ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος: Έφτασε η ώρα του μπαράζ νεανίδων

507

Το τριήμερο 15-17 Απριλίου θα διεξαχθούν στο Λιτόχωρο οι προκριματικοί αγώνες που θα οδηγήσουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων και τις 8 καλύτερες ομάδες της χώρας στην κατηγορία κάτω των 18 ετών.

Στη διαδικασία αυτή, ο Πιερικός Αρχέλαος θα διεκδικήσει την 5η συνεχή παρουσία του σε τελική φάση και θα αναμετρηθεί με τον Ηρακλή Κοζάνης (πρωταθλητής Δυτικής Μακεδονίας) και τους Πάνθηρες Καβάλας που κατέκτησαν την πρώτη θέση στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.

Ο σύλλογος μπορεί να είναι υπερήφανος γι αυτή την εξαιρετική φουρνιά αθλητριών γιατί -πέρα από την μοναδική για επαρχιακή ομάδα- συνεχή παρουσία σε τελικές φάσεις έχει δώσει στις μικρές Εθνικές ομάδες την Ξανθίππη Καρατάσιου και τη Δόμνα Μάντζου, ενώ ο προπονητής που την οδήγησε στα 3 τελευταία πρωταθλήματα, ο Στέλιος Χατζηιωάννου, είναι πλέον Ομοσπονδιακός προπονητής. Ωστόσο, πέρα από τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, υπάρχει θέληση και διάθεση στην ομάδα για να βρεθεί πάλι στις κορυφαίες ομάδες του γυναικείου μπάσκετ και να υπερασπιστεί την τεράστια επιτυχία της 3ης θέσης που κατέκτησε στο τελευταίο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Παρασκευή 15/4 18.00 Πιερικός Αρχέλαος- Ηρακλής Κοζάνης

Σάββατο 16/4 17.00 Ηρακλής Κοζάνης- Πάνθηρες Καβάλας

Κυριακή 17/4 17.00 Πάνθηρες Καβάλας- Πιερικός Αρχέλαος

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Λιτοχώρου “Πύρρος Δήμας” και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ για τους κλειστούς χώρους άθλησης.