Άννα Βίσση: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στη δεύτερη μέρας της AXDW

474

Μετά από 29 επιτυχημένες διοργανώσεις, η Athens Xclusive Designers Week επέστρεψε το Σάββατο 9 Απριλίου με την επετειακή 30η διοργάνωση, για να μας χαρίσει 5 μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις.

Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα fashion brands, ένας διάσημος international Guest Designer αλλά και νέα ταλέντα παρουσιάζουν για ακόμη μια χρονιά τις συλλογές τους για τη νέα σεζόν.

Χθες, Κυριακή 10 Απριλίου, η Τάνια Χριστοφοράτου ήταν μια από τους σχεδιαστές που παρουσίασαν τις νέες τους συλλογές. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στην AXDW για να θαυμάσουν τις νέες δημιουργίες της σχεδιάστριας ρούχων ήταν και η Άννα Βίσση.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, είναι γνωστό ότι αγαπά τη μόδα και γι’ αυτό φροντίζει να είναι πάντα ενήμερη για τις νέες τάσεις και τον τρόπο που αυτή εξελίσσεται γι’ αυτό και δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια παρουσίαση. Η εμφάνιση της Άννας Βίσση ήταν εντυπωσιακή αφού κατάφερε να στρέψει επάνω της τα βλέμματα όλων φορώντας ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με καμπάνα το οποίο συνδύασε με μια εντυπωσιακή μπλούζα με έντονες βάτες και αυστηρά μοτίβα.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος