Μάνος Δασκαλάκης: Ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του ενώπιον της ανακρίτριας

398

Ολοκλήρωσε λίγο πριν από τις 15:30 την Πέμπτη την κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώπιον της 18ης ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο ίδιος αποχώρησε αμίλητος απο τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων να αποσπάσουν μια δήλωση.

Ο ίδιος είχε βρεθεί λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι στην Ευελπίδων, συνοδεία το δικηγόρου του, ενώ πλήθος κόσμου που βρέθηκε έξω από την Ευελπίδων τον αποδοκίμασε.

Ο 30χρονος έδωσε κατάθεση για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων αδελφών της.

Η κατάθεση του πατέρα έχει μεγάλη σημασία για την ανάκριση καθώς αναμένεται ότι θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για την σχέση του με την σύζυγό του και τα παιδιά τους αλλά και για άλλα ζητήματα που θα σκιαγραφήσουν την ζωή και τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της οικογένειάς του.

Αντίστοιχες ερωτήσεις, για την σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της από την γνωριμία τους έως τώρα, δέχθηκε και η 33χρονη κατά τη διάρκεια της απολογίας της από την δικαστική λειτουργό. Η κατηγορούμενη φέρεται να περιέγραψε μια “δύσκολη” σχέση με τον 30χρονο, “μια σχέση με τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα ” όπως είπε, περιγράφοντας αποχωρήσεις και επιστροφές του συζύγου αλλά και της ίδιας στην εστία της οικογένειας.

Η 33χρονη προσδιορίζοντας την αρχή των συζυγικών προβλημάτων μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2018, περίγραψε ως έναν καλό πατέρα τον Μάνο Δασκαλάκη.

Υπενθυμίζεται πως χτες, Τετάρτη δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στις χτεσινές δηλώσεις του ο κ. Δασκαλάκης πήρε σαφείς αποστάσεις από την κατηγορούμενη εν διαστάσει σύζυγό του.

Μάλιστα, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ο ίδιος είπε πως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα ενώ παράλληλα είπε πως δεν μπορεί να πει πολλά γιατί είναι σε μια πολύ δύσκολη στιγμή.