμένοι βρίσκετε νέους διεξόδους τόσο σε εργασιακά θέματα όσο και σε οικονομικά, βάζετε σε τάξη τις υποθέσεις σας. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας, η εσωτερική σας ορμή θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο προσοχή στον δείχτη επικινδυνότητας, καλό θα είναι να μην βγείτε έκτος ορίων. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από πρόσωπα που φρενάρουν τη δράση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Πρόσχαρη, ερωτική και θερμή θα είναι η διάθεσή σας φίλοι μου Αιγόκεροι. Η σημερινή μέρα θα σας κρατήσει μακριά από προβληματισμούς και ζητήματα περί δεσμεύσεων. Εσείς οι ερωτικά μόνοι σήμερα δεν θα κλειστείτε ούτε στο σπίτι σας ούτε  στο εαυτό σας, θα θελήσετε να βγείτε, να παρουσιαστείτε, και να εντυπωσιάσετε. Καταφθάνει δυνατή ερωτική έκπληξη, η γοητεία σας θα κάνει το θαύμα της, θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας από την πρώτη στιγμή που θα το αντικρύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αφήνετε στην άκρη κινήσεις αβέβαιης κατάληξης, σωστές αποφάσεις θα πάρετε σχετικά με θέματα που αφορούν νέες προτάσεις, χρηματικά ποσά, και εξέλιξη συνεργασιών. Αντικειμενική και ρεαλιστική θα είναι η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε παγίδες αυθόρμητου ενθουσιασμού. Στις συνεργασίες σας θα υπάρξει ομαλή πορεία, σταθερές και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σας. Οι συζητήσεις σας θα είναι καθοριστικές , εστιάστε στις μελλοντικές προοπτικές, μη σταθείτε μόνο στο άμεσο παρόν. Εσείς που στο προηγούμενο στάδιο είχατε απογοητευτεί τώρα παίρνετε τα πάνω σας, με αυτοπεποίθηση θα βάλετε μπρος για νέα σχέδια. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο, ίσως να προκύψουν νέες επαγγελματικές γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, καινούργιες ερωτικές προκλήσεις θα σας φέρει η σημερινή μερα. Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να πάρετε απόφαση να τερματίσετε αποτυχημένες παρελθοντικές σχέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να χαράξετε ολοκαίνουργια ερωτική πορεία. Στα δίχτυα της ελκυστικότητα σας θα πιαστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, και επειδή από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσετε θα εκδηλωθεί έλξη αμοιβαία, γι αυτό μην αναλωθείτε σε σκέψεις, περάστε σε άμεσες πράξεις.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αν κινηθείτε με μεθοδικότητα και οργανωμένες κινήσεις θα καταφέρετε να κλείσετε επιτυχώς εκκρεμότητες και υποθέσεις που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αλλάξει βλέψεις και πεποιθήσεις, τοποθετήστε πλέον σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε τακτική χειρισμού και αντιμετώπισης. Σήμερα βασική σας προτεραιότητα θα είναι να βρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία και ηρεμία, με αφορμή μια πρόταση που θα λάβετε θα καταφέρετε να τερματίσετε ανοιχτά ζητήματα που σας δημιουργούν αρνητισμό και άγχος. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να βγείτε από συνθήκες πίεσης, με ορθολογισμό και αυτοπεποίθηση θα οδηγήσετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά, αν λείψουν οι υπερβολές και οι βιασύνες θα μείνουν όλα υπό τον έλεγχος σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθύς, στο σκεπτικό σας θα κυριαρχήσει το συναίσθημα και όχι τόσο η αυστηρή ή κάθετη λογική. Οι πράξεις σας θα έχουν οδηγό την καρδιά, η ερωτική σας στάση θα είναι χαλαρή, σήμερα δεν θα σας απασχολήσουν θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα φανείτε ιδιαιτέρως προσιτοί, έντονη οικειότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και σε άτομα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Αξιοποιήστε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα έχει σκοπό να κρύψει την έλξη του για εσάς.