Φως στο Τούνελ : Μάνος – Είδα την Τζωρτζίνα ζωντανή και τη Ρούλα νεκρή… (videos)

468

Καθηλωτικό ήταν το «Φως στο Τούνελ» για ένα ακόμα βράδυ Παρασκευής. Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη, έδωσε απαντήσεις για όλα.

Ο ίδιος βρίσκεται πλέον απέναντι από την εν διαστάσει σύζυγό του και υποστηρίζει τις κατηγορίες εναντίον της. Η Ρούλα προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας με υπερβολική δόση κεταμίνης.

Μίλησε για τη γνωριμία τους, το γάμο, τα παιδιά, τους θανάτους, το χωρισμό, την κεταμίνη και το μπλέξιμο με το χώρο εργασίας του. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια της συζύγου του να τον κάνει να επιστρέψει στην Πάτρα, δίνοντάς του ένα γερό «μάθημα» με μπράβο που προσέλαβε.

Πώς αντέδρασε όταν είδε τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας με τα τρία αγγελάκια…

Μίλησε και για τη σχέση του με τη σπιτονοικοκυρά, το πληρεξούσιο που του είχε κάνει και τα όσα λέγονται για τον περίεργο θάνατό της.

Στην εκπομπή ακούστηκαν και νέες σοβαρές μαρτυρίες για τη σπιτονοικοκυρά, αλλά και για τη Ρούλα. Η φίλη της και νοσηλεύτρια που έγραψε σε μία γάζα το μήνυμα – «φωτιά» και το άφησε έξω από το σπίτι της, αναφέρθηκε στο «Τούνελ» για την κίνησή της αυτή που προκάλεσε πολλά ερωτήματα. Ήταν εκείνη που έσωσε τη Ρούλα πριν από χρόνια από βέβαιο θάνατο, μετά από μία αποτυχημένη απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Μιλάει» και η Μαλένα από τον τάφο της…

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ερευνά ήδη με εντολή εισαγγελέα τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας 3,5 χρόνων και της Ίριδας 6 μηνών. Πληροφορίες του «Τούνελ» αναφέρουν πως η Μαλένα έχει ήδη «μιλήσει» στους ιατροδικαστές, «δείχνοντάς» τους τον ασφυκτικό της θάνατο.

Το προφητικό όνειρο…

Το προφητικό όνειρο του πατέρα λίγο πριν τη σύλληψη της Ρούλας, προκαλεί ανατριχίλα.

«Την Τζωρτζίνα την είδα δύο ημέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας στον ύπνο μου. Ήταν ζωντανή αυτή και η Ρούλα νεκρή, κάτι μου είπε αλλά δεν το θυμάμαι. Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και για τα αδελφάκια της. Την ευχαριστώ γι’ αυτό και επειδή βοήθησε να φανεί η αλήθεια για όλα. Έχω πει πως θα προτιμούσα να έφευγα εγώ και να γύρναγαν πίσω τα παιδιά μου.»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όλο αυτό το διάστημα, απάντησε:

«Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά.»

Μάνος: Γ…ώ τον έρωτα! Για ποιον έρωτα μιλάμε;

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών με ψυχραιμία αναφέρεται στην εν διαστάσει πλέον σύζυγό του, αλλά και στις κατηγορίες εις βάρος της για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους.

«Μετά από εννέα χρόνια γάμου, δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή, να μπω σ’ ένα δικαστήριο και να υποστηρίξω ότι μάνα σκότωσε τα παιδιά της, πόσο μάλλον τα δικά μου. Όσο επιπόλαιο κι αν ακούγεται, παντρευτήκαμε σε μικρή ηλικία και η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν επιλογή και των δυο μας. Ποτέ δε μετάνιωσα γι’ αυτή μου την πράξη. Οι δικοί μου με παρότρυναν να το ξανασκεφτώ, αλλά ήταν δίπλα μου και στήριξαν την επιλογή μου.»

«Δεν υπήρχε κανένας να μου πει κάτι αρνητικό για τη Ρούλα που να με βάλει σε σκέψεις. Το μόνο που μου είχε και η ίδια παραδεχτεί, ήταν μία απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει επειδή ήταν πιεσμένη με το θάνατο της γιαγιάς της και εξαιτίας του τότε χωρισμού της και βρισκόταν σε κατάθλιψη. Τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται ορατά πριν το χαμό της Ίριδας και μετά που χωρίσαμε.»

«Οι γονείς μου πενθούν, γι’ αυτό δεν βγαίνουν να μιλήσουν. Το μόνο που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσω και να είναι όλα αυτά ένα ψέμα. Να έχουν γυρίσει πίσω τα παιδιά μου και να μην έχει πάθει κανένα τίποτα, δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει. Αν έχει γίνει έτσι, μιλάμε για τον πιο χειριστικό άνθρωπο που υπάρχει, για ποιον έρωτα μιλάμε; Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;», κατέληξε.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.