Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (13/04)

112

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου και θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στα ζητήματα της καθημερινότητας, τις δουλειές που έχεις να κάνεις και σε κάποιες από τις υποχρεώσεις σου. Αξιοποίησε την ενέργεια αυτής της Σελήνης, ιδιαίτερα σε θέματα τα οποία αφορούν πρακτικά ζητήματα, καθώς θα είναι πολύ πιο εύκολο να τα φέρεις εις πέρας μιας και θα είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Με το βλέμμα στραμμένο στη φυγή θα σας βρει η σημερινή μέρα καθώς αυτό που ουσιαστικά έχετε περισσότερη ανάγκη είναι να βρεθείτε σε μία πιο χαλαρή κατάσταση και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας. Έχετε ανάγκη από μία σύντομη εκδρομή, από καταστάσεις πιο χαλαρωτικές και δεν επιθυμείτε τίποτα και κανείς να σας πιέσει. Δεν είναι πάντα εύκολο να το καταφέρετε αυτό, απλά η ανάγκη σας θα είναι αυτή. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι θέλετε να ανανεώσετε τη σχέση σας με το ταίρι σας και σκοπεύετε να κάνετε μία κουβέντα με το ταίρι σας για αυτό το θέμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα δεν επρόκειτο να αδιαφορήσετε μπροστά στις νέες ερωτικές προκλήσεις που θα προκύψουν, τολμηρές και απελευθερωμένες θα είναι οι προσεγγίσεις σας. Σήμερα θα βιώσετε ερωτικό ξάφνιασμα από πρόσωπο που θα συναντήσετε για πρώτη φορά. Σε περίπτωση που είστε προσφάτως χωρισμένοι θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης. Το πρώην ταίρι σας θα κάνει το πρώτο βήμα να σας πλησιάσει, αν επιθυμείτε επανένωση καλό θα είναι να αναλάβετε το δεύτερο βήμα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα έχετε ισχυρή δύναμη θέλησης θα είστε αποφασισμένοι να επιχειρήσετε και να κερδίσετε. Θα ανταπεξέλθετε επαρκώς στις αλλαγές που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, καινούργιες ιδέες θα αναστατώσουν το σκεπτικό σας. Το ανέμελο στυλ και η διάθεση σας για φλερτ, θα σας ωθήσουν σε τολμηρές και επιτυχημένες προσεγγίσεις. Η μέρα σας θα κλείσει με βραδινό ερωτικό ραντεβού που θα πάρει ιδιαιτέρως θερμές διαστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, εκπλήξεις και απρόοπτα συμβάντα θα ζωντανέψουν για τα καλά την καρδιά σας. Ένα δυνατό ερωτικό γεγονός θα σας πείσει πως διαθέτετε έντονη γοητεία, καλό θα είναι να την αξιοποιήσετε. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, αν κάνετε βήματα προσέγγισης, θα υπάρξει θερμή ανταπόκριση με πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης. Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε, μην περιοριστείτε μόνο σε ματιές και βλέμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Νέοι στόχοι θα ξεφυτρώσουν στο σκεπτικό σας, θα είναι ικανοί να σας αλλάξουν ριζικά τη ζωή. Νέες συνεργασίες και νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα ανταποκριθείτε με αυτοπεποίθηση και καταρτισμένα προσόντα. Σήμερα θα ικανοποιηθείτε, στον εργασιακό σας χώρο θα λάβετε συγχαρητήρια που τα είχατε ανάγκη εδώ και αρκετό καιρό. Βγείτε συναισθηματικά από το καβούκι σας, εξωτερικεύστε τον ερωτισμό σας θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες ή ανούσιες καταστάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς θέλετε να  προτείνετε ερωτικό ραντεβού σε συγκεκριμένο πρόσωπο, σας φανερώνω πως η κίνηση σας θα έχει άμεση επιτυχία, θα λάβετε θετική απάντηση. Σας προτρέπω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, η ομαλή σας επικοινωνία θα σας βοηθήσει να ανοίξετε νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Νέες ευκαιρίες και ένα τυχερό συμβάν θα σας φέρουν ευχάριστες καταστάσεις. Σήμερα θα έχετε το σθένος να διαγράψετε αποτυχίες, παρεξηγήσεις και αποκαρδιωτικά λόγια, παίρνετε απόφαση να αλλάξετε ριζικά τη στάση σας. Ετοιμαστείτε για ψώνια και για αγορές οι τσέπες σας θα γεμίσουν. Το δωράκι που θα σας προσφέρει ένα πρόσωπο, σας συμβουλεύω να το εκτιμήσετε δεόντως, θα είναι πολύ παραπάνω από συμβολικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι,  επιτυχίες θα έχετε σήμερα στον ερωτικό σας τομέα. Τυχαία συμβάντα θα σας ανοίξουν δρόμο για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες ερωτικές γνωριμίες, οι επαφές σας, συναντήσεις ή συνομιλίες, θα έχουν δυνατά και μοιραία αποτελέσματα. Αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και έντονη ερωτική γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο παίρνει απόφαση να κινηθεί απελευθερωμένα, τώρα δεν θα καμουφλάρει πλέον τον κρυμμένο του έρωτα για εσάς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να αποφύγετε τις κοινότυπες ενέργειες. Φεύγει από την σκέψη σας το άγχος και η πίεση που σας προκαλεί η αβεβαιότητα για μελλοντικά θέματα. Διεκπεραιώνετε υποθέσεις σχετικά με επαγγελματικά σας ζητήματα, αυτό θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την χαμένη σας ηρεμία. Πρόταση από άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας βγάλει απ τα δεσμά της ρουτίνας, θα υπάρξουν ερωτικές εκπλήξεις με μελλοντικές προδιαγραφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα αν σκέπτεστε να πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή αν θέλετε επανασύνδεση με κάποιο πρώην ταίρι σας, σας συμβουλεύω να κινηθείτε θερμά και με ειλικρίνεια, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Προμηνύεται θερμή και ιδιαιτέρως ερωτική μέρα, οι προσεγγίσεις σας θα πιάσουν τόπο. Αξιοποιήστε το διάχυτο ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο ερωτικό, θα υπάρξουν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα τροπή στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή όψη, θα σας τοποθετήσει σε θέση ευνοϊκή, σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για ανοίγματα και τολμηρές διεκδικήσεις. Θα επιλέξετε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε την εύνοια και την εμπιστοσύνη τους. Καινούργιο άνοιγμα θα επέλθει στην εργασία σας , θα συνοδεύεται με κέρδη και υψηλές χρηματικές απολαβές. Η πρόταση που θα σας κάνουν για νυχτερινό ραντεβού θα κρύβει όμορφες εκπλήξεις!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν συναισθηματικά ανοίγματα που θα σας απαλλάξουν από στάσιμες ή ανικανοποίητες καταστάσεις. Θα έχετε την διάθεση να ανοίξετε συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου, κύριο μέλημα σας θα είναι οι ειλικρινείς εξηγήσεις, η ισορροπία και το οριστικό κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα ερωτική σχέση στη ζωή σας τότε σας συμβουλεύω να φανείτε παρατηρητικοί στους χώρους που κινήστε, κάποιος θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας, δυναμική θα είναι η στάση σας. Η δεκτικότητα που θα σας διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα κερδίσετε την εκτίμηση και την θερμή κριτική κάποιων σημαντικών συνεργατών σας. Με επιτυχία θα κλείσουν οι εργασίες που έχετε αναλάβει, η θερμή σας διάθεση θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπα που διεκδικείτε την εμπιστοσύνη τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα σας πλησιάσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα απελευθερώσετε τον ερωτισμό σας με αμεσότητα και ρομαντισμό. Συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά της οποιασδήποτε κατάστασης. Για εσάς που είστε σε ερωτική αναζήτηση ένα απρόοπτο γεγονός θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Κινηθείτε με αυθορμητισμό θα υπάρξει θετική κατάληξη μελλοντικών προδιαγραφών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, σήμερα θα καταφέρετε να καταρρίψετε εμπόδια ή αναστολές που φράζουν την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά θα κλείσουν με αίσιο τέλος, θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Στον ερωτικό σας τομέα η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, η αινιγματική  του στάση θα καταφέρει να σας ιντριγκάρει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να φανείτε οικείοι και δοτικοί, τόσο σε γνώριμα ερωτικά πρόσωπα, όσο και σε άγνωστα άτομα που σήμερα θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Αξιοποιήστε την θερμή έλξη που θα σας εκδηλώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, σας συμβουλεύω να ανοίξετε άφοβα την καρδιά σας δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε. Οι προτάσεις που θα λάβετε θα ανανεώσουν την διάθεση σας, μια ξαφνική ερωτική πρόκληση θα θερμάνει για τα καλά την καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, σήμερα θα επιδοθείτε σε καινούργιες δραστηριότητες επαγγελματικές ή κοινωνικές. Διεκπεραιώνετε επιτυχώς εργασίες και διαπραγματεύσεις, καταφθάνει ένα χρηματικό πόσο που περιμένατε με άγχος και αγωνία και μάλιστα θα το αξιοποιήσετε με πολύ συνετό και εποικοδομητικό τρόπο. Θα σας παροτρύνω να  αξιοποιήσετε την ερωτική σας γοητεία, σε τυχαίο χώρο θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αισιοδοξία ειλικρίνεια και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε έναν άλλο αέρα στην ζωή σας. Μια συνάντηση και μια συναισθηματική συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις, θα ανοίξετε τις καρδιές σας και θα προσχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός, συναισθηματισμός και διάθεση για ονειροπόληση. Φανείτε συγκεντρωμένοι, προσπαθήστε να ανταπεξέλθετε στις εργασιακές σας υποχρεώσεις, προσοχή να μην δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά πως θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε. Αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις σχετικά με θέματα που θα αφορούν χρηματικά ποσά, συμφωνίες ή δάνεια αφήστε τα για την ώρα. Η ταχύτητα κάποιων επαγγελματικών σας ζητημάτων ενδεχομένως να σας προκαλέσει άγχος, προσοχή στην εσωτερική πίεση, ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις φυγής. Θετικοί θα φανείτε για οικογενειακές συγκεντρώσεις και συνομιλίες, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια, θα βοηθήσετε και θα συμπαρασταθείτε στα συγγενικά σας άτομα. Δε θα λείψουν οι συναντήσεις με φιλικές παρέες, η στάση σας θα είναι κοινωνική, θερμή και οικεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να ανοιχτείτε ερωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σας φανερώνω πως με το ταίρι σας θα καταφέρετε να λύσετε διαφορές και διαφωνίες καταλήγοντας σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του. Διοχετεύστε τη θετική πλευρά του χαρακτήρα σας, μην αφήστε παλιές ανασφάλειες ή απαισιόδοξες εικασίες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή μέρα, θα σας κάνει επικοινωνιακούς, συγκαταβατική και οικεία θα είναι η στάση σας. Συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου και ταυτόχρονα λύνεται μια διαφωνία που τις τελευταίες μέρες υπήρχε στον επαγγελματικό σας χώρο. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, θα την δεχτείτε με ευχαρίστηση, σας φανερώνω πως το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει της οικονομικές σας απαιτήσεις. Προσοχή σε σπατάλες και σε ανούσιες αγορές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινές όψεις θα σας φέρουν αισιοδοξία, τόλμη, και συναισθηματική εξωστρέφεια. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις και ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε δίνοντας έτσι νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ανανεώνεστε ψυχολογικά, με δυναμικότητα θα κλείσετε ανοιχτές επαγγελματικές υποθέσεις, αν ψάχνετε για εργασία σήμερα θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει άνοιγμα ερωτικής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις θα ταχτοποιήσετε θέματα παροντικά και παρελθοντικά. Θα διακατέχεστε από δεκτικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και συναισθηματικούς διαλόγους. Ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα λάβετε μια πρόταση που αν την δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές ερωτικές στιγμές. Όσοι από εσάς είστε προς αναζήτηση νέας γνωριμίας, μέσα σε χώρο που συχνά κινήστε θα εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο.