Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (11/04)

338

Σήμερα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ερμής περνά στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει  χαρακτηριστικά όπως η επιμονή, η υπομονή και η όρεξη για δουλειά, τα οποία θα δώσουν δυναμικό παρόν όχι μόνο σήμερα αλλά και το επόμενο διάστημα. Επειδή ο Ερμής στον Ταύρο είναι και αρκετά πεισματάρης προσπάθησε να μην αφήσεις αυτό το χαρακτηριστικό να υπερτερήσει και να δημιουργήσει εντάσεις κατά τις επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Καθαρό θα είναι σήμερα το μυαλό σας, διορατική η σκέψη σας, προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις ή διεκδικήσεις θα υπάρξει επιτυχία. Τώρα θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε επίμαχα ζητήματα, θα κερδίσετε την εκτίμηση κάποιων προσώπων γεγονός που θα ανεβάσει το επαγγελματικό σας γόητρο. Σήμερα θα είστε σε θέση να κλείσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές ή ερωτικές, ο έλεγχος των εξελίξεων περνά στα χέρια σας, μη διστάσετε να προτείνετε αυτό που σκέπτεστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, αντικειμενική θα είναι η αντίληψη σας σήμερα, ισορροπία και κατανόηση θα υπάρξει στην ερωτική σας επικοινωνία. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα δώσει ανέμελη και ξέγνοιαστη όψη στις διαθέσεις σας. Με το ταίρι σας θα είστε ερωτικοί, θα αποφύγετε τις περιττές διαφωνίες. Για εσάς τους ερωτικά μόνους η ζωηρή σας διάθεση και ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε, θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε κοντά σας ένα καινούργιο πρόσωπο. Προμηνύεται ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες, έρχονται τυχερά ανοίγματα. Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις. Εκφράστε σκέψεις ή ιδέες. Θα είστε εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις. Στα ερωτικά σας απρόοπτο τηλεφώνημα θα δημιουργήσει προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα είστε αρκετά συναισθηματικοί, σταθεροί στις πράξεις σας, περάσετε σε προσεγγίσεις η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, μια ευχάριστη και αποκαλυπτική συνάντηση με πρόσωπο ερωτικό θα ξεμπλοκάρει τα αισθήματα σας, καταφθάνει έναρξη ερωτικής σχέσης. Τολμήστε να φλερτάρετε ή να πλησιάσετε το άτομο που θα σας τραβήξει την προσοχή, σας διαβεβαιώνω πως θα λάβετε θερμή ανταπόκριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ώριμες και εποικοδομητικές θα είναι οι προτάσεις σας, θα βρείτε τον σωστό τρόπο να εκφραστείτε και να επηρεάσετε. Ο συναισθηματικός σας κόσμος ναι μεν θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, θα απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Στα ερωτικά σας, ένα πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας καλέσει σε προσωπικό ραντεβού, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα υπάρξουν από πλευράς σας συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο η αστρολογική όψη της ημέρας θα αλλάξει τις διαθέσεις και την ψυχολογία σας, έρχονται θερμές ερωτικές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Ξεκάθαρα λόγια και ειλικρινείς κουβέντες θα δημιουργήσουν ερωτισμό στις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Καταφθάνουν αποκαλύψεις, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού που ως αποτέλεσμα θα έχει το ξεκίνημα σταθερού δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα ίσως να μην καταφέρετε να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, οι ανασφάλειες σας θα κατασκευάσουν σενάρια και εκδοχές βασιζόμενες στην αρνητική όψη των καταστάσεων. Λύνονται παρεξηγήσεις, θα αποσυρθούν τα άστοχα ή άδικα σχόλια, στον εργασιακό σας τομέα επέρχεται ισορροπία. Στα ερωτικά σας κατόπιν έντονης και τολμηρής συζήτησης θα προκύψει θετικό κλείσιμο ερωτικής υπόθεσης, έρχεται επανασύνδεση σε περίπτωση χωρισμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ισορροπημένη θα είναι η σκέψη σας σήμερα, συγκεκριμένες οι επιθυμίες σας, η ξεκάθαρη και δεκτική σας στάση θα φέρει αποτέλεσμα επανασύνδεσης με πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Από σήμερα ξεκινάτε μια ερωτική σχέση με πρόσωπο που ενδεχομένως να πολιορκείται ή να σας πολιορκεί ερωτικά εδώ και αρκετό καιρό. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, αποκτά νόημα και ενδιαφέρον η καθημερινότητα σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές κακές ιστορίες, να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις και να περάσετε σε ένα ολοκαίνουργιο στάδιο ζωής και εξέλιξης. Για εσάς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, η επαγγελματική πρόταση που θα σας κάνουν θα είναι ιδιαιτέρως τυχερή, θα καταφέρετε να βρείτε σταθερή δουλειά με ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές. Απρόσμενη επίσκεψη ενός συγκεκριμένου προσώπου καθώς και μια αποκαλυπτική μεταξύ σας συζήτηση, θα αλλάξει δεδομένα και συνθήκες ανοίγοντας νέο ορίζοντα στην ερωτική σας πορεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας σήμερα και πολύ θερμή η ερωτική σας στάση. Σήμερα δεν θα θελήσετε να προβληματιστείτε, στόχος σας θα είναι να ηρεμήσετε και να απολαύσετε με το ταίρι σας το ερωτικό κλίμα που θα δημιουργηθεί. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμη την ψυχολογία σας, η μέρα σας θα κυλήσει ευχάριστα με συναισθηματική ισορροπία. Σε τυχαίο χώρο ένα πρόσωπο θα σας εντοπίσει, να είστε σίγουροι πως θα βρει τρόπο να σας πιάσει την κουβέντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με σαφήνεια, οι τεκμηριωμένες απόψεις σας θα λύσουν παρεξηγήσεις. Η ερωτική γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας φέρει γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να βάλετε σε προτεραιότητα τις ερωτικές σας υποθέσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα γνωρίσετε μέσω φιλικών σας ατόμων, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από την ερωτική σας στασιμότητα. Για τους ερωτικά μπερδεμένους έρχονται ξεκαθαρίσματα ενδεχομένως και επανασυνδέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αισιοδοξία θα φέρει στην καρδιά σας μια συνάντηση, που θα καταφέρει να αλλάξει όχι μόνο τη μέρα σας, αλλά και την από εδώ και πέρα καθημερινότητα σας. Κάποιο πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό ενδιαφέρετε ερωτικά για εσάς, θα καταφέρει να τρυπώσει στη ζωή σας. Εσείς που βασική σας επιθυμία είναι η καινούργια γνωριμία, περάστε σε προσεγγίσεις, δώστε το πράσινο φως στο γοητευτικό άτομο που θα αντιληφθείτε πως σας κοιτάζει με ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Απαισιοδοξίες και προκαταλήψεις θα φέρουν δυσκολία στην επικοινωνία σας σήμερα, ενδέχεται να εμφανιστείτε δύσκαμπτοι, φοβικοί ίσως και αδιάλλακτοι. Για την ώρα σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε οικονομικές συμφωνίες. Στα ερωτικά σας, θα υπάρξει γεγονός-έκπληξη, κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, έρχονται συμβάντα που θα φέρουν ευχάριστες ερωτικές αλλαγές. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ξαφνικά και απρόσμενα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει σε έναν κάπως απογοητευτικό τρόπο σκέψης, κάτι μέσα σας θα σας κάνει να αμφισβητήσετε, απ πλευράς σας θα υπάρξει έλλειψη εμπιστοσύνης. Θα σημειωθούν σκαμπανέβασμα και συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, σας δίνω τη συμβουλή να μην δώσετε έκταση σε τυχόν αρνητικές εικασίες, σήμερα δεν θα είναι καλή μέρα για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα εσωτερικά σας συμπλέγματα. Σήμερα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Απαισιόδοξη θα είναι η στάση σας φίλοι μου Σκόρπιοι. Προσοχή στις συναισθηματικές εξαρτήσεις και τα ψυχικά αδιέξοδα, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα χωρίς υπερβολές ή αδυναμίες.  Για να γλυτώσετε παγίδες του μυαλού καλό θα είναι να μην το ρίξετε σε απαισιόδοξες σκέψεις, μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων. Δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα έχει θερμές και ευγενικές διαθέσεις που θα είναι στο χέρι σας να μετατραπούν σε ερωτικές βλέψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, προχωρήστε σε ερωτικές προσεγγίσεις, εκφράστε τα αισθήματα και τις προτιμήσεις σας  χωρίς τον φόβο της απόρριψης. Ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας, ερωτικό κλίμα θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που από καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα είναι καθαρά στη δική σας επιλογή αν θα προχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα βρείτε εργασία εσείς που από καιρό έχετε χάσει την δουλειά σας. Καταφθάνει ικανοποιητική επαγγελματική πρόταση, θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε σε μια τάξη και σειρά τα οικονομικά σας. Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει. Στα ερωτικά σας αν είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε, αμοιβαία θα είναι η έλξη ανάμεσα σε εσάς και το ιδιαιτέρως συμπαθητικό πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σοβαρές σκέψεις θα κάνετε για το ταίρι σας, ένα τυχαίο συμβάν θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, τώρα θα θελήσετε η χαλαρή σας σχέση να γίνει σταθερός δεσμός. Για εσάς που είστε ελεύθεροι και μόνοι η τύχη θα σταθεί στο πλάι σας, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει γοητευτικό πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σας. Ανοίγεται προοπτική νέας ερωτικής σχέσης, κινηθείτε με ειλικρίνεια δεν θα υπάρξει γεγονός απόρριψης ή αποτυχίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βρείτε εκτίμηση και εμπιστοσύνη τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις ερωτικές. Η στάση σας κυρίως σε εργασιακά θέματα θα είναι ώριμη και δημιουργική, θα καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία ανοιχτές υποθέσεις. Επιφυλακτικοί θα είστε στις αλλαγές και στα καινούργια οικονομικά ανοίγματα. Στον ερωτικό σας τομέα δεν αποκλείεται σε επαγγελματικό χώρο να γνωριστείτε με άτομο, που οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα αποκτήσουν ερωτικό ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η χρονική στιγμή θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε σε ξεκίνημα ερωτικής σχέσης με καινούργιο πρόσωπο, να ξέρετε πως η κατάληξη σας θα είναι δεσμός και μάλιστα μακροχρόνιος. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμός σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες. Το ταίρι που διατηρείτε δίπλα σας θα σας εκδηλώσει αγάπη και εμπιστοσύνη, για κάποιους απ εσάς ανοίγεται προοπτική συγκατοίκησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα κυνηγήσετε με μεθοδική τακτική στόχους και επιθυμίες, δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας, πρακτικές οι ενέργειες σας. Σήμερα θα επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας σκοπούς καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, με σοβαρό και ώριμο σκεπτικό θα επανεξετάσετε προοπτικές και ενδεχόμενα. Απρόσμενο και ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε πράξεις οριστικής κατάληξης. Ένα καινούργιο άτομο θα κάνει την εμφάνιση του, για εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα είναι πολύ καλή ευκαιρία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει αστάθεια στη σκέψη σας, ενδεχομένως να ανασύρετε στην επιφάνεια παλιές αρνητικές αναμνήσεις συνοδευόμενες από απογοήτευση ή απαισιοδοξία. Σήμερα δεν αποκλείεται κατόπιν έντονης συζήτησης με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να νιώσετε απογοήτευση που όμως θα απορρέει από αυταπάτες και από εσωτερικά ψυχολογικά  συμπλέγματα. Ένα πρώην ερωτικό σας ταίρι θα κάνει κίνηση επανασύνδεσης.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ίσως να βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες υποσυνείδητες ή συνειδητές. Θα καταβάλετε προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο,  η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά, θα βρείτε τελικά την άκρη του νήματος δίνοντας λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα. Στα ερωτικά σας θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας, ενδέχεται να δοθούν νέες υποσχέσεις που θα έχετε τη δύναμη να τις τηρήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι αλλάζετε καθημερινότητα. Διατηρήστε σε υψηλό επίπεδο τον ερωτισμό σας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, τα γεγονότα θα σας φέρουν σε συνομιλία με πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικής παρουσίας. Οι χωρισμένοι δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε βήματα επανασύνδεσης, το τηλέφωνο σας θα χτυπήσει, καταφθάνει πρόταση συνάντησης. Οι εξελίξεις θα είναι θερμές, η τύχη με το μέρος σας, κινηθείτε αποφασιστικά.