Σημαντικό: Άνοιγμα Πινάκων Ειδικής Αγωγής και Γενικής Παιδείας

853

Μέσα στο 2022, και μάλιστα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να βγει η προκήρυξη για να καταρτιστούν οι νέοι Πίνακες Ειδικής Αγωγής.

Και μέσα στο 2023 αναμένεται να βγει η προκήρυξη και για τους Πίνακες Γενικής Παιδείας.

Τί θα ισχύσει με την μοριοδότηση;

Σημαντική μοριοδότηση προσφέρουν η πιστοποίηση σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΑΓΓΛΙΚΑ, άλλη ξένη γλώσσα, τα μεταπτυχιακά αλλά και η κατοχή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ από παρακολούθηση ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ.

Ένα σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ προσφέρει τη δυνατότητα ένταξης στον επικουρικό ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ χωρίς να κατέχει κάποιος μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής.

Τα εξ αποστάσεως ετήσια σεμινάρια του ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου εξασφαλίζουν 2 μόρια σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και προσφέρουν πλούσια γκάμα θεματικών τίτλων προς παρακολούθηση με λήξη τον Ιανουάριο του 2023, ημερομηνία ιδανική για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε το πιστοποιητικό σας στο αναμενόμενο άνοιγμα ΠΙΝΑΚΩΝ. Μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιμορφώσεις εδώ.

Για ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ συστήνεται η επιλογή 2 σεμιναρίων για την εξασφάλιση της ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ από παρακολούθηση επιμορφωτικών προγραμμάτων. 

Επιπλέον το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και στήριξης του συνόλου των πολιτών, ειδικότερα του κρίσιμου κλάδου των εκπαιδευτικών, προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης των παρακάτω εξ αποστάσεως ετήσιων επιμορφώσεων.

  1. Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων (450 ώρες ετήσιο)
  2. Διαπολιτισμική Εκπαίδευση (450 ώρες ετήσιο)
  3. Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση – ΕΑΕ (450 ώρες ετήσιο)
  4. Σχολική Ψυχολογία (450 ώρες ετήσιο)
  5. Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση και Ψυχολογία της νεανικής σχέσης ( 450 ώρες ετήσιο)
  6. Παιδοψυχολογία : Ολιστική Προσέγγιση ( 450 ώρες ετήσιο)
  7. Θετική Ψυχολογία στην εκπαίδευση ( 450 ώρες ετήσιο)

Ένας σκοπός, δύο επιλογές!

Κοινός σκοπός: η απόκτηση του μαθησιακού αποτελέσματος

Δύο επιλογές παρακολούθησης:

  1. Δωρεάν παρακολούθηση (κοινωνική παροχή),
  2. Λήψη συνόλου εκπαιδευτικών υπηρεσιών & υπηρεσιών αξιολόγησης, με λήψη πιστοποιητικού (Εγγραφή με μόλις 60€)

Επίσης, μπορείτε επιλέγοντας την παρακολούθηση ενός ή περισσοτέρων εκ των παρακάτω να διεκδικείτε τις ποιοτικότερες θέσεις εργασίας είτε στον τομέα της υγείας είτε στο χώρο του τουρισμού είτε ως στέλεχος σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Δείτε περισσότερες επιμορφώσεις εδώ.

Βρείτε τη λύση που πραγματικά ταιριάζει σε εσάς.

Συμπληρώστε την αντίστοιχη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένα ειδικευμένο στέλεχος της Easy Education θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να μάθετε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τα προγράμματα.

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ έως και 08/04/2022.

Πληροφορίες: 2103009703, www.easy-education.gr[email protected]

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστήμιου διευκολύνει την πρόσβαση σε ποιοτικές επιμορφώσεις / σεμινάρια σε ένα περιβάλλον φιλικό για το χρήστη, με το βέλτιστο μαθησιακό αποτέλεσμα. Παράλληλα αξιοποιείς την έκπτωση -25% στην πρόωρη εγγραφή, την έκπτωση 50% σε ταυτόχρονη εγγραφή / σε επόμενο πρόγραμμα, την πάγια πολιτική υποτροφιών, την εγγραφή με μόλις 60€ προκαταβολή, την πρόσβαση στην ψηφιακή και φυσική βιβλιοθήκη του Παντείου Πανεπιστημίου και τον διαδανεισμό βιβλίωναπό τριτοβάθμια ιδρύματα και το σεμινάριο δώρο 100 ωρών αξίας 175€.